- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
Kızlar ben her şeyi kafama takıyorum önemli, önemsiz. Şimdi tatildeyiz ya bir de iyice her şeyden işkillenmeye başladım. En son duşta genital bölgemi yıkarken acıdı kızlığımın bozulduğundan bile şüpheleniyorum. Kaç gündür bunu takıyorum internette araştırmadığım yer kalmadı. Ama yine de ikna olamıyorum bir gün unutuyorsam ikinci gün yine aklımda. Ne yapabilirim aklımdan çıkması için? İkna olmamamın sebebi ise acıması neden acıdı ki? Suyun miktarı öyle çok da değildi. Sabahına da regl oldum zaten. Lütfen bir şeyler söyleyin de kafamdan atayım şunu. Sırf bunun için üye oldum.
kesinlikle duşta başarabileceğin bir şey değil bukafana hiiiç takma çoğu insan cinsel ilişkide bile kızlığına zarar veremiyo. içine bir şey girmeden kesinlikle bozulmaz. öyle ucundan az falan da değil baya baya girmeden bozulmaz.
Kızlar ben her şeyi kafama takıyorum önemli, önemsiz. Şimdi tatildeyiz ya bir de iyice her şeyden işkillenmeye başladım. En son duşta genital bölgemi yıkarken acıdı kızlığımın bozulduğundan bile şüpheleniyorum. Kaç gündür bunu takıyorum internette araştırmadığım yer kalmadı. Ama yine de ikna olamıyorum bir gün unutuyorsam ikinci gün yine aklımda. Ne yapabilirim aklımdan çıkması için? İkna olmamamın sebebi ise acıması neden acıdı ki? Suyun miktarı öyle çok da değildi. Sabahına da regl oldum zaten. Lütfen bir şeyler söyleyin de kafamdan atayım şunu. Sırf bunun için üye oldum.
Bende çok takıntılıyım , seni anlayabiliyorum :)
Ayağımı burktum , parmağım morardı . Aklıma neler neler geldi bilemezsinKangren mi oldu acaba , ya parmağımı keserlerse falan kurdum da kurdum kendimi. Doktor bişey yok diyo ama ben ikna olmuyorum. Parmağımdaki morluk geçene kadar hayatı kendime zindan ettim :26:
Kızlık konusunda bozulacağını sanmam bende , öyle kolay değildir yani. Cinsel ilişkide bile bozulmuyor bazı kadınlarda, suyla mı bozulacak :) At onu kafandan , rahat ol
Velev ki bozuldu. Sen iliskiye girmeden bozulan sey ne kadar bozulmus olabilir ki? Iliskiye girdin mi? Penis girdi mi iceri? Eee o zaman orayi acitsan da carpsan da dussen de icine yanlislikla bir sey girse de bakiresin yani. Ayrica o acima adet olacagin icin hassaslasmis olmasindandir. Genital bolgeni temiz tut ama fazla da yikama canim mantar olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?