Kafaya takma, paranoyaklık

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
48
Kızlar ben her şeyi kafama takıyorum önemli, önemsiz. Şimdi tatildeyiz ya bir de iyice her şeyden işkillenmeye başladım. En son duşta genital bölgemi yıkarken acıdı kızlığımın bozulduğundan bile şüpheleniyorum. Kaç gündür bunu takıyorum internette araştırmadığım yer kalmadı. Ama yine de ikna olamıyorum bir gün unutuyorsam ikinci gün yine aklımda. Ne yapabilirim aklımdan çıkması için? İkna olmamamın sebebi ise acıması neden acıdı ki? Suyun miktarı öyle çok da değildi. Sabahına da regl oldum zaten. Lütfen bir şeyler söyleyin de kafamdan atayım şunu. Sırf bunun için üye oldum.

Kızlar ben her şeyi kafama takıyorum önemli, önemsiz. Şimdi tatildeyiz ya bir de iyice her şeyden işkillenmeye başladım. En son duşta genital bölgemi yıkarken acıdı kızlığımın bozulduğundan bile şüpheleniyorum. Kaç gündür bunu takıyorum internette araştırmadığım yer kalmadı. Ama yine de ikna olamıyorum bir gün unutuyorsam ikinci gün yine aklımda. Ne yapabilirim aklımdan çıkması için? İkna olmamamın sebebi ise acıması neden acıdı ki? Suyun miktarı öyle çok da değildi. Sabahına da regl oldum zaten. Lütfen bir şeyler söyleyin de kafamdan atayım şunu. Sırf bunun için üye oldum.

duşta su ile olabilecek bir şey değil o arkadaşım, için rahat olsun.. :34: kafandan atmak için yapabileceğin tek şey başka bir tarafa sarmak.. saçların mı dökülüyor, sivilcen mi var oralara odaklan :D

Aslında ben de öyle düşünüyordum ama bir göz atayım dedim internete. Çoğu kişi bir şey olmaz dese de arada o felaket tellalları var ya insanın canını çok sıkıyor. İyice korkutuyorlar resmen.

kesinlikle duşta başarabileceğin bir şey değil bu :9: kafana hiiiç takma çoğu insan cinsel ilişkide bile kızlığına zarar veremiyo. içine bir şey girmeden kesinlikle bozulmaz. öyle ucundan az falan da değil baya baya girmeden bozulmaz.

kesinlikle duşta başarabileceğin bir şey değil bu :9: kafana hiiiç takma çoğu insan cinsel ilişkide bile kızlığına zarar veremiyo. içine bir şey girmeden kesinlikle bozulmaz. öyle ucundan az falan da değil baya baya girmeden bozulmaz.

Acımasından başka bir ibare de yok zaten, o yüzden öylesine bir araştırayım dedim araştırmaz olaydım. Resmen aklımdan çıkmıyor gülüyorum eğleniyorum falan ama aklım hep orda. Başkası böyle bir şey dese ''saçmalama'' derdim ama işte yapımdan dolayı, bir de şu sıralar boşluktayım. Yorumun için teşekkür ediyorum.

takıntıların olduğunun farkındasın değil mi??
bence kendin üstesinden gelemiyorsan bir yardım al..

Son düzenleme:
Farkındayım tabii ki yazdım da zaten. Ama bu her zaman olan bir şey değil. Tatil döneminde, evde oturduğum dönemde çok oluyor. Yoksa dışarı çıkmışsam her şeyi unutuyorum mesela. Bir şeylerle oyalanmam lazım ama internetten başka bir şey bulamıyorum. O da durumumu iyice tetikliyor. Yorumunuz için teşekkürler.

Oyle yikarken kizlik bozulmaz arkadasim bu kadar paronayak olmayin bence kendinize sağlığınıza zarar..

Teşekkür ediyorum herkese. Her ne kadar bilinçli, araştıran bir insan olsam da laf olsun diye yorum yapan insanlar, küçüklükten beri bunun önemiyle yetiştirilmiş bir ortamda büyümüş olmak ve bazı efsaneler ister istemez beynimi meşgul ediyor. Zor bir dönemden çıktım o yüzden kafamın rahat olmasını kabullenemeyip, böyle şeylerle kendimi yıpratıyorum galiba.

Bende çok takıntılıyım , seni anlayabiliyorum :)
Ayağımı burktum , parmağım morardı . Aklıma neler neler geldi bilemezsin :1: Kangren mi oldu acaba , ya parmağımı keserlerse falan kurdum da kurdum kendimi. Doktor bişey yok diyo ama ben ikna olmuyorum. Parmağımdaki morluk geçene kadar hayatı kendime zindan ettim :26:
Kızlık konusunda bozulacağını sanmam bende , öyle kolay değildir yani. Cinsel ilişkide bile bozulmuyor bazı kadınlarda, suyla mı bozulacak :) At onu kafandan , rahat ol :34:

Bende çok takıntılıyım , seni anlayabiliyorum :)
Ayağımı burktum , parmağım morardı . Aklıma neler neler geldi bilemezsin :1: Kangren mi oldu acaba , ya parmağımı keserlerse falan kurdum da kurdum kendimi. Doktor bişey yok diyo ama ben ikna olmuyorum. Parmağımdaki morluk geçene kadar hayatı kendime zindan ettim :26:
Kızlık konusunda bozulacağını sanmam bende , öyle kolay değildir yani. Cinsel ilişkide bile bozulmuyor bazı kadınlarda, suyla mı bozulacak :) At onu kafandan , rahat ol :34:

Teşekkürler yorumun için. İlk defa acıdı o yüzden korktum ben de neden acımış olabilir diye. İnternette araştırınca da basınçlı suyun yırtabileceği hakkında şeyler okuyunca iyice kafama takılıverdi. Hala da bilmiyorum nedenini. Hatırlamıyorum da o şokla miktarı mı çoktu acaba. Gerçekten bir kaç gündür yaşlandım diyebilirim. Çevremdekilerin de kafasını şişirdim bu yüzden ama ikna olamadım bir türlü :)

Velev ki bozuldu. Sen iliskiye girmeden bozulan sey ne kadar bozulmus olabilir ki? Iliskiye girdin mi? Penis girdi mi iceri? Eee o zaman orayi acitsan da carpsan da dussen de icine yanlislikla bir sey girse de bakiresin yani. Ayrica o acima adet olacagin icin hassaslasmis olmasindandir. Genital bolgeni temiz tut ama fazla da yikama canim mantar olursun.

Velev ki bozuldu. Sen iliskiye girmeden bozulan sey ne kadar bozulmus olabilir ki? Iliskiye girdin mi? Penis girdi mi iceri? Eee o zaman orayi acitsan da carpsan da dussen de icine yanlislikla bir sey girse de bakiresin yani. Ayrica o acima adet olacagin icin hassaslasmis olmasindandir. Genital bolgeni temiz tut ama fazla da yikama canim mantar olursun.

Çok teşekkür ediyorum yorumun için. Bu zamana kadar erkek arkadaşım bile olmadı. Ben de diyorum kendi kendime kimseyle bir ilişkin olmadı ne bu korku diye ama her şeyi usulünce yaşamak gibi bir kaygım var, zamanından önce böyle bir şeyin olması ihtimali beni üzdü. Tavsiyen için de teşekkür ederim bundan sonra sanmıyorum zaten öyle bir şey yapacağımı :)

Back
X