Kafaya takmama sanatı

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Cümleten selamlar var mı aranızda bu sanatı başarabilen, gerçekten bir sanat kendisi, ben uygulamaya çalışıyorum biraz rahatladım doğrusu, örnek vermem gerekirse hakkımızda düşünülen şeyler, arkamızdan söylenen yüzümüze gülen tipler, günlük hayatta bir anda laf çakmaya çalışan tipler, aslında bizim için önemi olmayan hatta sevmediğimiz insanların sözlerini bile kafaya takıyoruz, varmı tavsiyeleriniz

En başarısız olduğum konu, ömrümü kısaltıyorum herşeyi kafaya taka taka. Sizin adınıza sevindim takmamayı deneyebilmenize , inşallah başarırsınız

Ah bende yapabilsem taka taka kanser olmazsam iyidir.

ben uyguluyorum, kimseden anlatacağım bir derdim yok açıkçası...herkesle mesafeliyimdir, ailevi meselelerimi kimseye anlatmam, kimseden maddi manevi beklenti içine girmem..kimseye fazladan ödün vermem, herkesi olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum...birde minimal yaşama daha çok önem veriyorum...
tabiki yıllar öncesi, bende böyle değildim, çok şeyleri kafama takardım... Almanya da yaşayan tanıdıklarımız var, yıllardır görüştüğümüz, onlardan öğrendim daha çok bu yaşam felsefesini, kısacası Alman kültürü diyebiliriz...

Su hayatta yapmamayi basaramadigim tek sey bir gun kk da bir anka vardi oldu derseniz bilin ki gamliligimdandir

Ben evlenmeden öncede takardım ama evlendikten sonra çok takmak yuvama zarar vermeye başladı, birde benim ki aşırıydı, kim hakkımda kötü düşünüyor dayanamazdım o kişiye, bir laf söyledi altında kalmamam lazım, arkamdan şunu konuşmuş hemen silerdim, babam böyle yetiştirdi ama doğru yapmamış belli ki, birde aile sırlarımı anlatmıyorum dediniz, ben o hataya düştüm, kv ye eşimle ilgili bir sorunumu anlattım ilk günler, ne oldu herkese yaydı en başta kızına, ha şimdi ona tutup kin beslerdim eski ben olsam intikam derdim ama artık amaan hiç uğraşamam senin ederin ne diyorum, beni ne kadar tanıyorsun da konuşuyorsun, kimsin sen yani diyorum

herkesin fikri kendini bağlar, biz neden kızalım ki:)

Ben de mesela hiç takmam arkamdan konuşan kişileri de yüz yüze gelirsem söylerim açıkça yüzüne ve araya mesafe koyarım olur.biter

Ben de mesela hiç takmam arkamdan konuşan kişileri de yüz yüze gelirsem söylerim açıkça yüzüne ve araya mesafe koyarım olur.biter
Bu çok güzelmiş, söylemek lazım ki neden görüşmediğimizi bilsin hala konuşmaya devam etmesin, ama ben daha o aşamaya gelmedim daha doğrusu insanları kırmak istemiyorum(onlar haketsede)

Ben takildigim bir sey oldugu zaman bunu bukadar takmam neyi degistirecek diye dusunurum.eskiden cok takardim bayaaaa azalttim.
Ben kendimi bildikten somra kimse bilmesede ,yanlis bilsede olur diye dusunurum.
Kimseye kendimi ispat etme gbi bir derdim yok.

ben en önemli detaya kafaya takarim.
luzumsüz şeylere , milletin agzina takmam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…