Kafayı bozmak üzereyim, akil verin lütfen!

mrv_mn35

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
240
243
628
Bu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
Oğlu kizimi kucağında oynatırken öp öp diyerek kendini öldürmeye çalışıyordu. Bende sakalın var öpmez dedim, kızıma da hayır diye işaret ettim. Aradan 30dk filan geçti kızımı ortalıkta göremedim bi yaramazlık filan yapmasın diye aramaya başladım. Bu çocuğun odasındaymış. Oğlan yatagında yatıyor. Kolunda kızım yatıyor kalkmak istiyor ama oğlan öp öp diye kızımı yatırmaya çalışıyordu. Ben odaya girince kalktı yattığı yerden. Ben ne diyecegimi bilemedim. Bana paranoyak demeyin lütfen.

Normal mi bu durum? Lütfen bir akıl verin.

Bu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
Oğlu kizimi kucağında oynatırken öp öp diyerek kendini öldürmeye çalışıyordu. Bende sakalın var öpmez dedim, kızıma da hayır diye işaret ettim. Aradan 30dk filan geçti kızımı ortalıkta göremedim bi yaramazlık filan yapmasın diye aramaya başladım. Bu çocuğun odasındaymış. Oğlan yatagında yatıyor. Kolunda kızım yatıyor kalkmak istiyor ama oğlan öp öp diye kızımı yatırmaya çalışıyordu. Ben odaya girince kalktı yattığı yerden. Ben ne diyecegimi bilemedim. Bana paranoyak demeyin lütfen.

hic degil... benim de kizim olacak. eminim bakicak insan bulmak cok zor evet ama asla o evde birakamazdim kizimi. yapmayin bence hic hos degil yazdiklariniz.

Alıp odaya götürmek ne alaka? Ilk defa mi gorduler birbirlerini?

Niyetini bilemeyiz ama bence hic normal degil. Akrabaniz kendi evinde mi bakacak?
Evet kadın daha önce oğluma bakmıştı güvendiğimiz biriydi ama evinde bakmayı kabul etti sadece. Ancak bu gece olan şey beni allak bullak etti. Tüm planlar alt üst oldu kafamda.kızım biraZ meraklı odaya kendi gitmiş olabilir ama öp öp diye çocuğu zorlamasına makul bir gerekçe üretemiyorum.

Yakın akraba mı? bilemedim kıllandım gibi ama şimdi herşeyden kıllanıyoruz belkide çocuğun kötü bir niyeti yok ne hale geldik yav :KK12:
Evet yakın akraba o yüzden kızımı bırakacaktık. Kötü niyeti olmasa bile çocuğun mahremiyet sınırları zarar görecek diye kaygılayım. Ben ve babası başındayken böyle. Bi yokken nasıl olacak diye beynimi kurtlar kemiriyor.

simdiden esimle konusuyoruz. iyi niyet abidesi bile olsa kimsenin kizimi kucagina almasina musade edemem asla. en sevmedigim sey. cocuguma kimse dokunamaz. bunu da soylerim isteyen benimle omru boyunca kussun umrumda degil. asla olamaz kabul edemem.hic tutucu yada bagnaz biri degilim ama bu konuda tikim var. benim kizimi yada oglumu teyzesi ve amcalari yani yakin akraba haricinde kimse kucagina alamaz minciklayamaz . herkes kendi cocugunu minciklasin sevsin. nokta. ay sinirlendim sizin adiniza da uzuldum nasil akliniza takilmissa bu saatte buraya yazma paylasma ihtiyaci hissetmissiniz. kiyamam ya insanlar ne dusuncesiz

Evet kadın daha önce oğluma bakmıştı güvendiğimiz biriydi ama evinde bakmayı kabul etti sadece. Ancak bu gece olan şey beni allak bullak etti. Tüm planlar alt üst oldu kafamda.kızım biraZ meraklı odaya kendi gitmiş olabilir ama öp öp diye çocuğu zorlamasına makul bir gerekçe üretemiyorum.
Bence kendi evinizde baktirmalisiniz

simdiden esimle konusuyoruz. iyi niyet abidesi bile olsa kimsenin kizimi kucagina almasina musade edemem asla. en sevmedigim sey. cocuguma kimse dokunamaz. bunu da soylerim isteyen benimle omru boyunca kussun umrumda degil. asla olamaz kabul edemem.hic tutucu yada bagnaz biri degilim ama bu konuda tikim var. benim kizimi yada oglumu teyzesi ve amcalari yani yakin akraba haricinde kimse kucagina alamaz minciklayamaz . herkes kendi cocugunu minciklasin sevsin. nokta. ay sinirlendim sizin adiniza da uzuldum nasil akliniza takilmissa bu saatte buraya yazma paylasma ihtiyaci hissetmissiniz. kiyamam ya insanlar ne dusuncesiz
Düşünmekten uyuyamıyorum ki evimizi taşıyacaktık yanlarına onun için uğraşıyorduk ama belki de taşınmadan bunu görmem bizim için daha iyi olmuştur..

Sen gayet normalsin devir çok kötü ama bu kadar da kendini yıpratma ama en yakından zarar geliyor hep temkinli ol derim.

Düşünmekten uyuyamıyorum ki evimizi taşıyacaktık yanlarına onun için uğraşıyorduk ama belki de taşınmadan bunu görmem bizim için daha iyi olmuştur..
Delikanlının niyetini bilemem, günah almakta istemem asla ama siz huzursuz olduysanız kızınızı orada bırakmayın, Allah korusun neler neler duyuyoruz, küçükken yaşanan birçok cinsel istismar yakın akrabalarca yapılıyor maalesef:(

Allah herkesin evladını korusun.

cok cok haklisiniz. size baktirmayin o kadina demek cok kolay ama tabi sartlariniz ne? demek ki calisan bir kadinsiniz. cocuga bakicak insan bulmak.da zor. yani sizi anliyorum esinizle konustunuz mu hic aksam gelince bakalim o ne diyecek?

Delikanlının niyetini bilemem, günah almakta istemem asla ama siz huzursuz olduysanız kızınızı orada bırakmayın, Allah korusun neler neler duyuyoruz, küçükken yaşanan birçok cinsel istismar yakın akrabalarca yapılıyor maalesef:KK43:

Allah herkesin evladını korusun.
Âmin, çok acı malesef..

Back
X