Kafayı bozmak üzereyim, akil verin lütfen!

Bebeğinizle konuştunuz mu? Annecim abiyle neler yaptınız oynadınız mı tarzında sorular sordunuz mu? Lütfen sormuş olun. Asla aynı ortama sokmayın o akrabayla bebeğinizi. Çok tehlikeli çok. Benim erkek yeğenim de 2 yaşında kimseyi öpme teyzecim istemiyorsan diyorum. Allahım nefret ediyorum şu tarz insanlardan. Bebek uzaktan sevilir. Uyarın akrabanızı
Evet dediginiz gibi olayın öncesinde kapalı şekilde hoşlanmadığımı ifade eden ses tonuyla öpmez, sakalin var dedim. Nafile. Acık acık uyarsam ben kotu Niyetli ilan edileceğim. Şuan uzaklasma yolunu seçtim. Kızım henüz net konuşamıyor dedigiNiz gibi abi ne yaptı tarzı sormaya çalıştım ama cevap alamadim, birde çok girisken yapıda, hic yabancilamiyor kimseyi malesef.. İnş. Kotu bir şeye ortam hazirlamaz bu sosyalligi.

Son düzenleme:
Yani ben sizden daha paronayagim paronayagim fikirlerim.. oğlan yani kalktı hemen demek ki yanlış bir şey yaptığının farkında hani çok ayrıntili olmasın ama ben o öp öp dediği anda alırdım kızımı oyuncak değil derdim bu pedofili ler bende nezaket mezaket bırakmadı 2. Derece akrabalara bile vermek istemiyorum.
Ki kizimda gözümden pek ayirmazdim öyle bir ortamda .. yani musterih olun diyeceğim ama o yatakta Bebeğinizi ne alaka yatiriyo ne işi var burda cocumun diye basardım paparayi. Bence siz onlara vermeyin. Bakıcı olsun en azından kamera sistemi ilede takip edin ben öyle yapacağım. Annesine söylerdim ben sağlıklı olarak neler duyuyorum birde bu konunun yansıma yanları var yani telaslandirmak istemem sizide

Yani ben sizden daha paronayagim paronayagim fikirlerim.. oğlan yani kalktı hemen demek ki yanlış bir şey yaptığının farkında hani çok ayrıntili olmasın ama ben o öp öp dediği anda alırdım kızımı oyuncak değil derdim bu pedofili ler bende nezaket mezaket bırakmadı 2. Derece akrabalara bile vermek istemiyorum.
Ki kizimda gözümden pek ayirmazdim öyle bir ortamda .. yani musterih olun diyeceğim ama o yatakta Bebeğinizi ne alaka yatiriyo ne işi var burda cocumun diye basardım paparayi. Bence siz onlara vermeyin. Bakıcı olsun en azından kamera sistemi ilede takip edin ben öyle yapacağım. Annesine söylerdim ben sağlıklı olarak neler duyuyorum birde bu konunun yansıma yanları var yani telaslandirmak istemem sizide
Telâşlanmam gerekli belki biraz çünkü burdaki yorumlardan anladığım gerçekten Allah in bizi uyarıp koruduğu yönünde. Bu kadar insanin ayni şeyde hem fiKir olması isin ciddiyetini ifade etmekte. Allah razi olsun esim aşırı tepki vermediği için yanlız hissetmiştim ama burası bana büyük bir dest3k oldu.

Canım benim benim benimde kızım var seni anlıyorum. Ben olsaydım bakıcı olarak onları değil de başka bir bakıcı bulmaya çalışırım. Aslında Aslında en mantıklı olanı eğer maddiyata sıkıntı yoksa kreş ortamı daha güzel daha mantıklı.

Unutma en başta senin kızın sana allahin hediyesi emek verdiğin dokuz ay taşıdığın can parçan o senin... sakin ola paronayaya bagladin sanma! Endiselenmen gayet normal, hayat şartlarını bilmiyorum ama ben olsam çalışmak ugruna bebegimi bu aileye teslim edemezdim aslaaaa... neler duyuyoruz lütfen cocuklarinizi anne anne babaanne hariç kimseye emanet etmeyin

Canım sen paranoyak fln değilsin bak düşün aynı evin için çocuğun iki sn başka bir odaya geçse acaba ne yapıyor diye endişe ediyorsan böyle bir durumda en uç noktaları düşünmen kızın için en doğrusu en hayırlısı cnm her annenin düşünmesi gereken ihtimaller bunlar allah korusun çocuğun ufacık bir olay yaşasa ömür boyu travması izi kalır. O nedenle evhamlı endişeli olmak en doğrusu çocuklar söz konusu olunca

Aslına bakarsanız çocukları ne kreş ne başka birine bırakmak hic istemiyorum.annem rahatını bozamıyor, bakamam dedi. Kv eltimle yaşıyor onun evinde bakarız diyor ve 3 tane erkek 4 çocuğu var evde. Ben bana gel benle kal çocugada bak dedim kabul etmedi.annem yada kv baksa yanlarına ev işlerine yardim edecek birini cagiracaktim yeterki gözüm arkada kalmasın diye ama olmadı.kabul etmediler. Bir görümce yakinima taşınacaktı esim teklif etti ve ben bakarım dedi ama başka yerde ise girmis bana da gelip kiziMi evde bırakamayacağım,ev taşımak masraflı vazgeçtim dedi. Bir kaç gün sonra öğrendik ki ise girmiş..
Bir diger gorumcenin esi halası baksin taşınmayın dedi, ama görümce ben bakamam benimde çocuğum var dedi. Koca parası yiyeceğim ben dedi :) cocugu 6 yasında. Bende zaten çok olsun diye çabalamadım..bu bakacak hala kabul etmişti o da boyle oldu. Esimi yabancı birine ikna edemedim, akrabalar böyleyse yabancıya bende malesef önyargılı hale geldim hatta.
açıkçası reddedilmekten sıkıldım.
Parasıyla bakacaklar yabancıya ne vereceksem onlara da onu verecektim sadece güvenebileyim diye ama olmadı.
Öte yanda 25 senedir emek verdiğim bir eğitim hayati ve mesleğim var. İsten atılmalar hala devam ederken istifa etmek onuruma da dokunuyor..Herşeyi silip atmak da hic kolay değil..

Hayırlısı olsun inş. İmtihan işte.. Allah başka dert vermesin diyorum. Çok şükür halimize..

Bu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
Oğlu kizimi kucağında oynatırken öp öp diyerek kendini öldürmeye çalışıyordu. Bende sakalın var öpmez dedim, kızıma da hayır diye işaret ettim. Aradan 30dk filan geçti kızımı ortalıkta göremedim bi yaramazlık filan yapmasın diye aramaya başladım. Bu çocuğun odasındaymış. Oğlan yatagında yatıyor. Kolunda kızım yatıyor kalkmak istiyor ama oğlan öp öp diye kızımı yatırmaya çalışıyordu. Ben odaya girince kalktı yattığı yerden. Ben ne diyecegimi bilemedim. Bana paranoyak demeyin lütfen.

Normal mi bu durum? Lütfen bir akıl verin.

Geçen bir olaya denk geldim, anlatayım da abartıyor musunuz siz karar verin.
19 yaşında bir üniversite öğrencisi (mühendislik okuyor bir taşra üniversitesinde), 12 yaşındaki öz kuzenini taciz ediyor. Şikayet bu. İfadelerden anlaşılıyor ki, bu kızcağızı, annesi ve babası ile birlikte teyzesinin evine gittiği bir akşam, evde kendilerinden başka 8-10 kişi daha varken, 19 yaşındaki kuzeni kapısı dahi bozuk olduğu için kilitlenemeyen bir odada taciz ediyor. Kızı öpüyor, cinsel organına dokunmasını istiyor vs. Ev de 80 metrekare filan bu arada. Ve bir dünya da insan var.
Yani dikkat edin. Bu kızın başına bu olay küçücük bir evde bir sürü insan varken gelmiş.

Bu paranoya değil.Haberlerde neler neler görüyoruz.Sakın o akrabaya vermeyin durum bana normal gelmedi yatağa yatırmak odasına götürmek öpmesi için baskı yapmak falan.İnsan biraz düşününce aklına iyi şeyler gelmiyor.Çocuğunuzu bu şahıstan uzak tutun!

Günümüzde maalesef normal birşey kalmadı.birakma kızını,çalışmak zorunda değilsen kendin bak çocuğuna.

Geçen bir olaya denk geldim, anlatayım da abartıyor musunuz siz karar verin.
19 yaşında bir üniversite öğrencisi (mühendislik okuyor bir taşra üniversitesinde), 12 yaşındaki öz kuzenini taciz ediyor. Şikayet bu. İfadelerden anlaşılıyor ki, bu kızcağızı, annesi ve babası ile birlikte teyzesinin evine gittiği bir akşam, evde kendilerinden başka 8-10 kişi daha varken, 19 yaşındaki kuzeni kapısı dahi bozuk olduğu için kilitlenemeyen bir odada taciz ediyor. Kızı öpüyor, cinsel organına dokunmasını istiyor vs. Ev de 80 metrekare filan bu arada. Ve bir dünya da insan var.
Yani dikkat edin. Bu kızın başına bu olay küçücük bir evde bir sürü insan varken gelmiş.
Çok aci. Bizim için olmamasını garantileyen birşey yok malesef.. sagolun paylaşım için.

Bu aksam 2 yaşındaki kızıma ben ise başlayınca bakacak olan akrabaya ziyarete gittik. Evde üni.ye giden 21 yasında bir oğlu birde liseye giden kızı var. Sorum su,
Oğlu kizimi kucağında oynatırken öp öp diyerek kendini öldürmeye çalışıyordu. Bende sakalın var öpmez dedim, kızıma da hayır diye işaret ettim. Aradan 30dk filan geçti kızımı ortalıkta göremedim bi yaramazlık filan yapmasın diye aramaya başladım. Bu çocuğun odasındaymış. Oğlan yatagında yatıyor. Kolunda kızım yatıyor kalkmak istiyor ama oğlan öp öp diye kızımı yatırmaya çalışıyordu. Ben odaya girince kalktı yattığı yerden. Ben ne diyecegimi bilemedim. Bana paranoyak demeyin lütfen.

Normal mi bu durum? Lütfen bir akıl verin.
Ürperdim biz eski İstanbul lu komşu teyzenin hikayeleri ile büyüdük şakın bırakma kızı

Bence bırakmayın onlara çocuğunuzu hiç de paranoyak değilsiniz neler oluyor Allah korusun başka birini bulun mutlaka okurken ben bile korktum ürktüm Allah herkesin çocuğunu korusun

Back
X