Kafayı mı yiyorum diye dusunmeye basladım

Arkadaşlarınızı suçlamaya başlamışsınız ya, onlar benim aklıma soktu diye...
Konuyu açıp fikir soran siz değil misiniz?
Sizin gibi kendine güvensiz ve kocam da kocam düşünceli insanlar yüzünden ülke gelişmiyor. Deseniz ki kadın başka türlü sürekli arayıp, işte hareketler yapıyor...

Kadin esinizi daha sıcakkanlı görmüş olabilir. Sizden cekinmis olabilir. Asiksuratlıysanız muhattap olmamak istemiş olabilir. Cocugunuzla sizin daha cok ilgilendiginizi düsünmüs rahatsiz etmemek istemis olabilir. Sizin numaraniz yok olabilir.
Böyle düsüneceğinizi bilseydi hayatta yardim teklif etmezdi insanlık yaramıyor size. Daha napsin.

Herkes neden ona güven olmaz dedi, sordunuz mu sebebini?

Nasil cirkin bir iş ortamınız varsa is arkadasinizin dedikodusunu yapmaktan cesitli damgalar yapıştırmakta hicbir sakınca görmüyorsunuz. Bugüne kadar size bir yanlışı oldu mu olmadı,iyiligi oldu mu oldu. Ne kadar artniyetlisiniz. Kadın da bu irtami bildiği icin uzak kalmak istemiş herkes arkasindan konuşmuş.

Bu mesaj benım kocama gelse, kadına ben tesekkur ederdim. Cocugumun ameliyatıyla rahat ilgileneyım diye isimi yapmayı teklif etmıs.

Iyılık.... İnsanların anladıgı bir olgu degıl.

Icımden cok iyilik yapmak geliyorsa eve dönerken marketten kopek maması alıp sokaktaki köpekleri besliyorum.
Kendimi harıka hissediyorum.
Arkamdan kotu dusunmedıklerı gıbı, benı gorunce seviniyorlar.

İnsanlara selam vermeden dahi evli mi bekar mı acaba diye düşünmek gerekiyor galiba.
Hayvanlar öyle mi canlarını sevdiklerim görür görmez kuyruklarını sallayıp, tatlı tatlı tepkiler veriyorlar.
Hayvanları sevin efendim.
Zararsız ve sadakatliler...

Bazılarına iyilik yaranmaz.
Siz çocuğunuzun hastalığıyla uğraşırken kocanızı işe falan çağırsalardı keşke
Size bu yarar
Art niyet fitne ficur başka bir şey yok kalplerinde bazılarının
kocam da kocam
Ne kıymetli ne hint kumaşıymış
Sizde bir o kadar kendine güvenmeyen özgüvensiz.
Bu kadar ezik olmayın.
Hayat böyle geçmez
Kul hakkıdır şu yaptığınız.

Benım evlı erkekle ısım olmaz, buyuzden karsımdaki hemcinsimi de böyle gorurum. Benim ısım yoksa onunda yoktur. Kendimden yola cıkarım yanı.

Yine de ıyılık hakkımı hayvanlar veya cocuklardan yana kullanıyorum. Dedıgınız gıbı sadıklar, Zararsızlar ve sızı unutmuyorlar.

Hallettiği iş eşinizin işi ise ona atması çok doğal.
Böyle konulara denk geldikçe erkek iş arkadsşlarıma mesaj atmaya korkar oldum eşleri yanlış anlar diye.
Bu kadar şüphecilik fazla değil mi?

Evet geri kafalısınız. Eşinizle ilgili bir durumda iş arkadaşı neden size mesaj atsın? Kaldı ki mesajda tek bir yanlış anlaşılabilecek kelime yok. Eşiniz iş arkadaşı bir kadınla mesajlaştığında sizin nikahınız düşüyor mu? Yapmayın yıl 2020, kadın erkek bir ofistesiniz. Böylesine basit bir şeyi düşünmekten hasta olacak yapıdaysanız acilen psikolojik tedavi görün bence.

Cevap sorunun icinde evet siz geri kafalisiniz eger kocanizi yerler diye korkuyorsanız calistirmayin evde otursun boylece kıymetli ve dunyada 1 adet bulunan kocanizi kimse gormez sizde bu tarz şeyleri dusunerek hasta olmazsiniz
O kadini da uyarin bir daha size iyilik falan yapmasin biz korkuyoruz diyin

Sizin zihniyetteki insanlar yüzünden insan is arkadasina yardim etmek istemez ya.
Ben çalışmıyorum, esim calisiyor. Birsuru kadın is arkadası var. Nasıl ki erkek arkadaslarinin olmasi normal kadın arkadaşlarının olması da o kadar normal. Ayni sey çünkü. Esim kız arkadaşıyla da gayet iyi anlasabilir, hep beraber yemege gidebilirler, gidiyolarda arkadas grubu olarak. Ne var simdi boyle seylerde?
Bence siz kocanızı calistirmayin. Siz calisin esiniz evde kalsin aman biri görür goz koyar falan

Kadına üzüldüm.. Berbat zihniyette olan insanlarla aynı ortamda çalışmak zorunda kaldğı için.. Kadın kendisini geri planda tuttuğu halde arkasndan konuşulanlar bunlarsa yazık o iş arkadaşlarına da size de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…