- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.101
- 248
Herkes neden ona güven olmaz dedi, sordunuz mu sebebini?Bulunduğum ortam sanırım gaza getiriyor beni. Icınde oldugumuz grupta konustum bu konuyu herkes ona guven olmaz diye soyleyınce ben ıskıllenmeye basladim. Bız ızındeylen yardımcı olmak istemis bıze diye anlattım aklıma sokan onlar oldu
Nasil cirkin bir iş ortamınız varsa is arkadasinizin dedikodusunu yapmaktan cesitli damgalar yapıştırmakta hicbir sakınca görmüyorsunuz. Bugüne kadar size bir yanlışı oldu mu olmadı,iyiligi oldu mu oldu. Ne kadar artniyetlisiniz. Kadın da bu irtami bildiği icin uzak kalmak istemiş herkes arkasindan konuşmuş.Bulunduğum ortam sanırım gaza getiriyor beni. Icınde oldugumuz grupta konustum bu konuyu herkes ona guven olmaz diye soyleyınce ben ıskıllenmeye basladim. Bız ızındeylen yardımcı olmak istemis bıze diye anlattım aklıma sokan onlar oldu
Herkes neden ona güven olmaz dedi, sordunuz mu sebebini?
İnsanlara selam vermeden dahi evli mi bekar mı acaba diye düşünmek gerekiyor galiba.Bu mesaj benım kocama gelse, kadına ben tesekkur ederdim. Cocugumun ameliyatıyla rahat ilgileneyım diye isimi yapmayı teklif etmıs.
Iyılık.... İnsanların anladıgı bir olgu degıl.
Icımden cok iyilik yapmak geliyorsa eve dönerken marketten kopek maması alıp sokaktaki köpekleri besliyorum.
Kendimi harıka hissediyorum.
Arkamdan kotu dusunmedıklerı gıbı, benı gorunce seviniyorlar.
Benım evlı erkekle ısım olmaz, buyuzden karsımdaki hemcinsimi de böyle gorurum. Benim ısım yoksa onunda yoktur. Kendimden yola cıkarım yanı.İnsanlara selam vermeden dahi evli mi bekar mı acaba diye düşünmek gerekiyor galiba.
Hayvanlar öyle mi canlarını sevdiklerim görür görmez kuyruklarını sallayıp, tatlı tatlı tepkiler veriyorlar.
Hayvanları sevin efendim.
Zararsız ve sadakatliler...
Bu mesaj benım kocama gelse, kadına ben tesekkur ederdim. Cocugumun ameliyatıyla rahat ilgileneyım diye isimi yapmayı teklif etmıs.
Iyılık.... İnsanların anladıgı bir olgu degıl.
Icımden cok iyilik yapmak geliyorsa eve dönerken marketten kopek maması alıp sokaktaki köpekleri besliyorum.
Kendimi harıka hissediyorum.
Arkamdan kotu dusunmedıklerı gıbı, benı gorunce seviniyorlar.
Yani insanlık yapmıs desem bayan olarak esim ne kadar ıs arkadasıysa ben de oyleyım ben mi geri kafalıyım bana atması gerekmez miydi Bı de boyle olunca esimın de aklına sokmus mu oldum gercı o da ne alaka diyerek sasırdı ama bılmıyorum. Kafamdan gitmemesi kendimi sureklı o dusunce de bulmam beni cok rahatsız ediyor aynınırtamda bulunmaya devam ediyoruz tabi tekrar msj attı mı esim cvp verir mi ben kızarım diye bana tekrar soylemez mı acaba diye dusunmek ten yakında hasta olacagım. Yani yem mı attı acaba diyorumama kime anlattıysam hıc kimse onaylamadı yanı cok gereksiz bir ıyı niyet olarak yorumlayabılıyorum en fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?