Kafayi mi yiyorum? 😳

Çok sık yaşadığım duygu durumu benim de.
Özellikle şu dikkatimi çekti; sevmediğim bir şeyle uğraşınca girdap gibi içine çekiyor. Ütü yaparken, mutfak temizlerken kv’nin doğumumda yaptıkları, sözleri hep aklımda ve öyle bi kinle doluyorum ki bazen kendi kendime cevap veriyorum. Sesini her duyduğumda tekrar o günlere döndüğüm için uzun süredir kestim irtibatı. Baya azalma oldu şu sıralar

Kendi kendime tabi ki teshis koyamam ama son zamanlarda o kadar cok artti ki, kendimden korkmaya basladim. Malum karantinadayiz, iki kucuk cocukla evde yalnizim. Esin mecbur calisiyor, jandarma oldugu icin. Ve ben bu donemde kendimi surekli ozellikle kv ile ilgili yapilan haksizliklari dusunup kendi kendimi nefrete bogarken buluyorum. Sunu da yapmisti, aaa bunu da yapmisti, soyle demisti, boyle demisti.... sadece kv degil. Esimle ilgili olanlar da aklima geliyor. Babamla annemin kavgalari, babamin bizi uzdugu olaylar. Sonra kendi yaptığım hatalar geliyor aklima, birden kendimden de nefret etmeye basliyorum. Cocuklarimla ilgilenirken her sey cok guzel, onlar beni mutlu eden tek sey su gunlerde ama kendi kendime kalinca boyle dipsiz bir kuyuya dusuyorum. Bu sesleri susturmak icin komedi dizileri izliyorum. Biraz iyi geliyor. Bu arada yanlis anlasilmasin, evliligimde herhangi bir sorun yok. Esimle iyi anlasiyoruz, gayet duzgun giden, tabi arada biz de tartisiyoruz, bir evliligimiz var. Peki ben neden surekli hayati zehir ediyorum kendime boyle? Bu sacma sapan dusunceleri kafamdan nasil atarim?
Bendede oluyor maalesef.

Çok sık yaşadığım duygu durumu benim de.
Özellikle şu dikkatimi çekti; sevmediğim bir şeyle uğraşınca girdap gibi içine çekiyor. Ütü yaparken, mutfak temizlerken kv’nin doğumumda yaptıkları, sözleri hep aklımda ve öyle bi kinle doluyorum ki bazen kendi kendime cevap veriyorum. Sesini her duyduğumda tekrar o günlere döndüğüm için uzun süredir kestim irtibatı. Baya azalma oldu şu sıralar
Ben de mecbur kalmadikca konusmuyorum ama azalma olmuyor 😳

Yok yalnız değilsin benim genel ruh halim bu. Hep düşünürüm geçmişi ve bana yapılanları. Artık pek düşünmesem de insan düşünmeden edemiyor

Öyle canım, insan düşünüyor haksızlıkları ve kötü anılarını, sen gayet normalsin yani, ha onları asla unutmamak lazım, kötü bile olsa tecrübe önemli, bizi biz yapar, tekrar aynı hataları yapmayız
Aslinda buyuk kucuk demeden, yanlışa direk cevabini vermek gerek. Benim kendime kizdigim nokta o. Keske deseydim icimde kalanlari

Malesef bende oyleyim gecen gun bunun icin bi saat boyunca agladim.gecmiste ailemle olan seyler aklima geldi.bu hastalij bitecek ama kesinlikle eskisi gibi olmayacagiz

Kendi kendime tabi ki teshis koyamam ama son zamanlarda o kadar cok artti ki, kendimden korkmaya basladim. Malum karantinadayiz, iki kucuk cocukla evde yalnizim. Esin mecbur calisiyor, jandarma oldugu icin. Ve ben bu donemde kendimi surekli ozellikle kv ile ilgili yapilan haksizliklari dusunup kendi kendimi nefrete bogarken buluyorum. Sunu da yapmisti, aaa bunu da yapmisti, soyle demisti, boyle demisti.... sadece kv degil. Esimle ilgili olanlar da aklima geliyor. Babamla annemin kavgalari, babamin bizi uzdugu olaylar. Sonra kendi yaptığım hatalar geliyor aklima, birden kendimden de nefret etmeye basliyorum. Cocuklarimla ilgilenirken her sey cok guzel, onlar beni mutlu eden tek sey su gunlerde ama kendi kendime kalinca boyle dipsiz bir kuyuya dusuyorum. Bu sesleri susturmak icin komedi dizileri izliyorum. Biraz iyi geliyor. Bu arada yanlis anlasilmasin, evliligimde herhangi bir sorun yok. Esimle iyi anlasiyoruz, gayet duzgun giden, tabi arada biz de tartisiyoruz, bir evliligimiz var. Peki ben neden surekli hayati zehir ediyorum kendime boyle? Bu sacma sapan dusunceleri kafamdan nasil atarim?
Bak güzel kardeşim inşallah beni dikkate alacaksın....
İbadet,namaz,dua,,,,senin ilacın...seni senden iyi bilen,şah damarından yakın rabbin varken,neyin korkusu,telâşındasın... 2 melek var kucağında ,sağlıklı...bir eşin var yanında dağ gibi ...ona güven... olan olmuş zaman geri gelmiyorda sen neden silinmesine izin vermiyorsun...
Hatalar herkes yapıyor inan herkes kendi günahını en büyüğü sanıyor...
Bazen büyük ,samimi,içten tövbeler için,büyük günahlar işlenmesine izin veriyor allah...
Şu koskoca evrende herkes bir yıldız eşsiz,benzersiz ve çok değerli...sende öylesin...

Aslinda buyuk kucuk demeden, yanlışa direk cevabini vermek gerek. Benim kendime kizdigim nokta o. Keske deseydim icimde kalanlari
Tabi ki öyle, özellikle bizde büyüklere cevap verilmez diye bize küfür bile edilse susmamız isteniyor. Saygı denilen kurum sadece o büyüklere çalışmıyor, sana saygı duymayan kişiye neyin saygısını göstereceksin. Bende kv ile görüşmüyorum ve çok memnunum, çünkü bana saygı duymakta zorlanıyordu

Bende ayniyim.. yillar oncesinden bana yapilmis butun kotulukleri dusunup duruyorum.. neden boyle oldu neden bu sekilde oldu ? acaba ilahi adalet ne zaman tecelli edecek gibi gibi bir suru sorular.. ve istemedigim o insanlar ruyama giriyor.. :( hatta gecen gece bana yapilan butun kotulukleri darbeleri siralamaya koyuldum..

Back
X