• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı sıyırmaya az kaldı ?!

ben ailelerin her zaman haklı olduğunu düşünmüyorum
ailen bu sevdiğin kişiyle otursa tanışsa, huyunu suyunu, sana nasıl davrandığını değerlendirse, seni mutlu edebilir mi siz birbirinize uygun musunuz gözleriyle görse...
ondan sonra yok kızım biz şu şu şu sebeplerden uygun bulmadık dese
amenna.

gerçekten amenna yani
ama tanımadan etmeden yok kovarız yok bilmemne
bence hiç ama hiç akıllıca bir iş yapmıyorlar

insanlar evlatlarının isteklerine saygı duymalı
hiç mi hatırın yok da bi tanışmıyorlar bile?
Aynı cümleleri kurdum o zaman anlarım gerçekten. Ama o fırsatı vermiyorlar kızdığım nokta benimde o

ben ogretmenim eşim esnaf. gayette mutluyuz. 5 gun sonra 5. senemizi devirecegiz. bizde de sikintilar oldu. ama meslekten dolayi degil sehir farkindan dolayıydı. Babam uzun bir süre yapamam senden uzakta dedi durdu. ama simdi canimiz sıkıldıkça gidip geliyoruz. ailenizi ikna etmeye çalışın. tabi tek sebep meslegiyse.

ben ogretmenim eşim esnaf. gayette mutluyuz. 5 gun sonra 5. senemizi devirecegiz. bizde de sikintilar oldu. ama meslekten dolayi degil sehir farkindan dolayıydı. Babam uzun bir süre yapamam senden uzakta dedi durdu. ama simdi canimiz sıkıldıkça gidip geliyoruz. ailenizi ikna etmeye çalışın. tabi tek sebep meslegiyse.
Insallah olur hayırlı eder. Tek sebep meslek.aksine farklı sehirlerde degil onun sayesinde dogudan memleketime de gelebilecegim aslında avantaj ama takmışlar memurluğa

Çok zor Allah yardımcınız olsun ailenizde önyargı oluşmuş.Zamanla geçer inş bi piknik düzenleyin mesela hem oranın atmosferi doga içinde daha da sakinleştirir insanı oraya çagırın habersiz olsunlar kendini tanıtmaya çalışsın belki bunun faydası olur.Sizi seviyorsa zaten bunların üstesinden beraber gelirsiniz sadece biraz zaman

Çok zor Allah yardımcınız olsun ailenizde önyargı oluşmuş.Zamanla geçer inş bi piknik düzenleyin mesela hem oranın atmosferi doga içinde daha da sakinleştirir insanı oraya çagırın habersiz olsunlar kendini tanıtmaya çalışsın belki bunun faydası olur.Sizi seviyorsa zaten bunların üstesinden beraber gelirsiniz sadece biraz zaman
Güzel fikir..insallah =)

Yanlış alıntılama :işsiz:

Bence biraz sessiz kalın, ortalık biraz daha yatışsın, inatlaşmaya doğru gidiyor durum. ..

Hocam bakın kendi paranızı kendiniz kazanıyorsunuz. Çocuk değilsiniz, reşit bir bireysiniz. Ailenize ne bağımlısınız ne de bir şeyler ispatlamak zorundasınız. Hayatınızda bu kadar söz sahibi olmalarına izin verirseniz tepenize binerler. Kendinize bu kötülüğü yapmayın.

Berber . erkek kuaförü. Dikkat etmedim sorduğunuzu
Yok ben sormadım başka bi üye sordu merak ettim bende kaç konudur takip ediyorum. .

Ben babanızın yerinde olsam çaktırmadan berbere traş olmaya giderim.. bi bakarım nasıl biri? Çok mu zor? Bence al babanı karşına söyle anneni araya katmadan.. tamam de siz haklısınız belki ama bi git berbere.. bi bak bakalım nasıl biri? Bi araştır kötü yorumlar olursa bende sizin açınızdan düşünüp ilişkimi gözden geçiricem de..

Yok ben sormadım başka bi üye sordu merak ettim bende kaç konudur takip ediyorum. .

Ben babanızın yerinde olsam çaktırmadan berbere traş olmaya giderim.. bi bakarım nasıl biri? Çok mu zor? Bence al babanı karşına söyle anneni araya katmadan.. tamam de siz haklısınız belki ama bi git berbere.. bi bak bakalım nasıl biri? Bi araştır kötü yorumlar olursa bende sizin açınızdan düşünüp ilişkimi gözden geçiricem de..
Soyledim canım benim bi inat olmayacak isin nesine gidecegim diyor tanimak gormek istemiyorum diyor.

Soyledim canım benim bi inat olmayacak isin nesine gidecegim diyor tanimak gormek istemiyorum diyor.
Bakın sizi kırmak istemiyorum ama beni zorluyorsunız de.. eğer gidip tanışmazsanız benden günah gitti de.. ama sakın ani bi karar alıp evini terk etme.. düğün hazırlıklarına başla evini diz sonra evinden ayrıl.. birden kv evine gitme. .

Bide merak ettin çok mu mükemmel biri? Hiç ayrılmayı düşündün mü?

bazıları ailenin onun meslegınden dolayı verdıgı tepkıyı bence yanlıs anlamıs. '' esnaf namussunuz mu '' tarzında :=)
ailesi '' ne halt yedın kı bu kadar ısrarla evlenmek ıstıyorsun. namussumuzu 5 paralık ettın .'' demıs. yani; kesın ilişki yaşadın ve evlenmek zorundasın ! tarzında soylemıs aılesı.
neyse..

ailen, seni üniversıte okuttu dıye ve okudugun bölümle ilgili meslegın var dıye, damatlarını da aynı sekılde ıstedıklerı ıcın bu kadar karsı cıkıyorlar.
sevmek, çok degısık bır sey. kavusamadıgında guzel.

nasıl olsa yıllar sonra '' oha! bu muydu delı gıbı sevdıgım adam'' dıyeceksın :KK70:
bunu deme sebebın ise, evlenınce sorunlar bıtmıyor çünkü.
çok istıyorsa ailenı takma git evlen. nasıl olsa ileride sana '' ee bız demıstık diyen cok ' olur :=)
çünkü evlenmek akıllı insanın işi degıl :=)

Bakın sizi kırmak istemiyorum ama beni zorluyorsunız de.. eğer gidip tanışmazsanız benden günah gitti de.. ama sakın ani bi karar alıp evini terk etme.. düğün hazırlıklarına başla evini diz sonra evinden ayrıl.. birden kv evine gitme. .

Bide merak ettin çok mu mükemmel biri? Hiç ayrılmayı düşündün mü?
Kimse mukemmel degildir ama benim icin muhtesem birisi.mukemmel diyemem ayrilmayi denedik daha onceden ama olmadı.. Anlayışlı sevecen birisi.

6 aydır sessiz kaldım sessizlik bozulsun istedim
Bozulmasını istiyorsanız bir şekilde karşısına çıkaracaksınız babanızın...
Bir de erkek kuaförü demissiniz , istese elit bir kesimde bir memur maaşını 10 gunde ikiye katlar babanıza bunu da söyleyin :)bende sandım ki market işletiyor ya da ne bileyim telefon dükkanı falan var ... Adamın elinde altın bilezik var :super:

Bozulmasını istiyorsanız bir şekilde karşısına çıkaracaksınız babanızın...
Bir de erkek kuaförü demissiniz , istese elit bir kesimde bir memur maaşını 10 gunde ikiye katlar babanıza bunu da söyleyin :)bende sandım ki market işletiyor ya da ne bileyim telefon dükkanı falan var ... Adamın elinde altın bilezik var :super:
Yok canim sıradan bir yer de değil gayet. Merkezi yerde benim iki katım para kazanıyor. Parayı düşünmüyorlar sadece memur demek insanlara

Bu konu da etrafımda çok örnek vardı... Şunu biliyorum aile rızası olmadan yapılan evlilikler hep huzursuz oluyor. Bence araya bı büyük filan sokup ortamı yumuşatmak yoksa huzursuzluk hiç bitmez...

Bende öğretmenim eşim belediye işçisi. Beni örnek vererek arkadaşım çok mutlu de beni örnek ver :halay:Ha bu arada 8 yıl sevgili kaldık. 9. Yılda nişanlandık. 10. Yılda evlendik. 2 senelik evliyiz.:KK200:

Bende öğretmenim eşim belediye işçisi. Beni örnek vererek arkadaşım çok mutlu de beni örnek ver :halay:Ha bu arada 8 yıl sevgili kaldık. 9. Yılda nişanlandık. 10. Yılda evlendik. 2 senelik evliyiz.:KK200:
Karşı çıkmadılar mi ..ayy ne güzel Rabbim daha mutlu mesut etsin inşallah

Back
X