Kafayı toplayamama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pepperony

Nirvana
Pro Üye
9 Eylül 2013
12.073
27.798
798
Arkadaşlar merhaba
Bu defa ben konu açıyorum sorunum başlıkta ki gibi
Bir türlü yapılacak işlerimi yoluna koyamiyorum her zaman yorgunum ne kadar uyursam uyuyayim dinlenmiyorum
Bir ise dikkatimi veremiyorum
Bu arada konusurken zorlanıyor düzgün cümle kuramadığımi fark ediyorum hatta bu bazen burada yorum yaparken de oluyor
Yani algım sürekli dağınık
Var mı bu durumu yaşayanlar?
Bir de çözümü var mıdır bu durumun ?

Yaşamıyorum ama yoğun stres ve depresyon gibi geldi bana nedir sizi üzen strese sokan onu çözerseniz sorunlarınızı atlatırsınız

Yapılacak işlerden önce sanırım çözemediğiniz bir sorununuz var,ona odaklanırsanız iş çözülür gibi geldi bana.

Böyle şeylerin sebepsiz olduğuna pek inanmam ben.
Zihni meşgul eden ciddi bir sorun olsa gerek.
Allah kolaylık versin.
Zaman zaman yaşıyorum bunu ben de.
Kafayı dağıtmak için önce bana keyif veren bir şey yapıyorum.
Mesela film, dizi izliyorum.
Boşaltıyorum zihnimi.
Sonra yapmam gereken işe daha kolay odaklanıyorum.

Arkadaşlar merhaba
Bir türlü yapılacak işlerimi yoluna koyamiyorum her zaman yorgunum ne kadar uyursam uyuyayim dinlenmiyorum
Bu arada konusurken zorlanıyor düzgün cümle kuramadığımi fark ediyorum hatta bu bazen burada yorum yaparken de oluyor
Doktora gidip kan değerlerinize baktırmalısınız. Bazen guatrdan olabiliyor, bazen vitamin eksikliğinden. Eğer bir kontrolle öyle bir şey olmadığı anlaşılırsa başka çözümlere bakarsınız.

Ben de biraz dikkat eksikliği ve unutkanlık var adımları atarken artık düşünerek atmaya gayret ediyorum , kitap okumak iyi geliyor bir nebze kafamın almadığı zamanlar oldukça fazla üstüne giderek tekrar ederek azaltabiliyorum sizle aynı sorun mu tam olarak bilmem ama odaklanmaktan geçiyor biraz...
Konuşurken bazı kelimeleri söyleyememek harf yutmak gibi ara sıra bu gibi sorunlar...

Doktora gidip kan değerlerinize baktırmalısınız. Bazen guatrdan olabiliyor, bazen vitamin eksikliğinden. Eğer bir kontrolle öyle bir şey olmadığı anlaşılırsa başka çözümlere bakarsınız.
Kesinlikle bir doktora görünmem gerekecek sanırım

Arkadaşlar merhaba
norologa gitmelusiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X