Kafayı üşütücem

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar kendimi aptal gibi hissediyorum. Erkek arkadaşım evlenme teklif etti. İkinci evliliğim olcak olursa. Daha görüşemiyorum bile babam bilmediği için bide evlilik için nasıl cevap vericem. Bide oğlum var. Hep dediği şey seni istediğin zamana kadar beklerim beklerim beklerim. Adamın zamanını çalıyorum gibi hissediyorum onu çok seviyorum ama göze alamıyorum Allahım ben nasıl bir tür bencilim. Bu bencillik mi kızlar içinde bulunduğum özgüvensizlik mi nasıl hareket etmeliyim. Her türlü yoruma hazırım. Uyuyamıyorum günlerdir bi akıl verin

Baban sert bi tepki mi verir duyarsa? Tam olarak çekincen nedir?
Bi kere agzin yandigi icin, zaten acele etmemeni oneririm.. Ne zamandir taniyorsun?

Baban sert bi tepki mi verir duyarsa? Tam olarak çekincen nedir?
Bi kere agzin yandigi icin, zaten acele etmemeni oneririm.. Ne zamandir taniyorsun?
Babam ikinci kez evliliğe tepki verir korkuyor üzülmemden.Bi buçuk yıldır beraberiz okuldan arkadaşım aynı zamanda ama bi anda cesaretsizlik geldi bana herşeyi düşünür oldum tekrar kv kp ailelerle ilişkiler üstelik oğlum var.Bunları hiç takmıyodum ama bana bişey oldu bianda

Sütten agzin yanmis, normal bu korkular.. Temkinli olmak da guzeldir ama nereye kadar erteleyeceksin ki? Bence babana aç durumu, gerekirse birlikte tanimaya, anlamaya calisin karsi tarafi, hem iyi insanlarsa (insaAllah) baban da gordukce ici rahatlar.. Boyle bekleyerek bi yere varmak pek mumkun görünmüyor..

Doğru canım haklısın

Yaş olarak bence artık farkında olabilir ve ayrılığı kavramistir diye düşünüyorum ?
Babanıza acildiginizda daha iyi olabilir aileler birbirini tanıyor mu okuldan demissiniz
Yok tanımıyor canım ben çok korkağım işte cesaret edemiyorum yeniden

Konunum disinda ama evleneceginiz insan bu sartlarda sizinle esit olmali diye dusunuyorum. Bende ikinci evliligimi yaptim esimin 8 yasinda kizi var iyi anlasiyoruz ama suanki aklim olsaydi sanirim cocugu olmayan evlenmis ayrilmis biriyle evlenirdim.

Konunum disinda ama evleneceginiz insan bu sartlarda sizinle esit olmali diye dusunuyorum. Bende ikinci evliligimi yaptim esimin 8 yasinda kizi var iyi anlasiyoruz ama suanki aklim olsaydi sanirim cocugu olmayan evlenmis ayrilmis biriyle evlenirdim.
Yo canım konu dışı değil.O bekar bu arada çocuğumu en başta kabullendi herşeyi konuştuk başbaşa kalamayabiliriz her zaman bak benim bi sorumluluğum var dedim o benim de çocuğum aşk bu kadar basit mi seni seviyorum senden olanı da seviyorum dedi ama yaşayınca nolur bilmem bunları da takıyorum zaten. Canım ne gibi zorluklar oluyor mesela anlatır mısın

Ben de 2. Evliliğini yaptım. Eşimin çocuğu yoktu, benim bir kızım vardı. Eşim ve ailesinde beni ve kızımı çok sevdi. Şu an çok mutsuzum ve boşanmak üzereyim.(daha önce konu açmıştım bakabilirsiniz) Çok iyi tanı ve öyle karar ver. Seninkini bilemem ama benim tanıdığım adam gitti yerine başka biri geldi. Çok dikkatli ol. Sonuçta sen çocuğunun da hayatını değiştiriyorsun.

Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah mutlu olursun bu sefer. Korkmakta haklısın, ama ikinci evliliğini yapıp mutlu olan , iyiki evlenmişim diyen çok insan var, KK da bile. İnşallah seninde gönlüne göre olsun, cok dua et hayırlısı ne ise o olsun

Nasıl değişti canım başta nasıldı başta değişmez gibi geliyor herşey güzel olacak gibi görünüyor ama işte bak değişen de var

Çok saol canım bide ilk evliliğim baya kötüydü aldatma falan korkuyorum

Canım konunu okudum çok üzüldüm herşey güzel olur inşallah senin için de hepimiz içinde meslektaşımız bu arada

Lütfen önce pedagogla konuşup çocuğunuzu hazırlayın..babanızın tepkisinden çok daha önemli çocuğunuzun hazır olması..umarım herşey gönlünüzce olur.

Lütfen önce pedagogla konuşup çocuğunuzu hazırlayın..babanızın tepkisinden çok daha önemli çocuğunuzun hazır olması..umarım herşey gönlünüzce olur.
Teşekkür ediyorum oğlum kendisi sürekli evlen diyor kardeşim olsun falan diyor onun sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ama tabiki konuşunca duruma bakıp pedagog vs görüşürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…