D
dicerr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dicerr
-
bıktım bıktım bıktım
su an ısteyım anlatacak benı sakınleştırecek kımse yok
beyefendiyle uc gundur kavgalıyız bır barıstık tamam derken bırden bı daha
ben sınır hastası oldum durduk yerde sınırlenen asabılıkten bası agrıyan bır kız oldum cıktım
bu ılışkı bı cok yıprattı dun ayrılmak ıstedıgımı soyledım annemlerle konusacagım senın csaretın yoksa sızınkılerle de ben konusayım dedım
hayır ben bırakmıyorum sende kımseye bır sey anlatmayacaksın dedı bende gorursun dedm
sabah dusunmemek için kalktım adlıyeye gıttım
defalarca aramıs en sonunda actım kararlı mısın ne yapıyorsun sen dedı
bende evet kararlıyım eve gıdınce konusacagım dedım
cok pşman olcaksın benım kıymetıı bılemedın dedı
kızlar bu ınsan bana soz verıyor kavga sonucu ıstedıgın gıbı olacagım tamam her sey guzel olacak dıyor gece bana bır ıyı geceler demeye usenıyor nolmus uyuyakalmış hep uyku hep bıktım artık
normal konusurken ben bıraz sesımı yukselteyım hemen bagırıp cagırmaya baslıyor
bılıyorum basıt seyler ama buyute buyte sınır hastası oldum durduk yerde aglaysım bır seyler parcalayasım gelıyor
sızde boyle kavgalar eder mıydınız
ayrılınca gerı donusu olmaz bılıyorum tam olarak cesaretım var mı onu da bılmıyorum sonucta paylaşılan seler o kadar anı emek var
kafamı toplayıp hıcbır sey yapamıyorum tamamen sınır kupuyum
ne yapmam gerek yada nasıl davranmalıyım telı kapatıp acmayayım mı bendekı bu sınır halı nasıl gecıcek
bıktım bıktım bıktım
su an ısteyım anlatacak benı sakınleştırecek kımse yok
beyefendiyle uc gundur kavgalıyız bır barıstık tamam derken bırden bı daha
ben sınır hastası oldum durduk yerde sınırlenen asabılıkten bası agrıyan bır kız oldum cıktım
bu ılışkı bı cok yıprattı dun ayrılmak ıstedıgımı soyledım annemlerle konusacagım senın csaretın yoksa sızınkılerle de ben konusayım dedım
hayır ben bırakmıyorum sende kımseye bır sey anlatmayacaksın dedı bende gorursun dedm
sabah dusunmemek için kalktım adlıyeye gıttım
defalarca aramıs en sonunda actım kararlı mısın ne yapıyorsun sen dedı
bende evet kararlıyım eve gıdınce konusacagım dedım
cok pşman olcaksın benım kıymetıı bılemedın dedı
kızlar bu ınsan bana soz verıyor kavga sonucu ıstedıgın gıbı olacagım tamam her sey guzel olacak dıyor gece bana bır ıyı geceler demeye usenıyor nolmus uyuyakalmış hep uyku hep bıktım artık
normal konusurken ben bıraz sesımı yukselteyım hemen bagırıp cagırmaya baslıyor
bılıyorum basıt seyler ama buyute buyte sınır hastası oldum durduk yerde aglaysım bır seyler parcalayasım gelıyor
sızde boyle kavgalar eder mıydınız
ayrılınca gerı donusu olmaz bılıyorum tam olarak cesaretım var mı onu da bılmıyorum sonucta paylaşılan seler o kadar anı emek var
kafamı toplayıp hıcbır sey yapamıyorum tamamen sınır kupuyum
ne yapmam gerek yada nasıl davranmalıyım telı kapatıp acmayayım mı bendekı bu sınır halı nasıl gecıcek
sorun sukı benım bu sınır halım gecmıyorcanım öncelikle sakinleşene kadar konuşmayın, işine konsantre ol, yat dinlen uyu biraz, sevdiğin şeylerle meşgul ol,tel. de kapat bi süre kadar sakinleşebilmen açısından yani. sinirle hiçbirşey yapmayın şu an doğru ve mantıklı kararı bu ruh haliyle veremezsin güzelim. o yüzden önce bir sakinleş daha sonra acele etmeden düşün bunlar gerçekten çok büyük şeylermi yoksa benmi büyütüyorum genel olarak tavırları nasıl seviyormusunuz birbirinizi önemli bir yanlışı varmı bunları hep bir bütün olarak düşün, eminim en doğru mantıklı kararı alarak bu işin içinden çıkacaksın canım, bende böleyim en ufak şeyi büyütüp o anki sinirle ayrılıyorum çok sinirli oluyorum herşeye sinirleniyorum bunu geçmişte yaşadığım olumsuz ilişkilere bağlıyorum.
sözlüyüz
bır de o durum var
bayram sonu nısan yapacaktık abısı pat dıye bır nısan olayı soktu araya
sızınkının adı kondu bıze laf soz gelıyor dıye sımdı onlar sırada
yaptıgım cekememezlık degıl yanlış anlamayın ama bu onceden bellı bır sey
ben ona da sınır oldum adam gıbı tavır koyamadı
hayır uyuycak abıkı ama bana bır haber versın bende calışıyorum erken gıdıyorum ama enayı gıbı beklıyorum haber gelcek gıbı artık cok sıkıldım ya
Tartışmalarınız incir kabuğunu doldurmuyacak cinsten anladığım kadarı ile
Birazda sanırım beklemekten sıkılmışsın.
Alıp karşıan konuşacaksın bir ömür geçireceksiniz siz
Doğru kararı vermelisin..
Biraz kendinizi dinleyin derim.
bu erkekler düşünceli değildir:bbo:
kim demişse şu sözü iyi demiş "erkekler ne kadar narin ve kibar olsalarda ham maddeleri odundr":lepi::1ninca:
onlardan öyle ince düşünceler beklemek bizi strese sokuyor-tatlicadiarzu-
onlar gamsızlarkötükedihüso
belki tv izlerken sızmış kalmıştırkaydirigubbakcemile2
çok takmamalısın, çok düşünmemelisin onu şakkıdı
bayramdan sonra 1 hafta sizin bi hafta onların nişanı olsun niye bu kadar olay yapıyorsunuz ki?
az rahat olmazsan sonrasında çok pişman olursun bu öfke ve sinirlekafamçokkarıştı
ortada ayrılmanızı gerektirecek önemli bi sorun yok.bence siz biraz bunalmışsınız.bi süre görüşmeyinn.sende kafanı dinle oda .sakinleşin.sonra oturup konuşun herşeyi.ne yapmak istiosunuz ne olsun istiosunuz.ortak bi karar werinn.
:teselli:
ayy canım bu ilişki seni çok yıpratmış gerçekten.
en iyisi al karşına konuş we biraz ara werin ilişkinize.
bu sayede sende biraz kafanı toplamış olursun we rahatlarsın.
benimde sana benzer sorunlarım war.şuan yaptığım şey kendimi iyi hissedene kadar konuşmamak.
ben cok takıyorum kafama
ınce ol dıyorum bıraz da benı dusun
ben dıor eve gelıyorum ütü yapmam gerek kendıme gore işlerim var her anmı sna gore ayalayamam dıyor ama ben ayarlıyorum sevmek bu mudur
nısan olayında ıse oyle olmyor cunku ıznı yok abısının nısanına ızın alacak kendı nısanına ızın kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?