meraba kızlar,,,ben nişanlıyım daha önce paylaşmıştım,,,gerçekten çok zormuşşş,,nişanlımla benim iyice psikolojimiz çöktüü,,2 ay kaldı düğüne geçen ailesi geldi düğünle ilgili konuşuldu,,çıldıracam her kafadan bi ses,,,ama bu arada herşeyi nişanlımla benim çabalarımla oldu,,ailelerin desteği yok,,,2 senedir nişanlıyım,,hala bisene 2 sene dahamı bekleseydiniz erkenmi oldu,,yok salonu şu gün tutun,,yok ewi burdan,,falan filan,,,,kaynım istemior bekleyek dior,,,bi ara görümcem anneme yakın olsun diodu ewi.. tartıştım didiştim ağzını kapattım onun,,kaynım istediği zamanda olmuo erkenmiş die,,ben karışmam destek olmam dedii,,bide kardeşine düşkün diolar,,,nişnalımda tabi abisini dinlemior ben zaten kendim yapıorum dior ,,,yok babam cumartesi tutun akrabalar ertesi gün tatilmiş dinlensinlermiş,,ama bizde cumaya ayarladık (kendimiz yaptığımız için hafta sonu daha pahalı die yapmadık)anlıcağınız çöktük nişanlımla,,bi ara vazmı geçsem die düşünmedim diğil yaniii...sevinemiorum bile stresten ...