Kafayi yemek an meselesi ?? Es ?? Kv ??? Birde gorumce ???

Yalniz dertli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
750
177
103
Ben kafayı yemek üzereyim arkadaşlar. Nolur yardım edin 😒 daha bu bayramda eşimle yine kavga ettik ve bu sefer en büyük kavgamızdı. Bayramda , eşimin babaannesinden kalma koy evleri var, birde kaynatanin mezarı köyde . Ona gidelim dediler gittik . Neyse köy evlerinde ne doğru düzgün tuvalet ver ne de mutfak . Illa kalalım dediler . Normalde kimse tip kalmaz , eşimin abisi ve kızkardeşi de kalmaz kavga eder. Eskiden de öyleydi . Neyse sırf bana gıcıklık olsun diye eşime, sen kalırsan bizde kalırız diye iç ve görümce baskı yaptılar.sanki ben yokum . Bende delinoldum. Rahat edemiyorum kalmak istemiyorum dedim . 10 dk mesafede ilce merkezinde ,kendibabamın evi var . Şimdiye kadar kimse kalmaz , kp sağken gidelim kalalım derdi de ,kvve görümce kavga ederdi kayinpederimlegörmezlerdi o derece . Şimdi niye bana gıcıklık ve sözde eşimin bana söz geçirmesini beklemek için böyle yaptılar ona sınır oldum ...kalmak zorunda mıyım kaynananin kaynanasinin evinde . Kv nin evinde zaten gidip kalıyorum. Bana yaptıklarına rağmen. Sonra birde ben bayramın 1. Günü etle ugrastigimizicin kv aramadım. Aklımın ucuna bile gelmedi iş güçten, ki zaten 2. Gün gidecektim bayramlaşmaya. Birde bu suçun oldu güya . Esimi bir doldurmuslar bugun3 kadar herseyle ilgili anlatamam , Eşimle bir tartıştık, sana ben dedigimi yaptoramiyirum sen şöyl3sin boylesin diye , bende saydim tahi laf esime . Eaimle zaten aramiz soguk mesafeli herzaman , ozelukle cinsel hayat zaten yok esimden bana . Bu yuzden mi soguk eaim .Esiimin gozunde her seyjn sebebi günah keçisi benim .şuan normal davranmaya çalışıyor eşim, ama benim içimden çıkmıyor yaptıkları. Ne yapmalıyım . Kizlar cok kotuyum 🙄😭

Yok esim anlamaz onu . Aksine zaten adam , sana siz geçiremiyorum diye kavga ediyor benle . Bu arada eşimle kavgamızı da ilk defa kv ve görümce de gördü. Biz bastık gittik kendi evimize , Bu sefer kv arıyor oğlunu diyor ki , böyle ömür mu tükenir diye . Bakar mısın hala gaz veriyor oğluna. Görümce de , abimin yerinde olsam gelmezdim yengemin peşinde diye gaz veriyor . Bunlar biz ayrılsak mutlu mu olacaklar acaba??

Anlıyorum, sinirliyken, üzgünken üstünkörü yazıyorsunuz ama yazdığınızı tam anlayamadan size yardım edemeyiz, işe yarar yorum yazamayız.

Anladığım kadarıyla köy evinde kalmak istememişsiniz ama kaldınız mı kalmadınız mı kavga neden çıktı, ne oldu, ne bitti anlamadım ben.

Sonuç olarak evde kaldınız mı
Hayır kalmadık. Kv o köy evinde bekliyordu güya kalacaz diye . O esnada da görümce bizimleydi pesimizde , sırf bizi o evde kaldırmak için. Tam evin önünde tartışmaya başladık köyde . Arabada . Kv ve görümce de gördüler . Eşim bin arabaya felan dedi . Güya benim babamın evinde kalcak trop atıyor bagirisiyoruz tabi . Bende hivmc biyerde kalmayacam dedim coknkizdim . Baştı arabaya . Dolandık sabaha kadar orada burada. Sabaha karşı 2 saat mesafede evimize geldik . Orada kaldık . Eşimin abisi tekrar köye gidecekti onu aradım beji de alın giderken diye . Eşim kızdığı için köye gelmeyecekti tekrar . Bende babamın evinde gitmek için abisini aradım, hemde böyle bir durumu bilsin artık diye . Çünkü hep sorun oluyordu bu durum

Anlıyorum, sinirliyken, üzgünken üstünkörü yazıyorsunuz ama yazdığınızı tam anlayamadan size yardım edemeyiz, işe yarar yorum yazamayız.

Anladığım kadarıyla köy evinde kalmak istememişsiniz ama kaldınız mı kalmadınız mı kavga neden çıktı, ne oldu, ne bitti anlamadım ben.
Ayy olabilir özür dilerim yazılarım kötü şuan. Kalmadık ama kırdık eşimle birbirimizi

Erkeğin en sempatik hali sizi elde edinceye kadardır
Sonra odunumsu bir hal Halid
Flört ederken ayağın tasa degse tasi kiran adam
Evlenince tasi sizin kafanizda kırar
Bu isler biyledir
Kaygana ve g.tu b.klu börülce değişmez esinizde arkanızda duramazsa vay halinize

Ego sunu tatmin edecek.. Bir oh cekip oturacak sonra kendisi hic birsey yapmamis gibi kenera cekilecek :) allah bildiği gibi yapsin
Aynen de dediginiz gibi oldu . Kv ve görümce melek oldu , eşime oğlum kuzum demeler ,görümce desen abicim abicim yalakaliklar. Eşim de tabi onlara yakınlaştı. Günah keçisi de ben oldum tabi

Arabada gece yarısı sokaklarda daha mı fazla rahat ettiniz ?

Kalsaydınız ertesi gün de kendi ailenize geçerdiniz.
Aman sakın eşinizin dediğini yapmayın çünkü o eşiniz değil düşmanınız.

Mutfak yokmuş, tuvalet yokmuş bunlar hep bahane..
Köy evi nihayetinde evin içinde yoksa dışındadır yani..

Kaynana , görümce insan değil sanki..

Belli ki sizlerle orda bir gün geçirmek istemişler ne var bunda..

Eşinizle olan sorunların acısını onlardan çıkarmak ne kadar doğru..
Açıkçası haksızsınız. .

Başlık da ayrı bir alem ..

Bir harika sizsiniz!

Bence sizde kayınvalide ve görümce gibi yapın. Canım cicim le halledin. Eşinizin tek derdi lafım geçsin eşim dediğimi yapsın. Kayinvalidelerin yanında kavga etmeniz onlara koz vermiş inadına hoşgörülü olun sonra onlar gibi canim aşkım deyip istediğinizi yaptırın

Bence sizde kayınvalide ve görümce gibi yapın. Canım cicim le halledin. Eşinizin tek derdi lafım geçsin eşim dediğimi yapsın. Kayinvalidelerin yanında kavga etmeniz onlara koz vermiş inadına hoşgörülü olun sonra onlar gibi canim aşkım deyip istediğinizi yaptırın
Onu da denedim zamanında . onların yanında canım cicimli konuştum. Ama eşim onların yanında benden uzak duruyor . Mesafeli . Hani benim aşkım lafima , ters cevap vermiyor ama uzak duruyor . Ben yokmuşum gibi onların yanında . Onlara yakın duruyor . Onlar ailesi elbette yakın duracak atacak değil, ama bana da ben yokmuşum gibi davranmasına ne gerek var . Sanki bir-tek eşim varmış gibi davranıyorlar bana hep . Mesela , sofraya bisey mi koyulacak , eşime sorarlar , yiyeceksen getirelim diye . Yanı bitek ona değer verdiklerini ,benim o evde gelin olduğumu, ki bunu benim yuzume degilde , esime söylediler de zaten , o gelin diye. Ama.benim yuzume diyemediler daha . Beni esime karsi el gibi hissettirmeye calisiyorlar . Esimde haliyle , bana onlarin yaninda yakin davranınca, annesine ve görümceye ihanet etmis gibi hissediyor . Artik bunu acik acik anladim son olayda . Ne yapmaliyim bilmiyorum

Arabada gece yarısı sokaklarda daha mı fazla rahat ettiniz ?

Kalsaydınız ertesi gün de kendi ailenize geçerdiniz.
Aman sakın eşinizin dediğini yapmayın çünkü o eşiniz değil düşmanınız.

Mutfak yokmuş, tuvalet yokmuş bunlar hep bahane..
Köy evi nihayetinde evin içinde yoksa dışındadır yani..

Kaynana , görümce insan değil sanki..

Belli ki sizlerle orda bir gün geçirmek istemişler ne var bunda..

Eşinizle olan sorunların acısını onlardan çıkarmak ne kadar doğru..
Açıkçası haksızsınız. .

Başlık da ayrı bir alem ..

Bir harika sizsiniz!
👏👏👏👏

Back
X