Kafayi yemek an meselesi ?? Es ?? Kv ??? Birde gorumce ???

Okurken darlandim. Bence de millete koz vermişsin şimdi toparlaman lazım
Onların yöntemini uygula derim
Koz olarak değil de , bunu onlarda bennde biliyorduk , sadece kacak oynuyordu her iki tarafta . Bir nevi onlarda anlamış oldu bişeyleri görsün istedim . Istemeden oldu ama anlasınlar istedim . Çünkü önceden zamanında, onlar çok koz verdi benim elime, ve ben bunu gördüm sabrettim , zamaningeldiginde o kozu kullandım ama eşim yine onları haklı gördü yine suçlu ben oldum . Yanı bu kozbenim aleyhime de olsa , yine hep ben kötüydüm, yine hep ben kotunolacagim . Önceden iyi görseler de de koz olsa , ama değil. Onlar hep o kozları çok verdiler ben söyledim zaman zaman eşime, fakat eşim saçma da olsa hep onları savundu . Hemde gözümün içine baka baka .

Koz olarak değil de , bunu onlarda bennde biliyorduk , sadece kacak oynuyordu her iki tarafta . Bir nevi onlarda anlamış oldu bişeyleri görsün istedim . Istemeden oldu ama anlasınlar istedim . Çünkü önceden zamanında, onlar çok koz verdi benim elime, ve ben bunu gördüm sabrettim , zamaningeldiginde o kozu kullandım ama eşim yine onları haklı gördü yine suçlu ben oldum . Yanı bu kozbenim aleyhime de olsa , yine hep ben kötüydüm, yine hep ben kotunolacagim . Önceden iyi görseler de de koz olsa , ama değil. Onlar hep o kozları çok verdiler ben söyledim zaman zaman eşime, fakat eşim saçma da olsa hep onları savundu . Hemde gözümün içine baka baka .
Siz hala haklı olduğunuza mi inanıyorsunuz ?

Siz bu ön yargilarınızla asla mutlu olamazsınız.

Siz hala haklı olduğunuza mi inanıyorsunuz ?

Siz bu ön yargilarınızla asla mutlu olamazsınız.
Ne on yargısından bahsediyorsunuz ya . Benim ne cektigimi biliyor musunuz ? . Tabi burada yazılanlar göre ilk etapta böyle düşünmeniz normal fakat inanın bunlar patlama noktası . Üst üste birikmiş şeylerin hepsi . Birikmiş şeyler

Ne on yargısından bahsediyorsunuz ya . Benim ne cektigimi biliyor musunuz ? . Tabi burada yazılanlar göre ilk etapta böyle düşünmeniz normal fakat inanın bunlar patlama noktası . Üst üste birikmiş şeylerin hepsi . Birikmiş şeyler
O zaman biraz özetleyen. .Yoksa yaşadıklarınız incir çekirdeğini doldurmaz.

Erkekler alilelerine
Bu benim eşim herkes saygı duyacak mesajını usulunce verip
Eslerine sahip cikmayacaklarsa bi zahmet evlenmesin
Kimsenin de gül gibi kızının başını yakmasin
Gelin kaynana kavgası varsa bu sırf erkeklerin beceriksizligindendir
Sizce bu anlattiklarimda ben mi hatalıyım bir tek . Evet eksiğim vardır belki anlattiklarimda, hemde daha önceki olayları anlatmadım bile . Eşim bu sahiplenmeyi hiç göstermedi ailesine hiç . Hissettirmedi bile onlara . Saygı duyun demedi bile . Bu olayda bile sen gelinsin dedi dusunun

Sadece 1gün için mi tartıştınız? Yani bikaç hafta veya ay değilse bir iki gün kalırdım ben.
Ama onlar bunu , biz mi üstün gelecez , o mu , durumuna getirdiler . Yanı eşimi her zaman ellerinde oynatmaya çalışıyorlar. Bu da bir nevi son nokta oldu. Ben saygisizliga tahammül edemedim . Kv ve görümce, daha önce o evde kalmamak için, kayinpederle bile kavga ettiler . Onlar öyle yaparken , ben niye günah keçisi ilan ediliyorum , eşimin bir abisi daha var , o bile o evde kalmazken , ben gelinim diye bana bi dayatma hali , zoruma gitti

Hayır kalmadık. Kv o köy evinde bekliyordu güya kalacaz diye . O esnada da görümce bizimleydi pesimizde , sırf bizi o evde kaldırmak için. Tam evin önünde tartışmaya başladık köyde . Arabada . Kv ve görümce de gördüler . Eşim bin arabaya felan dedi . Güya benim babamın evinde kalcak trop atıyor bagirisiyoruz tabi . Bende hivmc biyerde kalmayacam dedim coknkizdim . Baştı arabaya . Dolandık sabaha kadar orada burada. Sabaha karşı 2 saat mesafede evimize geldik . Orada kaldık . Eşimin abisi tekrar köye gidecekti onu aradım beji de alın giderken diye . Eşim kızdığı için köye gelmeyecekti tekrar . Bende babamın evinde gitmek için abisini aradım, hemde böyle bir durumu bilsin artık diye . Çünkü hep sorun oluyordu bu durum
Kaynina gıcık oluyon hem yardim istiyon. Onlara ne senin kavgandan. Madem sucluyon esin goturmeyinde gıcık olduğun birinden neden yardim istiyon

Ben kaynima kızmadım ki , onu nerden çıkardınız
Normalde kimse tip kalmaz , eşimin abisi ve kızkardeşi de kalmaz kavga eder. Eskiden de öyleydi . Neyse sırf bana gıcıklık olsun diye eşime, sen kalırsan bizde kalırız diye iç ve görümce baskı yaptılar.sanki ben yokum .
Sirf bana inat olsun diye kalmak istediler demissiniz gorumce ve kayin degil mi? Normalde kalmıyorlar bana gıcıklık olsun diye kalmak istemislerdi demissiniz

Sirf bana inat olsun diye kalmak istediler demissiniz gorumce ve kayin degil mi? Normalde kalmıyorlar bana gıcıklık olsun diye kalmak istemislerdi demissiniz
Kayindeğil kalmak isteyen , kayınvalide ve görümce. Kaynım asla kalmak istemez o köy evinde , fakat ona ses eden yok ,ben kalmak istemeyince sıkıntı bana çıkarıyorlar

Diğer meseleler 3 aşağı 5 yukarı hepimizin yaşadığı şeyler ama cinsellik bir evlilikte yoksa o evlilik çok sıkıntılı oluyor. Bunun nedenlerini araştırın ve çözüm bulun gerekirse doktora terapiste gidin bence en büyük sorununuz bu!

Mutfak yokmuş, tuvalet yokmuş bunlar hep bahane..
Köy evi nihayetinde evi
Kalmak istemeyebilir. Eşinin anlayışlı olması gerekmez mi veya kalalım mı diye sorması?

Eşim annesinin köyüne gider bazen. Beni de davet ederlermis ama bana hiç söylememiş ben rahat edemem diye.
Sonradan kayınvalide söyledi bana.

Ben olsam tamam kalalım derdim. Size olta atmışlar oltaya gelmişsiniz. büyük zevkle hem kavganızı izlemişler hem suçlu siz olmuşsunuz.

Yahu güzel kardeşim hiç mi kimsen yok mu hayatta da bu aileye eyvallah ediyorsun ? Eski konularını biliyorum, eşinle cinsel hayatınız bile yok. Eşinde neden bu kadar ısrar ediyorsun, neden neden ?

Arabada gece yarısı sokaklarda daha mı fazla rahat ettiniz ?

Kalsaydınız ertesi gün de kendi ailenize geçerdiniz.
Aman sakın eşinizin dediğini yapmayın çünkü o eşiniz değil düşmanınız.

Mutfak yokmuş, tuvalet yokmuş bunlar hep bahane..
Köy evi nihayetinde evin içinde yoksa dışındadır yani..

Kaynana , görümce insan değil sanki..

Belli ki sizlerle orda bir gün geçirmek istemişler ne var bunda..

Eşinizle olan sorunların acısını onlardan çıkarmak ne kadar doğru..
Açıkçası haksızsınız. .

Başlık da ayrı bir alem ..

Bir harika sizsiniz!
Kimse istemedigi bir yeede kalmak zorunda degil

Evlenmesin boyleleri benmkide dahil

Back
X