- 17 Haziran 2013
- 1.017
- 1.764
- 333
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Bayramda bizimde başımıza böyle bişey geldi. Büyüklerin mezar ziyaretine bayramın 2. günü gittik. Kayınvalidem orda köy evinde kalmak istedi - kendi kayınvalidesinin evi oluyor yıllar önce vefat etmiş mutfak tuvalet yok yani tuvalet var ama yok- eşimin kalmak istediğinden emindim. Çünkü çocukluğunda orda kalmış yazları. Asla kalınacak bir ev değil. Fıs fıs planlar hemen. Bende araya girip. Eşime sen kalmak istiyormusun dedim. Evet cevabına karşılık sen nerde ben orda kalırım seninle tabi kalalım dedim. 2 çocuğum var birde.
Bir gece için neden eşimle aramı bozayım. Şimdi ben onun gönlünü yaparım başka Bi zaman o benim gönlümü yapar. Yemeğe bulaşığa bakmadım. Aldım çocukları dışarıda oynadım onlarla. Hepi topu 3,4 kere tuvalate girdim. Onlarda susuz mutfakta debelenip durdu. Kendileri pişman oldu.
Bir gece için neden eşimle aramı bozayım. Şimdi ben onun gönlünü yaparım başka Bi zaman o benim gönlümü yapar. Yemeğe bulaşığa bakmadım. Aldım çocukları dışarıda oynadım onlarla. Hepi topu 3,4 kere tuvalate girdim. Onlarda susuz mutfakta debelenip durdu. Kendileri pişman oldu.