Kafayi yemek an meselesi ?? Es ?? Kv ??? Birde gorumce ???

Bayramda bizimde başımıza böyle bişey geldi. Büyüklerin mezar ziyaretine bayramın 2. günü gittik. Kayınvalidem orda köy evinde kalmak istedi - kendi kayınvalidesinin evi oluyor yıllar önce vefat etmiş mutfak tuvalet yok yani tuvalet var ama yok- eşimin kalmak istediğinden emindim. Çünkü çocukluğunda orda kalmış yazları. Asla kalınacak bir ev değil. Fıs fıs planlar hemen. Bende araya girip. Eşime sen kalmak istiyormusun dedim. Evet cevabına karşılık sen nerde ben orda kalırım seninle tabi kalalım dedim. 2 çocuğum var birde.

Bir gece için neden eşimle aramı bozayım. Şimdi ben onun gönlünü yaparım başka Bi zaman o benim gönlümü yapar. Yemeğe bulaşığa bakmadım. Aldım çocukları dışarıda oynadım onlarla. Hepi topu 3,4 kere tuvalate girdim. Onlarda susuz mutfakta debelenip durdu. Kendileri pişman oldu.

Kalmak istemeyebilir. Eşinin anlayışlı olması gerekmez mi veya kalalım mı diye sorması?

Eşim annesinin köyüne gider bazen. Beni de davet ederlermis ama bana hiç söylememiş ben rahat edemem diye.
Sonradan kayınvalide söyledi bana.
Ohh valla nasıl iyi bir eşiniz var maşallah . En azından anlayışlı

Bayramda bizimde başımıza böyle bişey geldi. Büyüklerin mezar ziyaretine bayramın 2. günü gittik. Kayınvalidem orda köy evinde kalmak istedi - kendi kayınvalidesinin evi oluyor yıllar önce vefat etmiş mutfak tuvalet yok yani tuvalet var ama yok- eşimin kalmak istediğinden emindim. Çünkü çocukluğunda orda kalmış yazları. Asla kalınacak bir ev değil. Fıs fıs planlar hemen. Bende araya girip. Eşime sen kalmak istiyormusun dedim. Evet cevabına karşılık sen nerde ben orda kalırım seninle tabi kalalım dedim. 2 çocuğum var birde.

Bir gece için neden eşimle aramı bozayım. Şimdi ben onun gönlünü yaparım başka Bi zaman o benim gönlümü yapar. Yemeğe bulaşığa bakmadım. Aldım çocukları dışarıda oynadım onlarla. Hepi topu 3,4 kere tuvalate girdim. Onlarda susuz mutfakta debelenip durdu. Kendileri pişman oldu.
Valla bizimkilerde o pişmanlık asla olmazdı. Birde gelin gibi mutfağa girip yardım bile etmedi lafını ederlerdi . Utanmadan arkamda eşimi yine bana karşı doldururlardi, birak mytlu olayi , sana yaptigin anlayisi burnundan getirirlerdi . Cunku daha once yasadim bu vefasizligi . He hersey karsilikli mi asla degil benim bakis acimda , ama onlar oyle dehil . Kayınpeder vefat ettiginde , o koy evinde cenaze kalkti. Ve ben ogun hic gocunmadan kaldim ve hizmet ettim de , cenaze de bize destek mi verdi demisler esime . Dusujun

Evlenmesin boyleleri benmkide dahil
Bence de , oğlanlarından kopamayan , kocasına yapamadıkları elde oynatma işini oğluna yapmak isteyenler evlendirmesin lütfen oğlanlarını. Kocasından değer goremeyenler oğlanlarından bekliyorlar. Onunda artık evli olduğunu eşinin olduğunu kabul etmiyorlar. Biz hu sorunu yaşadığımızda, kv aramızı duzeltecegine tartışmayın diyeceğine, kalkıp böyle ömür mu geçer diye gaz verdi oğluna . Laf söyledi . Ki biz tartisadabiliriz herhangi bir konuda ,Bu çok normal . Kalkıp t söyle mi demesi lazım

Ohh valla nasıl iyi bir eşiniz var maşallah . En azından anlayışlı
Benim bazı takıntılarım var. Onları bildiği için hiç bana duyurmamış. Beni böyle bir şeye zorlarsa burnundan getiririm.
Ay şundan iğrendim bundan korktum, ötekinden tırstım diye :KK70:
O yüzden kendisi gider keyfine bakar.

Benim bazı takıntılarım var. Onları bildiği için hiç bana duyurmamış. Beni böyle bir şeye zorlarsa burnundan getiririm.
Ay şundan iğrendim bundan korktum, ötekinden tırstım diye :KK70:
O yüzden kendisi gider keyfine bakar.
Ohh valla . Bende aslında kalamam korkarım ama eşimin umrunda olmadı 😏

Yapmıyorum ki . Benim kalalim dedim yerlede ,onun sıkıntı yaşayacağı şeyler yok ki . Aksine eğlenir benim ka tarafta
Eğer kocan kalıyorsa sizin tarafta senden de aynısını beklemiş olabilir mi peki?

Bir de anlamadığım. Sen kalmıyorsan kalma. Sen kalmadın diye onlar niye kalmadı?

Evet var .nerden anladiniz
Cİnsellik aramızda eksik demişsiniz.bence eşinizin davranışı bundan da kaynaklanıyor olabilir.
Şöyle ki:toplumdaki “erkeklik” algısının bazı yönleri var.mesela ev geçindirmek,fiziksel güç,sosyal baskınlık,cinsellik... eşinizde cinsellik yönü “eksik” olduğu için kendine ve çevresine “erkek” olduğunu kanıtlama ihtiyacı hissediyor olabilir.bu nedenle ailesinin yanında “bakın nasıl da sözüm geçiyor bakın karımı yönetiyorum,baskınım,bakın nasıl da erkeğin dibiyim” mesajı veriyor. Haklı demiyorum ama altta yatan sebep bu olabilir diyorum. Aynı şekilde erkek işsiz olup kadın ev geçindirdiğinde özellikle başkalarının yanında kadını ezme,aşağılama,alay etme hatta dövme davranışı olabiliyor. Veya kırsal kesimde aileler cinsel problemleri veya kısırlığı çok deşerse bazen erkekler eşlerini döverek veya aşağılayarak insanlara “hala sapına kadar erkek” olduğunu kanıtlamaya çalışabiliyor.

Aaaaa köye gider hiç belli etmez kocaya ilçeye gönderir şunu getir bunu getir kv ye de döner bak oğlun nasıl kıymetimi biliyor bir dediğimi iki etmez canım çeker söylerim gider alır oğlunu gözünün önünde yağlar ballar kullanırım benim saf koca da istediğini yaptırdı zannetsin kaynananın gözünün içine bakar oh derim bacısının yanındadır sulandıkça sulandırılmış kocaya sen anlamazsın bekarsın der sustururum bırak onlar sıkılsın canımı yakmaya kalkışanın nefesinde boğarım

Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum. Ama kelin ilacı olsa basına sürerdi malum.. Allah sabrımızı arttırsın.. umarım bu devran böyle dönmez.

Ben kafayı yemek üzereyim arkadaşlar. Nolur yardım edin 😒 daha bu bayramda eşimle yine kavga ettik ve bu sefer en büyük kavgamızdı. Bayramda , eşimin babaannesinden kalma koy evleri var, birde kaynatanin mezarı köyde . Ona gidelim dediler gittik . Neyse köy evlerinde ne doğru düzgün tuvalet ver ne de mutfak . Illa kalalım dediler . Normalde kimse tip kalmaz , eşimin abisi ve kızkardeşi de kalmaz kavga eder. Eskiden de öyleydi . Neyse sırf bana gıcıklık olsun diye eşime, sen kalırsan bizde kalırız diye iç ve görümce baskı yaptılar.sanki ben yokum . Bende delinoldum. Rahat edemiyorum kalmak istemiyorum dedim . 10 dk mesafede ilce merkezinde ,kendibabamın evi var . Şimdiye kadar kimse kalmaz , kp sağken gidelim kalalım derdi de ,kvve görümce kavga ederdi kayinpederimlegörmezlerdi o derece . Şimdi niye bana gıcıklık ve sözde eşimin bana söz geçirmesini beklemek için böyle yaptılar ona sınır oldum ...kalmak zorunda mıyım kaynananin kaynanasinin evinde . Kv nin evinde zaten gidip kalıyorum. Bana yaptıklarına rağmen. Sonra birde ben bayramın 1. Günü etle ugrastigimizicin kv aramadım. Aklımın ucuna bile gelmedi iş güçten, ki zaten 2. Gün gidecektim bayramlaşmaya. Birde bu suçun oldu güya . Esimi bir doldurmuslar bugun3 kadar herseyle ilgili anlatamam , Eşimle bir tartıştık, sana ben dedigimi yaptoramiyirum sen şöyl3sin boylesin diye , bende saydim tahi laf esime . Eaimle zaten aramiz soguk mesafeli herzaman , ozelukle cinsel hayat zaten yok esimden bana . Bu yuzden mi soguk eaim .Esiimin gozunde her seyjn sebebi günah keçisi benim .şuan normal davranmaya çalışıyor eşim, ama benim içimden çıkmıyor yaptıkları. Ne yapmalıyım . Kizlar cok kotuyum 🙄😭
Bayramda ilk gun k valide 2 dk aranmalıydı.. ben yurtdışındayken bile 2 dk ararim..

Cİnsellik aramızda eksik demişsiniz.bence eşinizin davranışı bundan da kaynaklanıyor olabilir.
Şöyle ki:toplumdaki “erkeklik” algısının bazı yönleri var.mesela ev geçindirmek,fiziksel güç,sosyal baskınlık,cinsellik... eşinizde cinsellik yönü “eksik” olduğu için kendine ve çevresine “erkek” olduğunu kanıtlama ihtiyacı hissediyor olabilir.bu nedenle ailesinin yanında “bakın nasıl da sözüm geçiyor bakın karımı yönetiyorum,baskınım,bakın nasıl da erkeğin dibiyim” mesajı veriyor. Haklı demiyorum ama altta yatan sebep bu olabilir diyorum. Aynı şekilde erkek işsiz olup kadın ev geçindirdiğinde özellikle başkalarının yanında kadını ezme,aşağılama,alay etme hatta dövme davranışı olabiliyor. Veya kırsal kesimde aileler cinsel problemleri veya kısırlığı çok deşerse bazen erkekler eşlerini döverek veya aşağılayarak insanlara “hala sapına kadar erkek” olduğunu kanıtlamaya çalışabiliyor.
Bu tip erkeklerin erkeklikleri batsın yaaaa. :(

Back
X