Merhaba 2 yillik evliyim bi çocugum var e§imlede mutluyuz cok sukur ama önceden nişanliyken yaşadımiz okadar büyük sorunlar varki en başindan başliycam eşim benimle tanismadan 2 ay önce bi ilişkiden ayrılmış bu kişi peşini bırakmamış yapişkan şey sözlendikten sonra aramiş ama esim ağzinin payini vermiş derken zaman öyle Böyle Geçti o kızin eşim bi şekilde eski sevgilisinin onu sevgiliyken aldattini öğreniyo intikam almak için oda onunla benimle nişanliyken tekrar görüşüyo benim bunlardan haberim yok tabi bu arada bi gün beni evden aldi kan ter içinde gelmiş arabada ne oldu diyorum gelemsini beklemiyordum basladi anlatmaya o kizla sevfilisini dövmüş baGirdim ağladim bitti bu iş dedim beni bi şekilde ikna etti ama hala aklimdan çikmiyo ne için olursa olsun beni aldatmış olması aklimdan çikmiyo unutamiyorum..........
* o kızın * kısmını çıkarıp öyle oku birde..Şu kırmızı yerden hiiç bir şey anlamadım. Anlayabilen anlatsın.
Çok küçüksün daha. Demek ki bir şekilde affetmişsin ki evlenmişsin. Şu anda bunları hatırlamanın sana faydası yok.
geçmişi düşünerek yaşamak seni ve hayatını mahveder, evliliğini yıpratır, geçmişi sil, şu anki gününe bi de yarınına bak, niye kendine işkence ediyosunki, yazık sana da.Merhaba 2 yillik evliyim bi çocugum var e§imlede mutluyuz cok sukur ama önceden nişanliyken yaşadımiz okadar büyük sorunlar varki en başindan başliycam eşim benimle tanismadan 2 ay önce bi ilişkiden ayrılmış bu kişi peşini bırakmamış yapişkan şey sözlendikten sonra aramiş ama esim ağzinin payini vermiş derken zaman öyle Böyle Geçti o kızin eşim bi şekilde eski sevgilisinin onu sevgiliyken aldattini öğreniyo intikam almak için oda onunla benimle nişanliyken tekrar görüşüyo benim bunlardan haberim yok tabi bu arada bi gün beni evden aldi kan ter içinde gelmiş arabada ne oldu diyorum gelemsini beklemiyordum basladi anlatmaya o kizla sevfilisini dövmüş baGirdim ağladim bitti bu iş dedim beni bi şekilde ikna etti ama hala aklimdan çikmiyo ne için olursa olsun beni aldatmış olması aklimdan çikmiyo unutamiyorum..........
* o kızın * kısmını çıkarıp öyle oku birde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?