kafayi yemek üzereyiiiiiiimmmm :( :( :(

95duran

***Hayata Bakakaldım Öylece Geçip Giderken***
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
191
38
38
Merhaba 2 yillik evliyim bi çocugum var e§imlede mutluyuz cok sukur ama önceden nişanliyken yaşadımiz okadar büyük sorunlar varki en başindan başliycam eşim benimle tanismadan 2 ay önce bi ilişkiden ayrılmış bu kişi peşini bırakmamış yapişkan şey sözlendikten sonra aramiş ama esim ağzinin payini vermiş derken zaman öyle Böyle Geçti o kızin eşim bi şekilde eski sevgilisinin onu sevgiliyken aldattini öğreniyo intikam almak için oda onunla benimle nişanliyken tekrar görüşüyo benim bunlardan haberim yok tabi bu arada bi gün beni evden aldi kan ter içinde gelmiş arabada ne oldu diyorum gelemsini beklemiyordum basladi anlatmaya o kizla sevfilisini dövmüş baGirdim ağladim bitti bu iş dedim beni bi şekilde ikna etti ama hala aklimdan çikmiyo ne için olursa olsun beni aldatmış olması aklimdan çikmiyo unutamiyorum..........

o zaman affetmişsinki 2 yıllık evlisin
sana karsı baska hatası yoksa unutmaya calışman senin ve çocuğun için daha akıllıca olur sanki

Affedemediysen niye evlendin ? Niye çocuk yaptin ? ayrica suanda seni kuskulandiran birsey yoksa paronoya yapip hayati zibdan etme kendine

Durdunuz durdunuz yeni mi Dank etti afedersin .evlenmiş bide çocuk yapmissin bu olayi çoktan unutmuş olmaliydin.unutamadiysan neden bunları yaptin

yaş kaç? 95li misin yoksa?
madem hazmedemiyordun evlenmeyecektin, hadi evlendin neden çocuk yaptın?

edit: başka konuda okudum 19 yaşındaymışsın gerçekten
atlı mı kovalıyordu evlenmek için?

Şu kırmızı yerden hiiç bir şey anlamadım. Anlayabilen anlatsın.

Çok küçüksün daha. Demek ki bir şekilde affetmişsin ki evlenmişsin. Şu anda bunları hatırlamanın sana faydası yok.

Simdi sana bosan desek bosanacak misin. Zaten yasin kucuk iken evlenmissin. Simdi de pismanligini yasiyorsun ama bunlari hatirlamak hem evliligini bozar hem sana verir hem de cocuguna. Yapacagin tek sey unutmaya calismak , unutamiyorsan da bir uzmandan destek almak.

Şu kırmızı yerden hiiç bir şey anlamadım. Anlayabilen anlatsın.

Çok küçüksün daha. Demek ki bir şekilde affetmişsin ki evlenmişsin. Şu anda bunları hatırlamanın sana faydası yok.
* o kızın * kısmını çıkarıp öyle oku birde..

2 yıl olmuş bile neden tepkinizi o zaman göstermediniz de şimdi aklınıza geldi ? evliliğiniz içinde birşey yapmadıysa akıllanmıştır eski konuları açıp huzursuzluk çıkarmayın bence.

kesinlikle unutmalısın devam etmek kararını vermısın..önce ıcındekı sıkıntıları atmak ıcın esıne anlat hala unutamıyorum dıye oda senı ıkna edıcı konusur umuyorum sana sevgısıne pişmanlıgını ıkna etsın ve unutmaya calıs yoksa cok yıpranırsın hergun kabuslar gorursun esınle ılgılı

Ben anlamadim simdi, esin seninle nisanliyken eski sevgilisiyle yatiyor mu? Yoksa sadece dovuyor mu?

geçmişi düşünerek yaşamak seni ve hayatını mahveder, evliliğini yıpratır, geçmişi sil, şu anki gününe bi de yarınına bak, niye kendine işkence ediyosunki, yazık sana da.

Şu an sizi şüphelendiren bir tavrı yoksa, geçmişi düşünüp şu an'a zarar vermemeniz sizin için daha iyi olacaktır.
"Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım... "

Bana olan sevgisinden eminim ama aklımdan çıkaramiyorum sadece görüşmüş onunla yatma gibi bisey yok asla ama ya bidaha ayni seyleri yasamaktan korkuyorum esimle bu konuda

Bende mantikli bulmuyorum zaten yasadigim hic biseyi

Madem bu kadar kafaya takacaktınız evlenmeyecektiniz.
Sonuçta evlendikten sonra öğrendiğiniz bir şey değil.

Yeni birsey degilki neden durdun durdun simdi aklini bulandiriyosun...

Zamaninda affetmissin , Evlenmissin , Cocuk yapmissin , neden simdi kafayi yiyosun ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…