kafayi yemek üzereyiiiiiiimmmm :( :( :(

burdaki tüm bayanlar gibi bende aynı görüşteyim.. önüne bak canım beim ne güzel genceciksin bir daha bu yaşlar geri gelmeyecek hazır gençken sağlıklı iken ailenle huzurla yaşa .. sen huzurlu olursan tüm ailenede bunu yansıtırsın .. eğer kaderinde varsa evli iken aldatılmak afedersin ne olursa olsun basına gelir .. bence eşin öyle yada böyle sana olayları anlatmış evlenmeden önce sana dürüst olmuş .. bu yandan bakmaya çalış .. eğr böyle huzursuz olursan geçmişte yaşarsan esas o zaman eşini kendinden soğutursun .. hayatta en önemli şey sağlık o yüzden bunları kafana takıp kendini hasta etme .. hersey ne yaparsak yapalım olacağına varır .. sen iyi bir eş olmaya çalış elinden geldiğince gerisini Allaha bırak ..

Çok tesekkurler yorumlariniZ icin yasim genc belkide oyuzden bu kadar kolay atlatamadim ....

Bana olan sevgisinden eminim ama aklımdan çıkaramiyorum sadece görüşmüş onunla yatma gibi bisey yok asla ama ya bidaha ayni seyleri yasamaktan korkuyorum esimle bu konuda

Aradan 2 sene geçmiş kabullenmişsin. Olay zaman aşımına uğramış. O zaman tepki göstermiş ve affetmişsin. Tekrar gündeme getirmek kimseye fayda sağlamaz.

Düşünüp düşünüp depresif ruh haline bürünmek çok saçma. Unut, aklına geldikçe başka şeylerle oyalanmaya bak. Uzaklaştır kafandan. Başka yolu yok.

2 yıl sonra çocuk doğurunca mı aklına geliyor bunlar ? kusura bakma ama o zaman afffettiysn şimdi de unutmalısın

Aklima yeni gelen bisey deyil di fark ettiyseniz aklimdan çikaramiyorum dedim yeni fark ettim demedim

Bunalimda falan değilim ama aklimdan cikmiyo sorun olan dabu esimin en ufak soguk davranişini buna yoruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…