- 22 Haziran 2020
- 735
- 1.046
- 63
- Konu Sahibi Papatyaakadiin
-
Amin,Allah razı olsunHakkınızda hayırlısı olsun demeye geldim
Amin ,Allah razı olsun, hepimiz çok mutlu oluruz inşallahhiç bilgim yok fakat hakkınızda hayırısı olsun. bundan sonra çok mutu olun inşalah
Amin canım benim. Allah’ın adaleti şaşmaz . İnşallah kurtulurumKadınları böylesi üzen tüketen aşağılık rezil erkeklerin Allah belasını versin demek istiyorum.
Tez kurtul insallah❤
Bende tebligat ulaşmazsa ikinci kez mernis adresine çıkıyor diye biliyorum. Ki doğru biliyormuşum sizde öyle söyleyince kanaat getirdim. Ama avukatım sanki böyle bir şey yokmuş gibi, tebligat ulaşmamış eline, mahkeme gün veremez ulaşmazsa diyor. Mernis adresine yapılmıyor mu tebligat eline ulaşmasa bile diyorum. Hayır o boşanma davalarında geçerli değil illa da eline ulaşması gerek diyor. Ne yapayım yani peşinde mi dolaşacağım onun ? Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinAllah yardımcınız olsun. Hemen sorunuza geleyim evet siz taraf olduğunuz için talep edebilirsiniz. Ama zaten tebligat adrese ulaşmıyorsa mernisine tebliği talep edilmeden yapılması gerekiyor.. Yani mesela ben kalemde çalışıyorum, tebligat çıkardım, tebliğ edilmeden iade geldi benim onu mernis adresine çıkarmam lazım zaten tarafların talebi olmasa da..
Ayrıca siz öğrenmek istediğiniz herşeyi bizzat kaleme sorabilirsiniz ya da varsa taleplerinizi, dilekçelerinizi kaleme verebilirsiniz. Tabi bu pandemi döneminde süreç biraz farklı işliyor onu göz önünde bulundurmanız lazım esnek çalışma saatleri vs..
Uyuşturucu madde bağımlılığı ve akabinde gelen paranoid şizofreni.Psikolojik ve fiziksel şiddet. En son sokak ortasında kafamda telefon kırdı hastanelik oldum. Kafama dikiş atıldı.Özel değilse boşanmak istemenizin en büyük sebebi nedir
Uyuşturucu madde bağımlılığı ve akabinde gelen paranoid şizofreni.Psikolojik ve fiziksel şiddet. En son sokak ortasında kafamda telefon kırdı hastanelik oldum. Kafama dikiş atıldı.
Rica ederim. Şuan ki koşullarınızı bilmiyorum ama ben yerinizde olsam mahkeme kalemine bizzat gider sorardım sonuçta işi onlar yapıyor en sağlıklı bilgiyi onlar verir. Hem siz de durumunuzu anlatırsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum.Bende tebligat ulaşmazsa ikinci kez mernis adresine çıkıyor diye biliyorum. Ki doğru biliyormuşum sizde öyle söyleyince kanaat getirdim. Ama avukatım sanki böyle bir şey yokmuş gibi, tebligat ulaşmamış eline, mahkeme gün veremez ulaşmazsa diyor. Mernis adresine yapılmıyor mu tebligat eline ulaşmasa bile diyorum. Hayır o boşanma davalarında geçerli değil illa da eline ulaşması gerek diyor. Ne yapayım yani peşinde mi dolaşacağım onun ? Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Teşekkür ederim, pazartesi günü ilk işim gitmek olacak.Rica ederim. Şuan ki koşullarınızı bilmiyorum ama ben yerinizde olsam mahkeme kalemine bizzat gider sorardım sonuçta işi onlar yapıyor en sağlıklı bilgiyi onlar verir. Hem siz de durumunuzu anlatırsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Evet , ben ayrılmak istiyorum o zaten o yüzden pişman değilim Amin teşekkür ederim. İnşallahE Allah kurtarmış o zaman, şükür namazları kılınsınnn geçmişler olsun daha güzel günleriniz olacak emin olun
Çok teşekkür ederim. Bir nebzede olsa içime su serptinizSorunuzun cevabını bilmiyorum ama bir devlet memuru olarak güvenlik soruşturmasına ilişkin şunu söylemek istiyorum: Soruşturma formunda başka eklemek istediğiniz bir şey var mı siz ve yakınlarınız ile ilgili diye bir bölüm oluyor. Oraya boşanma aşamasında olduğunuzu yazın.
Bende sizi biliyorum her konuma yorum yapıyorsunuz, çok teşekkür ederimSizi biliyorum çok üzüldüm size
Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?