kafayı yemek üzereyim . ayrılmam mı gerekiyor ?

belin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
1.372
22
46
İstanbul
uzun süreli bir ilişkim var . sürekli küsüp barıştık . bir sürü yanlış anlaşmalar ,kızgınlıklar ,kıskançlıklar oldu . ama birbirimizden hiç vezgeçemedik . ya o döndü yada ben döndüm dayanamadık .sevgilimin ailesiyle sorunları var . ailesi baskıcı bir aile . sürekli herşeye karışıyorlar . biz evlenmeye karar verdik . ama ailesi beni daha tanımadan istemiyor .nedenini bilmiyorum . bir nedenide yok aslında . hiç görüşmedik bile ama benden haberleri var istemiyorlar bariz . sevgilime soruyorum nedenini seni doldurmak istemiyorum falan diyor . gizliyor . ben ne yapıcağımı şaşırdım bazen çıkıp gideyim diyorum gidemiyorum . aslında çok güzel anlaşıyoruz aramızda tutkulu bir aşk var .ama ailesi beni korkutuyor açıkacası . bu forumdada hep eşlerin ailelerinden yakınan kadınları gördükçe korkuyorum .düşünüyorum sürekli ayrılmak istiyorum msjını görünce aradığını grünce heyecanlanıyorum ayrılamıyorum . ne yapsam bilmiyorum . kalbim çok kırık ailesine karşı . evlenirsek onları görmek bile istemiyorum .

arkadaşımsen işine gücüne bak pikniğe git interette takıl alışveriş yap yeni yemek tarifleri dene ama bulaşma baskıcı aile diyorsun..sana bi baskı kurarlar hayatın kararır....kendini geliştir iyi bir iş sahibi ol o zaman neler gelir neler gider...

ben zaten çalışıyorum ki . mesleğim var yani . ama ailesi gerçekten çok korkutuyor beni

ben zaten çalışıyorum ki . mesleğim var yani . ama ailesi gerçekten çok korkutuyor beni

benim bir bardağım var ince belli altın bilekli baksan pırıl pırıl dokunsan ışıl ışıl ama işte küçük bak ne güzel meslek sahibisin kendin ayakların üstünde duruyosun neden bela arıyorsun....aşk diosun aşk her yerde sen seçmesini bil vallahi billahi evden çıkarmazlar....demedi deme...

ya ailesinin sözünü dinlemez ama işte yinede ben problem çıksın istemiyorum

sorunsuz dört dörtlük bi ilişki beklersen yalnız kalırsın. sevgilin senin için mükemmele yakınsa ailesini çok da takma derim. kendini sevdirmeye uğraşma. sanki çok mu asiller de seni istemiyorlar senim eksiğin neymiş ki. bence sevdiğinin huyunu baz al ve ailesiyle de tanış en kısa zamanda

ya ailesinin sözünü dinlemez ama işte yinede ben problem çıksın istemiyorum

erciyes dağında kar eridi dediler halen kar var....dinlemez dinlemez birgün dinler dünyan kararır..baskı insanı öldürür...gaza gelme aklını başına al...demedi deme..

Öncelikle belirteyim ben de istenmeyen gelindim.
Şimdi en sevilen gelinim

Herkeste aynı olacak diye bir şey yok.
Belki seni tanımadıkları için bir önyargı vardır, benimki öyleydi mesela.
Ama eş adayın çok önemli.
Yeri geldiğinde seni savunabilecek mi? Dengeyi kurabilecek mi?
Sen eş adayından emin olursan ailesi de duracağı yeri bilir...

bu biraz sevgilinin yapısına bağlı. evinizi, ilişkinizi ailesinin bu tür baskı ya da çıkarabileceği sorunlardan uzak tutabilecekse sorun yok. ailesine çok düşkünse ileride sıkıntılar büyür. ortak bi çözüm bulursanız da olur bence hemen köprüleri yakıp yıkmamalı, emek söz konusu.

Kafani kurcalamak istemem ama seni istememe nedenleri hakkinda hic fikir yuruttun mu? Benim aklima etnik ve mezhepsel farkliliklar geldi nedense.. Hani sen kurtsundur onun ailesi istemez. Yahut tam tersidir. Veya alevisindir onlar sunni ister falan. Tanisalar da senden hoslanmasalar belki haklari vardir elektrik alamadilar diyebilirim. Ama tanimadan boyle karsilarsa aklima baska sey gelmedi. Var mi bu konuda bir fikrin?

neden istemezler hiç anlamam . yani oğlun sevmiş beğenmiş nedir yani . çok ilginç insanlar tanımadan başlıyorlar hemen . sonrada hürmet saygı beklerler .
sevgilim onları hiç birşeye karıştırmak istemiyor . farklı bir şehirde yaşıcaz zaten . kendisi diyor karıştırmam asla ama bilmiyorum tabi ilerde ne olur . insan kaygılanıyor

Diğer konularını da okudum bence ayrılmalısın tabi karar senin.

vala bu tamamen erkek arkadasına baglı bır durumm o senı aılesıne karsı ezdırırse yandınnn ama ezdırmezsee ozaman bişey yapamazlarr..yani birazda sans gibiii.. zor bir durummm

Ailesiyle aynı evde - çok yakın yerlerde yaşamayacaksan ayrılık için bu bir neden değil bence.

Beni o kadar sene istemeyen nişanlımın ailesi aniden 4 dönmeye başladılar ilahi adalet... yani bazı şeylerde zaman çok çok önemli
seni istememe sebeplerini çok fazla kavga ediyorsanız bu bile olabilir bunlar aileye yansır ve insanlarda ilerde üzüleceğiniz şeylerin yada ayrılık bile getirecek etkenleri gördüklerinden karşı çıkıyor olabilirler evlilik çok başka bir şey 1 kere değil 1000 kere düşün ailesine baskın dediğim dedik güvenilir sağlam bir karakter ise boşuna üzülme ama pasifse evlendiğinde üzüleceğine şimdi üzül çok yara almazsın emin ol

yok canim ya bizim aramızda o tur bir farklilik yok

yok ailesine yansitacak biri degil

sizin hakkınızda çevreden bilgi toplamış olabilirler.
giyim kuşamınız bile başlı başına bir istememe nedeni olabilir.
haa istemeyince gözün üstünde kaşın var derler yine istemezler.

siz niye bu kadar kolay pes ediyorsunuz? gerçekten sevseniz mücadele ederdiniz bence.siz de önyargılısınız. daha onları tanımadan .
karşılıklı önyargı durumu var. belki siz onlarla tanısınca kendinizi kabul ettireceksiniz.
niye en olumsuzunu düşünüyorsun?

burada erkek ark. tutumu da önemli fakat sanki sizin hakkınızda birşeyler anlatmış da ailesine ona istinaden ailesi sizi istemiyor diye düşündürdü beni.

ailesinden ne kadar uzakta olsan da yapacak adam uzaktan da yapar huzurunu kaçırır.

Henüz ne onlar seni tanıyor ne de sen onları, ayrılık kararı vermeden önce, onlarla tanışmalısın bence. Şu an sende onların yaptığını yapıyorsun, birkaç kez görüş ondan sonra kararlarını gözden geçir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…