- Konu Sahibi aayynnrrrr
-
aylenden bahsetmesini asla kabul etme
aylenden bahsetmesini asla kabul etme
severek mi evlendiniz görücü usulümü :26:
görücü usulü....
esin nisanlilik zamaninda nasildi ailene karsi sana karsi :26:
böyle ağzı bozuk değildi....
inan bana söyledikleride gücüme gidiyor ama anneme babama söyledikleri ciğerimi parçalıyor kendi annem babam diye söylemiyorum emin olun çevrelerinde sevilen iyi niyetli insanlardır...
demekki köprüyü gecene kadar iyi görünmüs
Bosa gitsin, bu ne ya? Nedir bu kadinlarin erkeklerden cektigi? Kadinlarda depresyon, panik atak vakalari evlilikten sonra artiyor. Beyimiz butun stresini gelsin atsin ustunden karisina bagirip cagirarak, sonra itaat beklesin, guleryiz beklesin. Kadinlarin yasam kalitesini dusuruyor bu tur erkekler. (Canim bu soylediklerimi senin esin icin soylemedim genel konusuyorum) Ama biz kadinlar yuz veriyoruz biraz da. Acaba onu terkedebilecegini bilse yine de boyle davranabilir mi?
aslında ilk evlendiğimiz zaman ailesi bütün masrafları bizim üstümüze yıkınca baya sıkılmıştı hep benim ailem destek oldu..sonra düzlüğe cıkınca değişmeye başladı....
doğru söylüyorsun ben el gün ne der diye düşünüyorum...sen çok haklısın aslında...
ayrılmanın sözünü bile ettirmiyor....tehdit ediyor....
el gün ne derse desin ya arkadaşım, senin canın el günden kıymetsiz mi?
ayrıca ayrılmanın sözünü etme, direk uygulamaya geç
sıze hakeret eden tehdıt eden adamın yanında neden duruyosunuz
bıraz fazla değıl mı
bencede ayrılmayı düşünmemelısınız, uygulamalısınz
yaşam sevıncı vermeyen bı ınsanla yaşamak zor olur
Yaşınızda daha gençmiş sizin adınıza üzüldüm gerçekten.Hiç bir kadın şiddeti haketmez ne olursa olsun..Erkekler aman yapmayım eşimi kaybetmeyim diyeceklerine şiddet uyguluyorlar birde üzerine tehdit ediyorlar.İnşallah bir an önce bu sıkıntıdan kurtulursunuz.]
evet fazla duruyorum işte kendime güvenim yok herhalde...
konu kendıne güvenın olup olmaması olamaz bence
kendını kocanın yanında çok mu güvende hıssedıyorsun kı onsuz yapamıcaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?