kafayı yemek üzereyim bir akıl verin...

inan bana söyledikleride gücüme gidiyor ama anneme babama söyledikleri ciğerimi parçalıyor kendi annem babam diye söylemiyorum emin olun çevrelerinde sevilen iyi niyetli insanlardır...

Bosa gitsin, bu ne ya? Nedir bu kadinlarin erkeklerden cektigi? Kadinlarda depresyon, panik atak vakalari evlilikten sonra artiyor. Beyimiz butun stresini gelsin atsin ustunden karisina bagirip cagirarak, sonra itaat beklesin, guleryiz beklesin. Kadinlarin yasam kalitesini dusuruyor bu tur erkekler. (Canim bu soylediklerimi senin esin icin soylemedim genel konusuyorum) Ama biz kadinlar yuz veriyoruz biraz da. Acaba onu terkedebilecegini bilse yine de boyle davranabilir mi?

Yol yakınken ayrıl gitsin anne ve babana karşı madem tutarsız konuşmaları var, ve üstelik yeni evliyken sana tokat atmış çekilmez bir ömür boyu... evliliğinin en güzel dönemlerinde üstelik. Bence hiç çekme yazık sana gençliğine yazık kardeşim...

ayrılmanın sözünü bile ettirmiyor....tehdit ediyor....

aslında ilk evlendiğimiz zaman ailesi bütün masrafları bizim üstümüze yıkınca baya sıkılmıştı hep benim ailem destek oldu..sonra düzlüğe cıkınca değişmeye başladı....

zaten bu erkekler evlendikten sonra degismeseler sasarim

Yaşınızda daha gençmiş sizin adınıza üzüldüm gerçekten.Hiç bir kadın şiddeti haketmez ne olursa olsun..Erkekler aman yapmayım eşimi kaybetmeyim diyeceklerine şiddet uyguluyorlar birde üzerine tehdit ediyorlar.İnşallah bir an önce bu sıkıntıdan kurtulursunuz.]

sıze hakeret eden tehdıt eden adamın yanında neden duruyosunuz
bıraz fazla değıl mı

bencede ayrılmayı düşünmemelısınız, uygulamalısınz
yaşam sevıncı vermeyen bı ınsanla yaşamak zor olur

inşallah canım rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…