kafayı yemek üzereyim bir akıl verin...

geçenlerde rehber öğretmeni bir arkadaşım anlatıyordu.
"doğru frekansı yakalayınca kadar evlilik düşünülmemeli yani evlenmek için evlenilmemeli. diyelim ki evlendin evlendikten sonra sınırlarını belirtmeli, karşı tarafa yaşam alanı bırakmalı senin de yaşam alanına saygı duyulmalı. evlilik fedakarlık demektir. her iki tarafta fedakarlık göstermeli ancak bu tavize dönmemeli. en önemlisi de konuşmak. karşına alıp konuşacaksın. ilerleyen yıllarda ne cinsellik ne aşk kalıyor, saygı, alışkanlık bir de konuşmak."
ya siyah ol ya beyaz , grilerle uğraşma, net ol, güçlü ol, konuş ve sıkıntılarını belirt

küfür ediyo demedim ama ağzına ne gelirse söylüyo...küfürü bana ediyo....

tam bir eski kafa benim eşim dövsede sövsede kocamsın deyip saygı gösterip itaat edecekmişim..

ohh içindeki herşeyi de kır söyle ama yinede hiç bişey olmamış gibi davran olurmu öyle sende ena yüz verme surat as aklı başına gelene kadar özürdileyinceye kadar süründür

benceee evden bir müddett uzaklaşşşş aklı başına gelsinnnnn

Tek çaren var bu huylarından vazgecene kadar aklına ne gelıyorsa herseyden mahrum etmek yumuşamamak inceldiği yerden kopsun diyorum ben Napmış senin ailen ona başta zaten aileni konuşturman hata başkasının yanında küçük düşürmek en nefret ettiğim şeydir hayatta katlanılmaz hadi sinirlenince kötü laf söylemesini bir nebze anlarım ama dediğin gibi 23 yaşındasın benim gibi gençsin kendini ezdirme

Esinin sana saygisi kalmamis. Sevmekten hic bahstemiyorum lakin insan sevdigine asla el kaldirmaz.

Yontmaya ugrasma, boyleleri asla degismez. İpin ucu coktan kacmis.

İstersen kendini ikiye ayir, sana deger veren, saygi duyan ve el ustunde tutan biri olmayacak.

Omrunu heba etmek ediyorsan onun agir soyadini tasimaya devam et.

Bu yasta neden evlenmek istedin cok merak ettim dogrusu.

sorma kendim istedim evlenmeyi şimdiki aklım olsa evlenmezdim tabi aklım başıma gelince geç oldu biraz...

hayır canım çocuğum yok hiçbir srunumuz olmadığı halde çocuk olmuyor bende diyorum güzel allahım bilipte vermiyor.

Benimde bir arkadaşım vardı canım evliliği iyi gitmiyordu, çocuğunun olmamasıda psikolojikti, belki seninde dengen bozulmuştur ve psikolojik olarak olmuyordur.. Zaten bence eşinle herşeyi yoluna koymadan yapmamalısın, tabi Rabbim verirse o baş üstüne.. hakkında hayırlısı..

babana gidip olayları anlat bence aynı yaşta sayılırız senin yaşadıklarını ben erkek arkadaşımdan dolayı yaşadım böyle bir ömür geçirebilecekmisin o hakaretlerin ne çok can yaktığını bilirim olayları büyütür küçük düşmek zaten başlı başına insanı kendine küsteren en büyük sebep yalnız hissediyorsundur büyük ihtimal kendini hazırlan yakında bu adam sana vurmayada başlayacak bu tip insanlar aile terbiyesi almamış insanlardır bu adamla evliliğini kurtaramzsın sakın cocuk yapmayı düşünme hem ccugunu hemde kendni yakarsın dahada kötü olucak bu adam ailee söyle seni o adamdan çekip alsınlar sana tek diyecebilceğim bu eğer ben seviyorum evliliğimi bitiremem diyorsanda allah sana bir ömür antidepresanlarla ve sorunlu bir cocukla sabırların en büyüğünü versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…