- Konu Sahibi aayynnrrrr
-
değişmesi mümkün değil.
ya uğraşmayıp boşanaksın,yada çok sabredeceksin.
benim merak ettiğim şey şu,bu adam ailemin arkasından küfür ediyor diyosun ya,
yüzlerine nasıl davranıyor yani arkalarından konuşsa bile yüzlerine karşı mesafeli fakat saygılı davranıyorsa belki düzelme şansı var bence.
ama onarada terbiyesizlik yapıyorsa adamın hamuru bu demekki.
geçenlerde rehber öğretmeni bir arkadaşım anlatıyordu.
"doğru frekansı yakalayınca kadar evlilik düşünülmemeli yani evlenmek için evlenilmemeli. diyelim ki evlendin evlendikten sonra sınırlarını belirtmeli, karşı tarafa yaşam alanı bırakmalı senin de yaşam alanına saygı duyulmalı. evlilik fedakarlık demektir. her iki tarafta fedakarlık göstermeli ancak bu tavize dönmemeli. en önemlisi de konuşmak. karşına alıp konuşacaksın. ilerleyen yıllarda ne cinsellik ne aşk kalıyor, saygı, alışkanlık bir de konuşmak."
ya siyah ol ya beyaz , grilerle uğraşma, net ol, güçlü ol, konuş ve sıkıntılarını belirt
onun için herşey sebep benim yaptığım herşey gözüne batıyor.istemiyor desem..ayrılalım demeye bile çalışsam üstüme yürüyor...ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum...yakında çekip gideceğim o olacak...zaten bu yaşadıklarımı babamgil duysa iki dk durutmaz beni burda..
meraba arkadaşlar nasıl başlasam bilemiyorum sorunum eşimle sayesinde hiç yaşama sevincim kalmadı ne yapacağımı bilmez durumdayım...şöyle anlatayım herkesin olduğu gibi bizimde aramızda sorunlar oluyor ama benin kocam normal seviyeli tartışmayı bilmiyor bir başladımı ne susmak biliyor nede düzgün konuşmak ağzına ne gelirse...ailemi düşman belledi onlarla ilgili ne gelirse ağzına söylüyor daha 23 yaşındayım ama sağolsun beni hayatımdan bezdirdi...girdiğimiz her ortamda beni küçük düşürmeye bayılır..yaaa daha bunun gibi bir çok bıktım artık yaa şuan ağlayarak yazıyorum:2::2::2:...yardım edin ben ne yapayım....
küfür ediyo demedim ama ağzına ne gelirse söylüyo...küfürü bana ediyo....
Eee daha kime etcekti kuzum normalmiş gibi söyleme gözünü seveyim kaç senelik evlisin ki bu adamın böyle ağzı bozuk bende ediyorum deme düşer bayılırım burda
Esinin sana saygisi kalmamis. Sevmekten hic bahstemiyorum lakin insan sevdigine asla el kaldirmaz.
Yontmaya ugrasma, boyleleri asla degismez. İpin ucu coktan kacmis.
İstersen kendini ikiye ayir, sana deger veren, saygi duyan ve el ustunde tutan biri olmayacak.
Omrunu heba etmek ediyorsan onun agir soyadini tasimaya devam et.
Bu yasta neden evlenmek istedin cok merak ettim dogrusu.
hayır canım çocuğum yok hiçbir srunumuz olmadığı halde çocuk olmuyor bende diyorum güzel allahım bilipte vermiyor.
ben cocukdan falan gectim sayesinde bu adamla nasıl strese girmezsin ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?