- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi hayatagacihayat
-
Hadı babanız sapık kızın orançsını burasını ellemıs kız whatsapp kullanabıldgıbe gore cokta kucuk degıl, ellenmısse bıle elledıgı halde nasıl gorusme planı yapıyor babanla, ayrıca annesınınde haberı var snaırım babanla goruscegınden kı o yasta adamla ne ısın var dıye kızmıs kıza. Esıne anlatırsan ne annenle ne babanla gorusturmez senı dıye dusunyorum
Çocuğumu nasıl.emanet edecegim. Kafayı yemek üzereyim.. eşimi bosayacaktim şu an vaz geçtim..adam en azından başımızda durur ne bileyim en azından kızıma büyük sevgiyle yaklaşıyor..watsapa kaydet nosunu resmine bak, babanla da yüzleş. kızla da konuşurdum ben olsam Allah korusun. böyle durumda baban olsa yüzüne bakmıcaksın.
2 yaşında yavrumu parka götürüyor bazen. Gel de gönder şimdi.. belki onunda bi yerini elliyor kafayı yicem ya. Kendi arabam var istesem şimdi basar giderim.. yüzüne bakamiyorum.kız 14-15 yaşındaysa korkmuşsa ne yapsın. artı olarak 14-15 yaşındaki hatta 18 yaşındaki çoğu kızı maddiyatla etkilersiniz, baskıyla korkutursunuz istediğinizi yaptırırsınız. bu kızın yaptığının sadece hata olduğunu gösterir hakettiğini göstermez. bu hatadan faydalanmaması gereken 64 yaşında kazık kadar teneşir paklayası heriftir.
Çocuğumu nasıl.emanet edecegim. Kafayı yemek üzereyim.. eşimi bosayacaktim şu an vaz geçtim..adam en azından başımızda durur ne bileyim en azından kızıma büyük sevgiyle yaklaşıyor..
Ekledim. . O beni eklenmediği için görünmüyor resim ama genç bir kız vardı resimde..watsapa kaydet nosunu resmine bak, babanla da yüzleş. kızla da konuşurdum ben olsam Allah korusun. böyle durumda baban olsa yüzüne bakmıcaksın.
Oncesi şu şekilde
Kız babama bizi 2 dakka carsiya atar misin demiş. Babam da tamam diyor. Sonra bu yazismalar
Hicbir bahane yokki. Evi su basmış filan dicem artık eşim de siz irada iken kafam rahat . En azından tek değilsiniz annen baban var deyip duruyordu. Ona ne açıklam yapicametme.
hiç güven olmaz gerçekten, demek ki milletin gözünün içine baka baka milletin kızının namusuna göz diken bir tip. size sarılmamasında varmış bişey demek ki, sapıklığına kamuflaj.
iğrenç ötesi bir akrabam var böyle ahlak din iman ahkam keser hep, neler neler yaptığını bir Allah biliyor, hesabını da o sorsun. demek ki babanız da böyle bir insan. yerinizde olsam bahaneyle kendi evime giderdim.
Sanırım almış. Götürmüş bi yere. Sonra tekrar bırakmış. Yine alacakmış kız böyle yazmış.9
iyi de 9 gibi demiş geliyoruz diye.. arada konuşma yok. 12 de gelmiyoruz bende istemiyorum demiş..
Hicbir bahane yokki. Evi su basmış filan dicem artık eşim de siz irada iken kafam rahat . En azından tek değilsiniz annen baban var deyip duruyordu. Ona ne açıklam yapicam
Hatun supersin valla9
iyi de 9 gibi demiş geliyoruz diye.. arada konuşma yok. 12 de gelmiyoruz bende istemiyorum demiş..
Sanırım almış. Götürmüş bi yere. Sonra tekrar bırakmış. Yine alacakmış kız böyle yazmış.
Bence ya bir kardeşi beya bir arkadaşı. Yukarda da yazdım bence aldı. Sonra bıraktı. O ara annesi öğrendi kızdı. Sonra tekrar gelip alacaktı o da gelemiyoruz dediSaat 9’da geliyoruz demiş ama sanki o an hemen gideceklermiş gibi.
Ama gelemiyoruzu saat 13 civarı yazmış.
Ben anlamadım çok karışık.
Ayrıca annesi elin adamıyla ne işiniz var demese buluşacak. Anne öyle deyince yaptığın hareket konusunu açıyor. Anne arıza çıkarmasa ne olacaktı? Anne bahane mi yoksa?
Bir de ne gün ne saatte buluşmuşlar? Geliyoruz çıkıyoruz demiş hep çoğul. Diğer kişi kim ki?
Aynen evet aynen.hımm şimdi oldu.
o götürmede ellediyse..
ama daha önce de taşımış çünkü daha önceki yerden olur demiş kız.
Seni özledim eski günlerimiz aklıma geldi ,belki bir şansımız daha olabilir ne dersin deHicbir bahane yokki. Evi su basmış filan dicem artık eşim de siz irada iken kafam rahat . En azından tek değilsiniz annen baban var deyip duruyordu. Ona ne açıklam yapicam
Tamamda yanlıs anlasıkmasın kızı suclamıyorum baba ellemıs ona ragmen kız ılk mesajı atıp bızı carsıya bıraksana demıs sonradan vazgecmıs. Ya dusunsene bırı elleyecek ve onunla bu denlı rahat konusabılırmısın once bızı carsıya bırak ıyosun sonra annede bılıyormus zaten elon admaıyla ne ısın var dıyomus anne kızınca ya sen oramı buramınelledın gorusmrk ıstemıyorm zaten dıyebıkrmısn ılgınc geldı bana aradakı mesajlarda sılınmısmı anlamadım kız kendı kendıne konusmus gıbı . Once hazırlanıyoruz cıkıyoruz yazmıs artık adam nerden alım mı ne yazmıssa kızda bıraktıgn yerden al demıs. Aradan saatler gcıyor bız vazgcetık dıyo 4 saat boyuncamı hazırlanmıslar anlamadım. Ya affedersınde bızımde birlikte calıstıgımz bır klinık vardı adam dıs hekımydı yanndakı genc kız 18 19 yaslarında adam yaslı diye bıldıgun elınde oynatıyordu koca doktoru arabsına bıner kendınıbıstedıgı yere bıraktırır adam hem maas verır hem kız bazen adamı alısverıse goturur kendıne kayafetler aldırır heves etmis admaında esının bıt elınde felc gıbı uyusukluk var rahatsız haberı yok kocasının nereye gıttgnden falan o kız adamı elınde oynatırdı adamda tabı uckurunda bır pıslıktı. Sonr ao kız ayrıldı ordan adı cıktı baska bıtane bosanmıs kadın geldı onunlada aynısını yapmaya basladı. Igrenc bısey ya yaslı baslı pıslıgın tekı agzındakı protezlerle yaptıklarundanda utanmıyordu.herkes hfrkesten faydalanıyor Bekı bu babada oyledırkız 14-15 yaşındaysa korkmuşsa ne yapsın. artı olarak 14-15 yaşındaki hatta 18 yaşındaki çoğu kızı maddiyatla etkilersiniz, baskıyla korkutursunuz istediğinizi yaptırırsınız. bu kızın yaptığının sadece hata olduğunu gösterir hakettiğini göstermez. bu hatadan faydalanmaması gereken 64 yaşında kazık kadar teneşir paklayası heriftir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?