- 1 Temmuz 2019
- 74
- 50
- 3
- 38
- Konu Sahibi hayatagacihayat
-
Ya eşim yine kızı için ölür. Ondan şüphem.yok. biz anlaşamıyoruz ama kızına en azından zararı olmaz. Öz babam böyleyse bu kız büyüyecek ilerde serpilecek. Tabiki babası olursa daha iyi korunur baksana ben öz babamdan korumayı düşünüyorum bu dünya nasıl bir yerValla konu sahibi kocaniz da beter babaniz da
Mesleginiz var , alin cocugunuzu bir basiniza yasayin , uzuldum durumunuza
Kesinlikle. Ya bende doğumdansonra hiç olgilenmedim onunla. Tamamen çocuk odaklı yaşadım.Seni özledim eski günlerimiz aklıma geldi ,belki bir şansımız daha olabilir ne dersin desapik babadan iyidir şuan ,belkide bir şansınız olabilir niye olmasın ,çok kötü bir insan değilse ,, evlilikler hep güllük gülistanlik olmuyor ki zaten iyi gün kötü günde birlikte degilmi
Kocasının neyi var ben bir şans daha olabilir yazdım ama burayı şimdi okudum dahami beter yoksaValla konu sahibi kocaniz da beter babaniz da
Mesleginiz var , alin cocugunuzu bir basiniza yasayin , uzuldum durumunuza
Aynen evet aynen.
Yanlış. Anlamışsınız ilk götürmüş bırakmış. Sonra tekrar alacakmış. Kız gelemiyorum.yazmis.silinenler olabilirTamamda yanlıs anlasıkmasın kızı suclamıyorum baba ellemıs ona ragmen kız ılk mesajı atıp bızı carsıya bıraksana demıs sonradan vazgecmıs. Ya dusunsene bırı elleyecek ve onunla bu denlı rahat konusabılırmısın once bızı carsıya bırak ıyosun sonra annede bılıyormus zaten elon admaıyla ne ısın var dıyomus anne kızınca ya sen oramı buramınelledın gorusmrk ıstemıyorm zaten dıyebıkrmısn ılgınc geldı bana aradakı mesajlarda sılınmısmı anlamadım kız kendı kendıne konusmus gıbı . Once hazırlanıyoruz cıkıyoruz yazmıs artık adam nerden alım mı ne yazmıssa kızda bıraktıgn yerden al demıs. Aradan saatler gcıyor bız vazgcetık dıyo 4 saat boyuncamı hazırlanmıslar anlamadım. Ya affedersınde bızımde birlikte calıstıgımz bır klinık vardı adam dıs hekımydı yanndakı genc kız 18 19 yaslarında adam yaslı diye bıldıgun elınde oynatıyordu koca doktoru arabsına bıner kendınıbıstedıgı yere bıraktırır adam hem maas verır hem kız bazen adamı alısverıse goturur kendıne kayafetler aldırır heves etmis admaında esının bıt elınde felc gıbı uyusukluk var rahatsız haberı yok kocasının nereye gıttgnden falan o kız adamı elınde oynatırdı adamda tabı uckurunda bır pıslıktı. Sonr ao kız ayrıldı ordan adı cıktı baska bıtane bosanmıs kadın geldı onunlada aynısını yapmaya basladı. Igrenc bısey ya yaslı baslı pıslıgın tekı agzındakı protezlerle yaptıklarundanda utanmıyordu.herkes hfrkesten faydalanıyor Bekı bu babada oyledır
Kocasının neyi var ben bir şans daha olabilir yazdım ama burayı şimdi okudum dahami beter yoksa
Mesleğin varsa Annenide al yanina madem yeni bir hayat kurun..kocasının tedaviye ihtiyacı var.
ille kızını bir erkek koruyacak diye birşey konu sahibesi..
mesleğin var.
Kısaca kocam kıskanç onu aldattigimi düşünüyor. Ama kızından da vazgecemiyorKocasının neyi var ben bir şans daha olabilir yazdım ama burayı şimdi okudum dahami beter yoksa
Kocanda tehlikeli , hastalıklı oda sıkıntı ,tüm erkeklerin hayatından çıkması gerekiyor malesef..tedavi görmeyi kabul etmiyor muKısaca kocam kıskanç onu aldattigimi düşünüyor. Ama kızından da vazgecemiyor
Nediyeceğim. Bana söyler mi ayrıca.azgın teke şansını denemiş..
kızla konuşurdum ben olsam.
Kabul ediyor. Kızı için herşeyi yapabileceğini söylüyor. Çok bunaldigoni psikolojisinin bozulduğunu söylüyor.Kocanda tehlikeli , hastalıklı oda sıkıntı ,tüm erkeklerin hayatından çıkması gerekiyor malesef..tedavi görmeyi kabul etmiyor mu
Kocasi da konu sahibinin kendisini aldattigina inaniyorKocasının neyi var ben bir şans daha olabilir yazdım ama burayı şimdi okudum dahami beter yoksa
Kızı arayıp ne denli bi halt yediğii yüzyüze öğrenir kıza kesinlikle telkinde bulunurdum. Psikolojisi bozuk iyi değil vs diye kız etkilenmesin hayatında bi iz kalmasın diye. Sonra o teneşirin bile paklayamicağı babanı rezil et çık git nereye gidiyosan. Ama bi olayı yüzyüze öğren çünkü kız orami burami elledin ya abi diyo. Bi ofke çıldırma bi olay yok burda bi saçmalık varBugün bisey gördüm. Beynimden vurulmuş gibiyim.. babam ya babam.. hep mesafeli ıdik bir kere sarılıp öptüğünü bilmem. Gelirim tokalasmaz bile.. meğer sebebi varmış. 64 yaşında.. duşa girdim bi baktım telefonu orada unutmuş. Şeytan durttu bak diye. Whatsap ta gördüm ben mi yanlış anladım bi alil verin.. kiracisinin kızı yazmış bunları. Gizlice numarasını aldım karşısına çıkmalı miyim ne yapayım.. işin kötüsü 2 yaşındaki kızımı bazen parka götürüyor. Bana hiç öyle bir hareketi olmadı ama.. bilemiyorum ben mi yanlış anladım. Annemin hiçbişeyden haberi yok. Bunları görünce boşanmayı düşündüğüm eşime gidip sarilasim geldi. Allah im ben kimlere emanet edecegim yavrumu.. yüzüne bakamiyorum tiksiniyorum. Normalde başka ilde yaşıyorum. Ziyarete gelmiştim şeytan diyor baş git. Eşime ne açıklama yapacağım. Bu kiz kim kac yasinda bilmiyorum muhtemelen bekar. Litfen ya lütfen küçük olmasın kafayı yicem
Totomu kaldırırım ben onda sıkıntı yok. Ama kizin 18 den küçük oldugunu sanmıyorum. Gidip görmeyi düşünüyorum. Hic kendimi tanitmadan kapılarını çalmayı. Bi bahane ile.Bakıcı yardımı alıyor musunuz? Çalıştığınız için alıyorsunuz sanırım. İşten izin alıp biraz babanızın peşini takip edin derim, fiili. Sanırım ben bunu yapmadan rahat edemezdim.
Babanızın teline bir casus program yükleyin ki bu yasal değil farkındayım ama takip için, haber alacağınız bir kanal olmalı, sonrasında çaktırmadan silersiniz. Peşine takılacak, gerektiği noktada fotograflayacak, kızların da yaşını öğreneceksiniz.
Sonrası da olayın gidişine göre belli olur. 18 yaş üstü klasik bir aldatma ise annenizi haberdar edip etmemeyi ya da babanızla konuşmayı düşünebilirsiniz. Ama pedofili gibi bir şey çıkarsa, elbette insanlık görevinizi yerine getirerek ihbar da edersiniz.
Babamın çocukları istismar ve taciz ettiğinden şüphelenecek hale gelseydim, halin ne olduğundan emin olana kadar rahat edemez, dedektife bağlardım.
Buradan "Acaba şöyle mi, böyle yazmış da öyle mi?" laf salataları ile olmaz. Totonuzu kaldırıp düşün peşine.
Ya gördüğüm.mesajlar beni daha kötü hale getirirse.. korkuyorumBakıcı yardımı alıyor musunuz? Çalıştığınız için alıyorsunuz sanırım. İşten izin alıp biraz babanızın peşini takip edin derim, fiili. Sanırım ben bunu yapmadan rahat edemezdim.
Babanızın teline bir casus program yükleyin ki bu yasal değil farkındayım ama takip için, haber alacağınız bir kanal olmalı, sonrasında çaktırmadan silersiniz. Peşine takılacak, gerektiği noktada fotograflayacak, kızların da yaşını öğreneceksiniz.
Sonrası da olayın gidişine göre belli olur. 18 yaş üstü klasik bir aldatma ise annenizi haberdar edip etmemeyi ya da babanızla konuşmayı düşünebilirsiniz. Ama pedofili gibi bir şey çıkarsa, elbette insanlık görevinizi yerine getirerek ihbar da edersiniz.
Babamın çocukları istismar ve taciz ettiğinden şüphelenecek hale gelseydim, halin ne olduğundan emin olana kadar rahat edemez, dedektife bağlardım.
Buradan "Acaba şöyle mi, böyle yazmış da öyle mi?" laf salataları ile olmaz. Totonuzu kaldırıp düşün peşine.
Ya o zaman şans ver kabul ediyorsa , tedaviye başlayın madem diğer yönleri iyiyse..hemen terketme belki tedavi ile düzelir inşallah en azından denemiş olursunuz ..hakkında hayırlısı olsun inşallahKabul ediyor. Kızı için herşeyi yapabileceğini söylüyor. Çok bunaldigoni psikolojisinin bozulduğunu söylüyor.
AynenHadı babanız sapık kızın orançsını burasını ellemıs kız whatsapp kullanabıldgıbe gore cokta kucuk degıl, ellenmısse bıle elledıgı halde nasıl gorusme planı yapıyor babanla, ayrıca annesınınde haberı var snaırım babanla goruscegınden kı o yasta adamla ne ısın var dıye kızmıs kıza. Esıne anlatırsan ne annenle ne babanla gorusturmez senı dıye dusunyorum
Totomu kaldırırım ben onda sıkıntı yok. Ama kizin 18 den küçük oldugunu sanmıyorum. Gidip görmeyi düşünüyorum. Hic kendimi tanitmadan kapılarını çalmayı. Bi bahane ile.
Bu kiz kim kac yasinda bilmiyorum muhtemelen bekar. Litfen ya lütfen küçük olmasın kafayı yicem
Bilmiyorum dua ediyorum küçük olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?