Kafayi yemek uzereyim.. bitmiyor derdim.

Valla konu sahibi kocaniz da beter babaniz da
Mesleginiz var , alin cocugunuzu bir basiniza yasayin , uzuldum durumunuza
Ya eşim yine kızı için ölür. Ondan şüphem.yok. biz anlaşamıyoruz ama kızına en azından zararı olmaz. Öz babam böyleyse bu kız büyüyecek ilerde serpilecek. Tabiki babası olursa daha iyi korunur baksana ben öz babamdan korumayı düşünüyorum bu dünya nasıl bir yer

Kesinlikle. Ya bende doğumdansonra hiç olgilenmedim onunla. Tamamen çocuk odaklı yaşadım.

Yanlış. Anlamışsınız ilk götürmüş bırakmış. Sonra tekrar alacakmış. Kız gelemiyorum.yazmis.silinenler olabilir
Çoğu konuşma silinmiş zaten.

Bakıcı yardımı alıyor musunuz? Çalıştığınız için alıyorsunuz sanırım. İşten izin alıp biraz babanızın peşini takip edin derim, fiili. Sanırım ben bunu yapmadan rahat edemezdim.

Babanızın teline bir casus program yükleyin ki bu yasal değil farkındayım ama takip için, haber alacağınız bir kanal olmalı, sonrasında çaktırmadan silersiniz. Peşine takılacak, gerektiği noktada fotograflayacak, kızların da yaşını öğreneceksiniz.

Sonrası da olayın gidişine göre belli olur. 18 yaş üstü klasik bir aldatma ise annenizi haberdar edip etmemeyi ya da babanızla konuşmayı düşünebilirsiniz. Ama pedofili gibi bir şey çıkarsa, elbette insanlık görevinizi yerine getirerek ihbar da edersiniz.

Babamın çocukları istismar ve taciz ettiğinden şüphelenecek hale gelseydim, halin ne olduğundan emin olana kadar rahat edemez, dedektife bağlardım.

Buradan "Acaba şöyle mi, böyle yazmış da öyle mi?" laf salataları ile olmaz. Totonuzu kaldırıp düşün peşine.

Son düzenleme:
Kızı arayıp ne denli bi halt yediğii yüzyüze öğrenir kıza kesinlikle telkinde bulunurdum. Psikolojisi bozuk iyi değil vs diye kız etkilenmesin hayatında bi iz kalmasın diye. Sonra o teneşirin bile paklayamicağı babanı rezil et çık git nereye gidiyosan. Ama bi olayı yüzyüze öğren çünkü kız orami burami elledin ya abi diyo. Bi ofke çıldırma bi olay yok burda bi saçmalık var

Totomu kaldırırım ben onda sıkıntı yok. Ama kizin 18 den küçük oldugunu sanmıyorum. Gidip görmeyi düşünüyorum. Hic kendimi tanitmadan kapılarını çalmayı. Bi bahane ile.

Ya gördüğüm.mesajlar beni daha kötü hale getirirse.. korkuyorum

Kabul ediyor. Kızı için herşeyi yapabileceğini söylüyor. Çok bunaldigoni psikolojisinin bozulduğunu söylüyor.
Ya o zaman şans ver kabul ediyorsa , tedaviye başlayın madem diğer yönleri iyiyse..hemen terketme belki tedavi ile düzelir inşallah en azından denemiş olursunuz ..hakkında hayırlısı olsun inşallah

Aynen

Totomu kaldırırım ben onda sıkıntı yok. Ama kizin 18 den küçük oldugunu sanmıyorum. Gidip görmeyi düşünüyorum. Hic kendimi tanitmadan kapılarını çalmayı. Bi bahane ile.

Ama yaşlarını bilmediğinizi, ayrıca 2 yaşındaki kızınızı emanetten de artık çekineceğinizi yazmışsınız ve şöyle bir korku da yaşamışsınız ve bu tek olayı değil:
Bu kiz kim kac yasinda bilmiyorum muhtemelen bekar. Litfen ya lütfen küçük olmasın kafayı yicem
Bilmiyorum dua ediyorum küçük olmasın

Ne düşündüğünüzü karıştıracak kadar stres altında olduğunuzu ve bilinçdışı, kendinizi en kabul edilirebilir'e ikna etmeye çalıştığınızı varsayıyorum. Her ne ise.

Kızların yaşını, kim olduğunu vb öğrenmek kolay, benim üzerine bastığım nokta "Bununla anne-babanızı yüzleştirmek istediğinizde ya da pedofili gibi ağır bir durumda, inkara, kaçışa hiçbir yol bırakmadan delilleri öncesinden toplamış olmak".

Bütün taşlar yerinden oyniycak. Bence sakin haraket edin. Eşinize durumdan bahsetmeyin şimdilik. Annenizin durumdan haberi olmalı bence. Durumu sakince anlatabilirsiniz. Sonra birlikte hareket edersiniz. Erkek kardesden de saklamaktan fayda var diye düşünüyorum. Çok zor birşey. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…