- Konu Sahibi hayatagacihayat
-
YaaKonunu tam anlamamakla beraber seni çok iyi anladigimi söyleyebilirim.
Çocukluğum tam bir travma ile geçti. Babamın sevgilileri, ev telefonunu aramaları , babamın sevgilisinin abilerinin babamı dövmeleri, babamın en yakın arkadsinin eşi ile beraber olmasi vs vs o zamanlar 5 6 yaşlarındayım. Herkes bana babanın sevgileri varmis diyerek hor görüyor aynı zamanda calismiyor baba .anne çalışıyor biz kardeşlerle evdeyiz. Biraz sapık ruhlu ...
Geçen sene babamın sosyal medyada uçan kusa yazdığını gördüm delirdim. Her kadına selam Merhaba görüşelim yazıyor öpücük atıyor vs vs . Bir kadınla fazlaca ilgilenmis kadında buna cevap veriyor blusmak için anlasiyorlar falan.böyle yazısmalar gördüm .
Hemen bir sosyal medya hesabı açtım . Paha bıyıklı iri cüsseli bir adam fotoğrafı koydum ve babama mesaj attım . Bilader fatma ile görüşmeye devam edersen olacaklardan sorumlu değilim.
Hala mesaj atiyor bu kez seni rezil edicem diye mesaj atıyorum babaya . Benim işim olmaz sen kimsin gibi cevaplar yaziyor. Hİç orali olmuyorum
Ertesi gün kendi hesabıma mesaj atıyorum. Baba dediğin şerefsize sahip çıkın fatmanin pesini biraksin vs vs küfürler ediyorum.
Eve gelip babamla kavga ediyorum ne işler ceviriyosun başımızı one egdiriyosun hiç mi utanmiyosun torun torba sahibisin diye.
3 5 gün sonra is yerine biri gelmiş bıyıklı bir adam beni sormuş diyorum babam korkuyor. Adama yani sahte hesaba mesaj atiyor. Kızımın peşini bırak o... çocuğu vs vs
Sinirimi alamayarak sürekli arabanın beni takip ettiğini söylüyorum. Daha çok korkuyor .
Abartip tekrar mesaj atıyorum yol yakın tamam mı Devam mı senin kızda güzelmiş diyorum .
Baba Şahsiyeti adama yalvariyor bildiğin mesajlarda Abi beni rezil etme kulun kölen olayım ne istersen yapayım kızımın peşini bırak bin kere töbe vs vs .
Dinsizin hakkindan imansiz gelir diyerek adamı bezdirdim birazda korkuttumm annemi yanıma alicam ne halin varsa gördiye. O gün bugündür elalemin karısına kızına yazmıyor. Hakaret etmeyin lütfen . Allah Hidayet versin diyin.
Atsan atamiyorsun satsan satamiyorsun biyolojik olarak baba.Yaaiçim burkuldu resmen
Allah her kuluna bir sınav veriyor işte kuzum çok güçlüymüşsün ki altından dimdik kalkmışsın kutluyorum seni. Aynı durum bir lise arkadaşımın başında vardı o 3 çocuklu bir adama kaçmayı seçmişti şimdi nasıldır mutlu mudur hiç bilmiyorumAtsan atamiyorsun satsan satamiyorsun biyolojik olarak baba.
Bize Karsi bişeyi yoktu hala yok sorumsuz çalışmayan elinde sürekli sıgara,ağzında küfür , geçimi bilmeyen biraz da karı kız düşkünü. Bize karşı nötrdür biraz .bende kaçtım tek başıma başka şehire ayaklarimin ustunde durdum yaşadım 3 sene döndüm dolaştım geri geldim evlendimAllah her kuluna bir sınav veriyor işte kuzum çok güçlüymüşsün ki altından dimdik kalkmışsın kutluyorum seni. Aynı durum bir lise arkadaşımın başında vardı o 3 çocuklu bir adama kaçmayı seçmişti şimdi nasıldır mutlu mudur hiç bilmiyorum
Konuyu anlamadım çünkü silmişsiniz sanırım. Ama eşinize seni ve evimi çok özledim çok sıcaktı rahat edemedim diyin. Yeterli bence.Şimdi bir bahane ile o eve gittim. Kızıma bakıcı arıyorum dedim. Kızla tanıştım. 29 yaşında. Kolu dövmeli, kilolu aykırı bir tip. Isın kötüsü iyi insanlara benziyorlar. En azından çok küçük değil ona içim rahatladı. Babamın yüzüne bakmıyorum dünden beri. Sürekli azarliyorum tersliyorum. Bi an önce kendi evime gitmek istiyorum ama eşime ne bahane sumacagim .
Şimdi bir bahane ile o eve gittim. Kızıma bakıcı arıyorum dedim. Kızla tanıştım. 29 yaşında. Kolu dövmeli, kilolu aykırı bir tip. Isın kötüsü iyi insanlara benziyorlar. En azından çok küçük değil ona içim rahatladı. Babamın yüzüne bakmıyorum dünden beri. Sürekli azarliyorum tersliyorum. Bi an önce kendi evime gitmek istiyorum ama eşime ne bahane sumacagim .
Evet hayret ettim. 30 yaşında ve 64 yaşında adama abi diyor. Amca olmaz mı oeşine dönmek için bahane olarak kullanma bunu. ha şart koş tedavi olursan diye.
kız .30 yaşındaymış çocuk değil yani.
Ne 14 u... 10 yaşında kardeşimin telefonu var14 yasindaki cocugunda telefoni var artik simdiki cociklarda baya olgun duruyor
Evet hayret ettim. 30 yaşında ve 64 yaşında adama abi diyor. Amca olmaz mı o
Şimdi jeton düşüyor. Bayramda da bi kırtasiye ye gitmiştik. Orada bi kız gördü neyse çıktık. Kız ne kadar gosterisliydi demi dedi bana. Ben hiç altında art niyet aramadım. Allah im sana geliyorum ya
Dimi. Evet yüz yüze konuşulması herek bazı şeylerin. Telefonda olmaz zatenhep mi böyleydi acaba?
yaşlanıncamı azdı...
neyse sen kendine bak bu şekilde dönersen yine eşinle aynı şeyleri yaşarsın. yağmurdan kaçarken doluya tutulma. acele etme sağlıklı bir karar al. şimdi hayal kırıklığı içindesin.
2 yaşındaki kızımı sevmesine tahammül edemiyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?