- 1 Temmuz 2019
- 74
- 50
- 3
- 38
- Konu Sahibi hayatagacihayat
-
Evet çocugu yanınızda götürün bırakmayın kimseyeYarın o eve gideceğim. Kizin yaşını nasıl öğrenirim . Artık bebeğimi babama bırakamam kimseye birakamam. Ben kreşe vermem diyordim. Meğer tehlike dibimdeymis.
Bende goremedimBende mi sorun var göremiyorum.
Tamamda yanlıs anlasıkmasın kızı suclamıyorum baba ellemıs ona ragmen kız ılk mesajı atıp bızı carsıya bıraksana demıs sonradan vazgecmıs. Ya dusunsene bırı elleyecek ve onunla bu denlı rahat konusabılırmısın once bızı carsıya bırak ıyosun sonra annede bılıyormus zaten elon admaıyla ne ısın var dıyomus anne kızınca ya sen oramı buramınelledın gorusmrk ıstemıyorm zaten dıyebıkrmısn ılgınc geldı bana aradakı mesajlarda sılınmısmı anlamadım kız kendı kendıne konusmus gıbı . Once hazırlanıyoruz cıkıyoruz yazmıs artık adam nerden alım mı ne yazmıssa kızda bıraktıgn yerden al demıs. Aradan saatler gcıyor bız vazgcetık dıyo 4 saat boyuncamı hazırlanmıslar anlamadım. Ya affedersınde bızımde birlikte calıstıgımz bır klinık vardı adam dıs hekımydı yanndakı genc kız 18 19 yaslarında adam yaslı diye bıldıgun elınde oynatıyordu koca doktoru arabsına bıner kendınıbıstedıgı yere bıraktırır adam hem maas verır hem kız bazen adamı alısverıse goturur kendıne kayafetler aldırır heves etmis admaında esının bıt elınde felc gıbı uyusukluk var rahatsız haberı yok kocasının nereye gıttgnden falan o kız adamı elınde oynatırdı adamda tabı uckurunda bır pıslıktı. Sonr ao kız ayrıldı ordan adı cıktı baska bıtane bosanmıs kadın geldı onunlada aynısını yapmaya basladı. Igrenc bısey ya yaslı baslı pıslıgın tekı agzındakı protezlerle yaptıklarundanda utanmıyordu.herkes hfrkesten faydalanıyor Bekı bu babada oyledır
18 yasında bır ergen olunca beynı olmuyormu? Bız 4 kız kardesız hepımızde ergen olduk ama bırimizi bile annem takjp etmedı gozetmedı neden aklımız var.dera calısabılıyor gezıp tozabılıyor hatta bazıları okadr abarmıs kı yolda 15 16 yasnda ıkı velet elele tutusmus ya da bankta oturmus o yaslarda ellerınde sıgara yanı bunları yapabılecek akla sahıp bırı kım ıyı kım kotu ınsanıda ayırt edebılır bence . Valla gayette parmagında oynatıyordu tabı kı adamında vaadlerı aldıkları.kım nasıl baslattı bılınmes ama artık uluorta gostermeye baslamıslardı. Ben de calısıyordum ve aıle dostumz oldugu halde ben hayet mesafelı ve sogultum ona karsı. Dedıgın gıbı takıpte te kalsan dıdıklesende kımı sakın gecırmıyor ergenlıgını, kımısı uzaknduruyorken kımısı bazı durumları fırsata cevıryor. Okadr cok ornegi varkıyani? anlamadım varmak istediğiniz noktayı?
18 yaşındaki kız birini parmağında oynatamaz parmağında oynattığını sanar... kızın vazgeçtiği şeyler adamdan faydalandığı şeylerin yanında hiçtir. o pislik adam torunu yaşındaki kıza bakmayacak, 18 yaş büyük bir yaş değil, bir telefon alıcam diye ya da her istediğin yere götürücem diye aklını çelebilirsin o yaştaki kişinin. ama 30 yaşındaki bir insana bunu yapamazsın, neden çünkü olgunlaşıyor insan, hatayı, doğruyu görebiliyor.
dünyadaki her türlü ilişkide düşünmesi gereken olgun olan taraftır.
o yüzden zaten bence ergen çocuklara güvenilmemeli her adımları takip edilmeli hissettirmeden, çünkü o yaşta herkes herşeyi yapabilir.
Evet. Herkes yorum yapmış ama neye yapmış bilemedimKonu içeriğini mi sildiniz yoksa resim vardi da önümü sildiniz anlamadım?
Hiçbirşey anlamadim konudan
Vatsap mesajları vardıEvet. Herkes yorum yapmış ama neye yapmış bilemedim
Vallahi birşey diyeyim mi ne 18 yaşında kişiler var insanın altından donunu alır. Boşuna dememisler akıl yaşta değil baştadır diye. Hafife almamak gerek. Yaş gerçekten bir sayı. Evet tecrübe önemli ve zamanla kazaniliyor. Ama karakter? İnsanın yaradılışı ile birlikte geliyor. Karakter bozuksa yaskac olursa olsun akıl hinliğe çalışıryani? anlamadım varmak istediğiniz noktayı?
18 yaşındaki kız birini parmağında oynatamaz parmağında oynattığını sanar... kızın vazgeçtiği şeyler adamdan faydalandığı şeylerin yanında hiçtir. o pislik adam torunu yaşındaki kıza bakmayacak, 18 yaş büyük bir yaş değil, bir telefon alıcam diye ya da her istediğin yere götürücem diye aklını çelebilirsin o yaştaki kişinin. ama 30 yaşındaki bir insana bunu yapamazsın, neden çünkü olgunlaşıyor insan, hatayı, doğruyu görebiliyor.
dünyadaki her türlü ilişkide düşünmesi gereken olgun olan taraftır.
o yüzden zaten bence ergen çocuklara güvenilmemeli her adımları takip edilmeli hissettirmeden, çünkü o yaşta herkes herşeyi yapabilir.
Silindi herhalde. Benim dışımda da göremeyen anlamayan insanlar var. Ama insan merak etmiyor değilVatsap mesajları vardı
Konu sahibi silmiş sanırım. Görünmesini istememiş.Msjlar nerede kopyalasaniz
Bi tane üye de içeriği anlatarak yazmışta maşallah arapça sanki öyle karışık öyle değişik.Konu sahibi silmiş sanırım. Görünmesini istememiş.
Google a konu başlığını birebir yazınca gorsellerden fotoğraf çıkıyor. Ben baktım şimdi. Fazla merak iyi değildir derler ama napalim :)Msjlar nerede kopyalasaniz
Buldum canım sağol.Google a konu başlığını birebir yazınca gorsellerden fotoğraf çıkıyor. Ben baktım şimdi. Fazla merak iyi değildir derler ama napalim :)
Evet bana da öyle geldi. Baya bildiğin afedersin salak gibi. Ama işte gerçekten safsa ve konu sahibinin babası kızı taciz ettiyse fena...Buldum canım sağol.
Kız 18 gibi değilde alık gibi yazmış bu nedir ya
14 yasindaki cocugunda telefoni var artik simdiki cociklarda baya olgun duruyorHadı babanız sapık kızın orançsını burasını ellemıs kız whatsapp kullanabıldgıbe gore cokta kucuk degıl, ellenmısse bıle elledıgı halde nasıl gorusme planı yapıyor babanla, ayrıca annesınınde haberı var snaırım babanla goruscegınden kı o yasta adamla ne ısın var dıye kızmıs kıza. Esıne anlatırsan ne annenle ne babanla gorusturmez senı dıye dusunyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?