- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
Neresinden başlasam bilmiyorum.daha önceki konumu okuyanlar bilir.10 yıllık ilişkim bitti.düğüne birbuçuk ay kala çok sorunlu bir şekilde ayrıldık.ayrıldıktan sonra ilk zamanlar onun tarafından kısıtlandığım herşeyi yaptım eğlendim.ailem hep yanımdaydı belkide acımı yaşamadım hep erteledim.ama suan boşluktayım sürekli ağlama halindeyim bazen kızsamda özlüyoorum.facesine bakıyorum merak ediyorum.ve zaman zaman kendimi suçluyorum.bu süreç nasıl gececek bilmiyorum.bir anda kıpır kıpır mutlu olurken bir anda ölecek kadar daralıp bunalıyorum.endişeler korkular yaşıyorum.geleceği düşünüyorum.ya hayatıma bir insan girince o şahıs tekrar karşıma çıkarmı hayatım alt üst olurmu diye tedirginlik korkular yaşıyorum.yani kısacası kafamda kırk tilki hesabı delirmek üzereyim düşünmekten.
Neden ayrıldınız ?merak ediyorum on yıldır herşeyimde yanımdaydı bende onun herşeyinde yanındaydım.uğruna ölürüm diyen benden bile çok seven adam suan napıyor.
Neresinden başlasam bilmiyorum.daha önceki konumu okuyanlar bilir.10 yıllık ilişkim bitti.düğüne birbuçuk ay kala çok sorunlu bir şekilde ayrıldık.ayrıldıktan sonra ilk zamanlar onun tarafından kısıtlandığım herşeyi yaptım eğlendim.ailem hep yanımdaydı belkide acımı yaşamadım hep erteledim.ama suan boşluktayım sürekli ağlama halindeyim bazen kızsamda özlüyoorum.facesine bakıyorum merak ediyorum.ve zaman zaman kendimi suçluyorum.bu süreç nasıl gececek bilmiyorum.bir anda kıpır kıpır mutlu olurken bir anda ölecek kadar daralıp bunalıyorum.endişeler korkular yaşıyorum.geleceği düşünüyorum.ya hayatıma bir insan girince o şahıs tekrar karşıma çıkarmı hayatım alt üst olurmu diye tedirginlik korkular yaşıyorum.yani kısacası kafamda kırk tilki hesabı delirmek üzereyim düşünmekten.
Hayatınıza birini aldığınızda eğer unutmak için değilse tabi, o karşınıza çıktığında bişey hissetmeyeceksiniz ki..
Gülüp geçeceksiniz.
tam anlayamadım kusura bakma
ama bende kendi yorumumda bulunmak istiyorum
HAYATINIZA BİRİNİ ALIYORSANIZ
VE BU KİŞİ gelecekle ilgili planlarınıza dahil olmayacak sa
verdiğiniz değerde temkinli ve cimri olmalısınız
Hani diyor ya konusahibi.
Hayıtam biri girdğinde karşıma çıkarsa diye..
Bazıları çivi çiviyi söker ya da yanlızlık korkusuyla biriyle görüşmeye başlar.
Sevgisiz.
Bunlar istisna tabi.
Gerçekten sevdiği birini alırsa hayatına, o ayrıldığı sevgilisi karşısına çıksa da bişey hissetmeyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?