- 28 Şubat 2016
- 207
- 98
- 13
- Konu Sahibi Pembe-kedi
-
Bayan adına öyle erkeklerle çok ilgilendiğini sanmıyorum ama neden etmedi bilmiyorum kıza kac gündür kabul etmiyo diye nasıl sövüyorum yaSahte hesap bi bayan adinami bi erkek adinami?
Neden kabul etmemiski acaba?
Aynen şu takip isteğini kabul etsinde bende rahatlıyayım artık foto atıyorum kendi fotolarım veya herhangi birinin fotosu değil ama yinede inanırmı acaba yani hep manzara sanatsal seyler istanbuldan kesitler filaniçindeki ses doğru da olabilir. hileye fazla gerek yok bir kaç sayfa beğen bir kaç foto at inandırıcı olsun bak ve emin ol. yoksa için rahatlamaz
Bayan adına öyle erkeklerle çok ilgilendiğini sanmıyorum ama neden etmedi bilmiyorum kıza kac gündür kabul etmiyo diye nasıl sövüyorum ya
Yaa bunuda deniyim ozaman ne biliyim erkeklerle ilgilenen bi tipe pek benzemiyo bide fake erkek resmi bulmak gercelci çok zor ya :/Ben olsam bide bi erkek hesabi acardim, yakisikli tiplerden birininde resmini kordum. Bak bakalim oltaya geliyormu gelmiyormu.
Yaa bunuda deniyim ozaman ne biliyim erkeklerle ilgilenen bi tipe pek benzemiyo bide fake erkek resmi bulmak gercelci çok zor ya :/
Yanlız baya haklısın nedense bu hic aklıma gelmedi peki gizli hesap mı yapıyım sence tek takipçi sayısını ve profil resminden görsün gibisindenIlahi sen, bi kiz diger tanimadigi bi kizi neden eklesin sosyal medyada.Ben olsam bide bi erkek hesabi acardim, yakisikli tiplerden birininde resmini kordum. Bak bakalim oltaya geliyormu gelmiyormu. Sirf " bu yakisikli beni nerden taniyor acep, bi soruyum" diye kabul eder istedgi.
Yanlız baya haklısın nedense bu hic aklıma gelmedi peki gizli hesap mı yapıyım sence tek takipçi sayısını ve profil resminden görsün gibisinden
Ya cok sıkıntı yapıyorsan ben ekleyeyim kızıAynen şu takip isteğini kabul etsinde bende rahatlıyayım artık foto atıyorum kendi fotolarım veya herhangi birinin fotosu değil ama yinede inanırmı acaba yani hep manzara sanatsal seyler istanbuldan kesitler filan
Sosyal medyayla ben hic uğesmıyorum aslında yaklasık bi 3 yıl önce facebook twitter vs herseyimi kapattım bitek whatsapp kullanıyorum ama öğrenciyim bölümüm gereği instagramdaki fotoğraflardan ayrılamıyorumOfff ne cok ugrasiyorsunuz su sosyal medyayla
Bos vaktiniz cok sanirim
Olsun ama sevgilininkiler yeterince aklini kurcalamis bak, hic ugrasma hafiyelige falan da girme adama guveniyorsan devam et guvenmiyorsan sepetle canimSosyal medyayla ben hic uğesmıyorum aslında yaklasık bi 3 yıl önce facebook twitter vs herseyimi kapattım bitek whatsapp kullanıyorum ama öğrenciyim bölümüm gereği instagramdaki fotoğraflardan ayrılamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?