- 30 Ekim 2015
- 101
- 20
- 13
- 37
Yarın aramda mesafe olan 2 kez görüştüğüm kayınvalide adayıma gidicem oturmaya. Dün sevgilim anneme karşı -1desin dedi negatifsin anneme karşı dedi. Aleviler. Ben sunniyim. Sevgilim böyle şeyler diyor çok üzülüyorum kötü bir şeyde yapmadım aramadım sormadım cıvıklaşmayalım diye söz nişan olmadan. Böyle konuşması sevgilime karşı soğumama sebep olmaya başladı moralim çok bozuk. yüzsüz değilim ben çok çabuk etkilenir ve üzülürüm.. Ki o kadar önemsenmicek bir şey ki. Aleviler diye bayramı kutluyorlar mı kutlamıyorlar mı bilmiyordum arayamadım kadını ve sonra ki günlerde çekindim. Ama aradığımda 15 dk azarladı beni telefonda. Ben arnavutum sevgilime arnavutluktan çay falan vermiştim gitmiş annesine vermiş kim var ki arnavutlukta demiş çok kırıldım 1,5 yıldır beraberiz 2 kez gördü beni. Hiç iyi niyetli gelmedi bana
ki ben 4 torunu var hepsine hediye gönderdim. Tşk bile etmediler ne ablası ne kız kardeşi. Dedim ki kadına araba alcam gezdiririm seni iyi niyetle demiş ki oğluna ben çocukmuyum böyle şeylerle kandırıyor beni 

Son düzenleme: