Kafayı yemek üzereyim KAYNANA :(

Yamiko

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
101
20
13
37
Yarın aramda mesafe olan 2 kez görüştüğüm kayınvalide adayıma gidicem oturmaya. Dün sevgilim anneme karşı -1desin dedi negatifsin anneme karşı dedi. Aleviler. Ben sunniyim. Sevgilim böyle şeyler diyor çok üzülüyorum kötü bir şeyde yapmadım aramadım sormadım cıvıklaşmayalım diye söz nişan olmadan. Böyle konuşması sevgilime karşı soğumama sebep olmaya başladı moralim çok bozuk. yüzsüz değilim ben çok çabuk etkilenir ve üzülürüm.. Ki o kadar önemsenmicek bir şey ki. Aleviler diye bayramı kutluyorlar mı kutlamıyorlar mı bilmiyordum arayamadım kadını ve sonra ki günlerde çekindim. Ama aradığımda 15 dk azarladı beni telefonda. Ben arnavutum sevgilime arnavutluktan çay falan vermiştim gitmiş annesine vermiş kim var ki arnavutlukta demiş çok kırıldım 1,5 yıldır beraberiz 2 kez gördü beni. Hiç iyi niyetli gelmedi bana :KK43: ki ben 4 torunu var hepsine hediye gönderdim. Tşk bile etmediler ne ablası ne kız kardeşi. Dedim ki kadına araba alcam gezdiririm seni iyi niyetle demiş ki oğluna ben çocukmuyum böyle şeylerle kandırıyor beni :KK43:

Son düzenleme:
Konu İlgili bölüme taşınmıştır.Bilginize

Bu kadar samimiyet bana fazla geldi
sevgiliniz daha şimdiden aranızdaki farkları sorun yapıyor görünüyor nasıl olacak bu iş
Ayrıca daha kv bile değil ortada fol yok yumurta yok

Ay kız smdıden kv sevmıyorsan daha hıc sevmezsın.
Aranızdakı farklara bu kadar kafa takılıyorsu bence bu işi ilerletmeden bir daha düşünün derim

Bende mesafeden yanayımdır hep.
Ama bunun alevilik sünnilikle alakası nedir çözemedim?
Zorla gitseniz bile güleryüzlü olun, gönüllü gitmiş gibi davranın. Saygılı olun.
Sizin ailenize nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın.
İki üç gittiniz diye cıvık olmazsınız korkmayın.

ya KV bir şey mi yapmış, ben anlamadım.
neden KV ye sinir olundu şimdi.

Yarın aramda mesafe olan 2 kez görüştüğüm kayınvalide adayıma gidicem oturmaya. Dün sevgilim anneme karşı -1desin dedi negatifsin anneme karşı dedi. Aleviler. Ben sunniyim. Sevgilim böyle şeyler diyor çok üzülüyorum kötü bir şeyde yapmadım aramadım sormadım cıvıklaşmayalım diye söz nişan olmadan. Böyle konuşması sevgilime karşı soğumama sebep olmaya başladı moralim çok bozuk.
Bir anne kuzusu daha :KK14:

ya KV bir şey mi yapmış, ben anlamadım.
neden KV ye sinir olundu şimdi.
Şöyle bir şey yapmadı ama oğluna bana kırıldığını söylemiş sinir olmamın sebebi bu daha fol yok yumurta yok işi abarttı sevgilimde bu konuyu kafasına takıp bana tepkili davranıyor

erkek arkadaşın öyle desin sen yinede mesafeni koru :63:

Benm eski nişanlım ve ailesi de böyle cıvık olmayı çok seviyordu flört aşamasında bize gel git mutfaga gir çık gezelim tozalım ara sor, yani arada mesafe olmasın diyorlardı, ama sevmiyordum daha ortada bişey yokken bu kadar samimiyeti. zar zor nişanlandık ağzımla kuş tutsamda sevmedi beni ilk günden. Ve yine de kafasındakini yaptı ayırdı bizi. :KK62:

Yarın aramda mesafe olan 2 kez görüştüğüm kayınvalide adayıma gidicem oturmaya. Dün sevgilim anneme karşı -1desin dedi negatifsin anneme karşı dedi. Aleviler. Ben sunniyim. Sevgilim böyle şeyler diyor çok üzülüyorum kötü bir şeyde yapmadım aramadım sormadım cıvıklaşmayalım diye söz nişan olmadan. Böyle konuşması sevgilime karşı soğumama sebep olmaya başladı moralim çok bozuk.
haklı sevgilin.
negatifsin.
Sebebi: alevi oldukları için.
O zaman neden giriyorsun aralarına?
Neden evleniyorsun?
Daha söz yok, nişan yok? Kendini ailden sanma bence.Bu işler nasip işi.

Al
haklı sevgilin.
negatifsin.
Sebebi: alevi oldukları için.
O zaman neden giriyorsun aralarına?
Neden evleniyorsun?
Daha söz yok, nişan yok? Kendini ailden sanma bence.Bu işler nasip işi.
alevi oldukları için kendimi geri çekmiyorum ki ne alakası var yahu. Öyle olsa sevgilim 1,5 senedir o olmazdı

Sanırım mezhepten dolayı o seni -1 geride görüyor.
Sen 1,5 yıldır birliktesin ama sevgilinle. Henüz ailesi belki de ailen işin içinde değil.
Etkilenmeye müsait bir yapın varsa yakında kavgalar başlar.

Al

alevi oldukları için kendimi geri çekmiyorum ki ne alakası var yahu. Öyle olsa sevgilim 1,5 senedir o olmazdı
yahu o zaman o ayrıntıyı neden yazıyorsun. O cümleyi çıkar cümlenin anlamı bozulmuyorsa sorun yok ama o cümleyi yazıyorsan ve ön yargılı gibi duruyorsan o cümle anlam katıyor. yahu böyle anlayan bir tek ben miyim acaba bir bak?

Back
X