Kafayı yemek üzereyim KAYNANA :(

Sizde pek dengeli davranmamıssiniz ki mesafeli olayım diye o kadar zamanda gitmemissiniz ama araba alınca gezdiririm seni vs gibi samimi olduğunda kullanabileceğiniz cümleyi kurmussunuz o da ters tepmiş zaten...
Bence kendiniz olun kasmayin soguduysaniz baktınız zor denemeyin bile evliliği evlilikte her sorun bu davranışlar cümleler soğuma oranı nefret × 10
Hele mezhep davası varsa aslaaaaa

Offff bosver sevgilini de anasini da koy tekmeyi ama kaynana milletine yaranilmaz oglunu aliosun potansiyel rakipsin onun icin cok nadir iyi anlasan kaynana gelin vardır

Burada erkek arkadaşının tavrı mühim. Düşünmen gereken konu o. Kayınvalidenle aran düzelir nihayetinde erkek anneleri (hepsi olmasa da ) biraz baştan temkinli davranırlar. Alevilikle ilgili bilmediğin şeyleri erkek arkadaşına sor. Bayram vs. Ona göre de arayacağın zamanı bilirsin. Ama dediğim gibi erkek arkadaşının tavrı mühim. Sana olumsuzlukları yansıtma şekli önemli. Bir kaç aylık mutsuzluk ömürlük mutsuzluktan iyidir. Bu da bir tavsiye;)

canım şimdiden böyleyse Allah kolaylık versin, sen anladığım kadarıyla böyle şeyleri takıp üzülüyorsun ki haklısın da. Bir teşekkür etmemeleri sağolsunlar dememeleri yanlış. Ailen alevi olduklarını biliyor mu? Bu yüzden yuvası bozulan bir sürü insan var. Sen mezhep takmıyorsan sıkıntı değil ama elbet bir yerde patlak verir bu durum. Daha şimdiden kendin diyorsun arada söz nişan birşey yok sevgilin olacak o kişiye niye kendini azarlatıyorsun ki ?
YAzık değil mi sana.. şimdiden böyle düşüncesizlikleri kabalıkları varsa bir kere daha düşün derim. Hiç kimse hint kumaşı değil ve senden daha önemli değil bunu unutma

bugün gidiyorsun sanırım.. dönüşte gelişmeleri anlat mutlaka
Kızlar herkese çok çok teşekkür ederim. Bugün saat 2de onlardaydım ve saat 17:30da çıktım evden babasıda geldiii:oops:Ve anladım ki herşey sevgilimin idare edememe durumundan kaynaklı. Herşey çok güzel gitti güldük kartlarımızı açık oynadık. Sevgilim olayları abarttığı için yanlış anlamalar olmuş açıkça söyledim. Anneside bana gayet iyiydi ablasıda babasıda şekerdi. Hatta şunu desem yeri hiç gitmek istemedim.

Back
X