Kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum :(

Bana nişanlıyken istediğim gibi bir hayat sunacağını vaad eden eşim, köyden çıktığımız zaman geçinemeyip geri dönersek bu ayıbın(!) sorumluluğunun bana ait olduğunu söylüyor.

vaad ettiğini yapmadı dediğiniz ve sizin yaşadığınız durumun ayıbını(!) üstlenebiliyorsa sizde geri dönerseniz ayıbı üstlenirsiniz.siz denediniz olmadı birde sizin istediğinizi deneyin olmazsa o zaman tekrar düşünürsünüz.kimse üzerine sorumluluk almazsa aynı yerde döner durursunuz.

durum gerçekten zor hele 2 görümce yaşlarınız yakınsa dahada zor çünkü nekadar ii olursan ol muhakkak pürüz çıkar. benim abim evlendiğinde yengemki aramızda sadece 2 yaş vardır 5 yıl beraber yaşadık çok ii anlaşırdık halende öyleyizdir ama nekadar iyi anlaşırsan anlaş muhakkak dediğim gibi birşeyler olurdu. ben çalışıyorum haftanın6 günü 7lere 8lere kadar o evde oturuyordu sadece bi pazarım olmasına rağmen yinede benden her pazar iş beklerdi büyük temizliklerde tabii yardım edilirde sadece bir pazarım vardı yani her pazar benden iş beklemesine ki annemde hamarat bir kadındır yada temizliği neden pazara bırakmasına anlam veremezdim hayatımın sadece iş ve temizlik arasında geçmesinin düşünüyordu heralde.. yada kendisi yapıyor beni yatıyo olarak görüyordu :)

ben bir hata yaptım geri dönemem diye düşünme sakın bak ailende senin yanında ne güzel. eğer mutsuzsan söyle gelip alsınlar seni. kendini hırpalama. kimse biz sana demiştik demez herhalde baksana geri alırız demişler daha ne desinler.

ailenden uzaklaşma yalnız sanarlarsa seni daha da yalnızlaşırsın.

Evet çok doğru katılıyorum. Özellikle bayan tarafını yazmadım, çünkü bir nevi arkadaşımızın yaşadıklarını yazacaktım, onu incitirim diye düşündüm. Maalesef bu şartlarda aynı evde yaşamayı kabul eden kızların evlilikleri birbirinden daha farklı olmuyor.

Bile bile lades diyen arkadaşlara katılmıyorum.
Yaşamakla bilmek çok farklı şeyler...

Bende büşükşehirde yaşamış bir insanım köyüme bir kaç kere gitmiştim. Eşimin aileside köyde yaşıyorlar. Ben de kendi köyümüz gibi gelişmiş rahat edebileceğim bir yer sanmıştım. Evlendikten sonra köye gittiğimde şok olmuştum.Biz eşimle farklı memlekelerdeniz belki de ondan ortamlarını hiç bilmiyordum.Düşünün ki doktora bile yeni gitmeye başlamışlar.. Köy gelişmemiş ve yaşama şartları zordu...Ama eşim çok destek oldu. Zaten çok kısa kalıyoruz. Tabi bir fark var ben köyde yaşamıyorum ve köyde yaşamaya dayanamazdım çok zor...

Siz bu kadar kendinizi yıpratmayın lütfen..Öncelikle siz değerlisiniz..Kendi sağlığınız ve iyi olmanız çok önemli...
Kendimi sizin yerinize koydum bence aile büyüklerimi araya koyar ve şehre gitmek konusunda anlaşmak isterdim. .Köye yakın merkezi bir yere yerleşebilirsiniz eşiniz köye gidip gelir. Eğer ki orta noktada buluşmuyorsa eşiniz bunca mutsuzluğunuz ve depresyona girmenize rağmen sevgimi sorgular ve ciddi bir adım atardım.

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Zamana bırakmayın..

Son düzenleme:
Bana nişanlıyken istediğim gibi bir hayat sunacağını vaad eden eşim, köyden çıktığımız zaman geçinemeyip geri dönersek bu ayıbın(!) sorumluluğunun bana ait olduğunu söylüyor.

Eşin suçluyu bulmuş canım.

Ancak şehire yerleşmeden ikinizde bir iş bulursanız o zaman ne der acaba??

sana lazım olan tek şey şuan Cesaret!! ben köyüme hastayım ama gel görki evlenip köyümde yaşamam kaldıki başka bir köy..sevgin bittiyse istemediğin şeyleri yaşamak zorunda değilsin seni anlıyorum istemediğin yerde durmak çok kötü bişey

Benimde erkek ark köyde yaşıyo ve ben konuşmaya başladığım ilk zamanlarda söyledim asla köyde kalmam diye,o da bunu bilerek devam ediyo, şehire gelecek ortak bir yerde yaşıcaz.. Köy hayatının şehirde doğmuş büyümüş birine ne kadar zor geleceğini tahmin etmek zor olmasa gerek.. istemeye geldiklerinde de ailem söyleyecek kızımız köyde yapamaz bunu bilin ona göre davranın!! gerisi onlara kalmış,ister vazgeçerler ister benle şehir hayatı yaşamaya başlar..

biz kadinlar ya safiz ya da salagiz yani bu kadar mi koca meraklisiyiz??? Rabbimin gucune gitmesin..ama neden kendimizden bu kadar taviz veririz? hem evlenince herseyin degisecegi asikar...

evet koyde bir cok sey degisti lakin...eger orta halli bir konumdaysan isin genede zor...tarlan varsa tarlaya gideceksin..kaynana kayinbabaya hizmet edeceksin sabahin korunde kalkip kahvalti hazirlayacaksin...haftasonu filan diye birsey yok...inek varsa inekleri sagacaksin..onlarin yeminden vs sen sorumlu olacaksin...ayrica bunlar yetmiyor gibi iste butun ev isinden sen sorumlusun..camasir bulasik vs vs..yazin ayri dert kisin ayri dert...

once evet derler sonrada tipis tipis koye gelin olarak gidersin, demedi deme erkek milletine guvenim yok.

ev ev üstüne olmuyor bunu hep söylüyoruz ama bazı genç kızlarımız ciddiye almıyor durum ortada üstüne sen bir de hiç alışık olmadığın köy hayatını da yaşıyorsun senin işin daha da zor
evini eşin ayırmaya yanaşmıyorsa kendine yazık etme çocuğun yokken ayrıl canım

Ordaki hayata da bir süre geçince alışırsın çok önyargılısın.Hayat zaten zor ve adil değil.Asıl halletmen gereken vajinismus.Tedavi olmadığın sürece ,beynindeki korkuları yenmediğin sürece düzelemezsin ve o evlilikten de hayır gelmez.Benden söylemesi . 9 ay yaşadım bu durumu ve en güzel aylarım ağlayarak korkularla ve tedavilerle geçti önce bunu halletmelisin.

En güzel zamanlarınız bir hengamenin içinde geçiyor.
açıkçası bir şeylerin değişeceğini sanmıyorum.
Bile isteye, kabul ederek gitmişsiniz.
Ya bu deveyi güdecek , ya da ...

senin adına üzüldüm cnm iyi tarfından bakmaya çalış bizamnlar hayalini kurduğun eşinle birliktesin biliyorum görmemezlikten gelemezsin ama daha herşey çok yeni düzene oturma aşamasında ailesini yeni tanıyorsun sende ona göre davran mesafeni koy cinsel yöndende probleminizi çözmeye çalışın belki stresten kaynaklanıyordur ama bu çözülürse belki herşey daha güzel olur eşinle aranı soğutma kendi tarafına çek

aduket bı konu açmıştın çok hoşuma gıtmıştı, ayrı bı ev ıstıyorum dıye
ne hale gelmışsın
evlılığının ılk zamanlarında köle gıbı yaşıyorsun resmen ya
aılenın yanına gıtsen bı süre, hastasın bıde şuan o halde ne ışın var sabahın 8ınde kaldırıyorlar senı

Bu sıkıntılarını eşinle paylaş ,güzellikle anlat.. tamam baştan kabul ettim ama bu kadar zorlanacağımı tahmin etmedim,psikolojik olarak rahat olamadığım için beraber olamıyorum belki de diye söyle.. oturup ortak karar verin,ya eşinden ayrılacaksın ya o evden eşinle birlikte ayrılacaksın,ya da bu hayatı yaşamaya devam edeceksin daha çok psikolojin bozulacak günden güne. Allah yardımcın olsun.

eşinizle sorunlarınızı konuşun, ayrı eve çıkmak istediğinizi söyleyin, kabul etmezse bu güzel yaşlarınızı zehir ederek bir ömür geçirmeyin,ailenizde arkanızdaymış niye çekiyor ve neyi bekliyorsunuz?

Son düzenleme:
yani her köye gelin giden kafayımı yemeli...
malisef biz şehirde köydekilerden daha yanlızız...
kafayı yiyecek bişiy göremedim eger sevip gelin gittiyseniz biraz gögüs germek gerek...
ben burda durmam boşanayım..
ailem geri alsın..
boşanmak artık slogan oldu..
kimsenin köyleri ve köylüleri küçümsemesini istemiyorum bundan dolayı üretemeyen sadece tüketici toplumlar oluştu..
içtigimiz sütte bile hile var kimse inek bile beslemiyo niye üstü kokarmış diye...

ayy ne kadar boş konuşmuşsun kızın derdine bak bide senin söylediklerine
sırf laf olsun diye konuşan klasik tipler işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…