Bana nişanlıyken istediğim gibi bir hayat sunacağını vaad eden eşim, köyden çıktığımız zaman geçinemeyip geri dönersek bu ayıbın(!) sorumluluğunun bana ait olduğunu söylüyor.
Evet çok doğru katılıyorum. Özellikle bayan tarafını yazmadım, çünkü bir nevi arkadaşımızın yaşadıklarını yazacaktım, onu incitirim diye düşündüm. Maalesef bu şartlarda aynı evde yaşamayı kabul eden kızların evlilikleri birbirinden daha farklı olmuyor.evet erkek tarafından bakınca doğru söylemişsiniz ama birde bunun bayan tarafı var onu unutmuşsunuz
aşktan gözü kör olmuştur hemen evleneyeyim aynı evde 5 kişi olsa da yaşarım demiştir okumak işe girmek gibi düşüncesi yoktur
kocanın borcu var kiraya para veremem laflarına boyun eğmek zorundadır
etrafın söylediklerine kulak asmamıştır bu zaman da bile aynı evde mutlu olmayı düşünüyordur
para biriktirince ayrı eve çıkarız yalanlarına o zaman para biriktirince evleniriz diye karşılık veremez kabul eder
sonra da birden kayınvalide cadı kayınpeder fena olur evde rahat edemez şikayetler başlar
1 aydan sonra pes eder huzursuzluklar yaşanır kimse kimseyi kandırmamıştır halbuki
aslında kocadan daha çok kabul edende hata var bana göre
adam belli ev belli 2 görümce var köy hayatı nasıl rahat edeceğini mutlu olacağını düşünüyordun ki kabul etti
herşeye kabul edip 2 ay sonra söylenen insana baştan kabul etmeseydin derler
Bana nişanlıyken istediğim gibi bir hayat sunacağını vaad eden eşim, köyden çıktığımız zaman geçinemeyip geri dönersek bu ayıbın(!) sorumluluğunun bana ait olduğunu söylüyor.
Benimde erkek ark köyde yaşıyo ve ben konuşmaya başladığım ilk zamanlarda söyledim asla köyde kalmam diye,o da bunu bilerek devam ediyo, şehire gelecek ortak bir yerde yaşıcaz.. Köy hayatının şehirde doğmuş büyümüş birine ne kadar zor geleceğini tahmin etmek zor olmasa gerek.. istemeye geldiklerinde de ailem söyleyecek kızımız köyde yapamaz bunu bilin ona göre davranın!! gerisi onlara kalmış,ister vazgeçerler ister benle şehir hayatı yaşamaya başlar..
once evet derler sonrada tipis tipis koye gelin olarak gidersin, demedi demeerkek milletine guvenim yok.
ayy ne kadar boş konuşmuşsun kızın derdine bak bide senin söylediklerinecanım önce şunu söyliyim köyde internet gelmiş valla baya bi gelişmiş bu şekilde derdini anlatıcak vakit bulabiliyosan herşeye vakit bulursun gördüğüm kadarıyla uzun süredir online sin oturucak vaktim yok diyosun ben biraz seni çelişkili gördüm.öncelikle sende köyde yaşamışsın biliyosun işin bitmeyeceğini ailece kaç kişisiniz bilmiyorum ama birde eşinin tarafı kalabalık bile bile lades demişsin benim aklım almadı yinede Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?