Kafayı yemek üzereyim 😫😫

Brsprens

Kün Fe Yekün
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
139
60
48
Konuya nasıl başlasam bilmiyorum 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yaşında oğlum var eşim ben ne söylersem söyleyeyim gülüyor konuşuyorum gülüyor birşey soruyorum gülüyor birşey anlatıyorum yine gülüyor önce çok sinirimi bozardı kavga bile ederdim beni ciddiye al diye ama bi türlü çeki düzen veremedi kendine işten gelip 9da uyuyor ben hazırlanıyorum kendi için ama görmüyor buda benim hevesimi kırıyor ergen gibi komik videolar çocuk gibi hareketler hiç sevmedigim karekterleri eşimde toplamışlar kırmadan anlatmaya çalışıyorum peki tamam diyor ama yine aynı ya bi akıl verin yoksa ben aklımı kaçırcam 😭😭😭

Evlenmeden once nasildi?
Yaşi kac?
Galiba buyumemis daha.

Gülüyor derken?
Ciddiyetsizce mi?
Yoksa istemsizce gayri ihtiyari mi?

Kaç yaşında eşiniz
Evlenmeden öncede böylemiydi
Evlendikten sonra mı böyle oldu

Bizde beş buçuk yıllık evliyiz benim eşimde her tartışmada ki bu genelde tek taraflı ben tek tartışırım eşim güler .O değil artık bende gülüyorum normal bana çok itici gelen bişeydi bazen çok sinir olmaklaBazen de pozitif olması hoşuma gidiyor çünkü ben çok abartım genelde herhalde dengeyi böyle kuruyoruz ama sadece tartışırken bile yani onun dışında çocuk gibi değil bu duruma ben alıştım altı senenin sonunda😂🤨

Bizde beş buçuk yıllık evliyiz benim eşimde her tartışmada ki bu genelde tek taraflı ben tek tartışırım eşim güler .O değil artık bende gülüyorum normal bana çok itici gelen bişeydi bazen çok sinir olmaklaBazen de pozitif olması hoşuma gidiyor çünkü ben çok abartım genelde herhalde dengeyi böyle kuruyoruz ama sadece tartışırken bile yani onun dışında çocuk gibi değil bu duruma ben alıştım altı senenin sonunda😂🤨
6 sene sonunda ben düşünemiyorum nolur😂😂

Ona ne yapılabilir ki?
Bi arkadaşımın babası da her şeye gülen bir adamdı.Bir gün okula geldi. Gülerek eşinin kalp krizi geçirdiğini anlattı kızına.
Şok olmuştuk.
Ne yapılabilir ki. Bu da bir tür hastalık gibi bir şey.

Back
X