Kafayı yemek üzereyim 😫😫

6 sene sonunda ben düşünemiyorum nolur😂😂
Bir müddet sonra ya kıratın ya suyundan diye alışıyorsun körle yatan şaşı kalkıyor alıştım ama dediğim gibi sadece tartışırken gülüyor ve de çok gamsız hiçbir şeyi dert etmez kişiliği böyle pozitif işleridr hep yolunda gider

Ona ne yapılabilir ki?
Bi arkadaşımın babası da her şeye gülen bir adamdı.Bir gün okula geldi. Gülerek eşinin kalp krizi geçirdiğini anlattı kızına.
Şok olmuştuk.
Ne yapılabilir ki. Bu da bir tür hastalık gibi bir şey.
Bu ne biçim hastalık bu benide hasta eder🙄

travma ya da yeni bir ilaç kullanımı falan mı var acaba? Birden öyle olması garip, doktora mı gitseniz

Konuya nasıl başlasam bilmiyorum 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yaşında oğlum var eşim ben ne söylersem söyleyeyim gülüyor konuşuyorum gülüyor birşey soruyorum gülüyor birşey anlatıyorum yine gülüyor önce çok sinirimi bozardı kavga bile ederdim beni ciddiye al diye ama bi türlü çeki düzen veremedi kendine işten gelip 9da uyuyor ben hazırlanıyorum kendi için ama görmüyor buda benim hevesimi kırıyor ergen gibi komik videolar çocuk gibi hareketler hiç sevmedigim karekterleri eşimde toplamışlar kırmadan anlatmaya çalışıyorum peki tamam diyor ama yine aynı ya bi akıl verin yoksa ben aklımı kaçırcam 😭😭😭
konuyu okurken çok güldüm allah affetsin

Benim de eşinizden hallice bir arkadaşım var ki çok severim çok ta iyidir ama gerçekten ister istemez insan sinir oluyor böyle bir durumda. Acaba eşiniz sinirini öyle mi çıkarıyor?

Konunuzu ve yorumlari okurken ben de cok guldum😂 ama haklisiniz. Benim de olur olmadik cok gulen bir arkadasim var bazen sinirim bozuluyor. Kahkahasi bitsin de anlatmaya devam edeyim diye bekliyorum. Neden oyle olabilir ki birden?

Şimdi gülmeden gülmeye fark var takmıyorum seni gülüşümü , yoksa banane ya gülüşümü , yoksa komik buldum gülüşümü ? Gülüş önemli

Konuya nasıl başlasam bilmiyorum 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yaşında oğlum var eşim ben ne söylersem söyleyeyim gülüyor konuşuyorum gülüyor birşey soruyorum gülüyor birşey anlatıyorum yine gülüyor önce çok sinirimi bozardı kavga bile ederdim beni ciddiye al diye ama bi türlü çeki düzen veremedi kendine işten gelip 9da uyuyor ben hazırlanıyorum kendi için ama görmüyor buda benim hevesimi kırıyor ergen gibi komik videolar çocuk gibi hareketler hiç sevmedigim karekterleri eşimde toplamışlar kırmadan anlatmaya çalışıyorum peki tamam diyor ama yine aynı ya bi akıl verin yoksa ben aklımı kaçırcam 😭😭😭
Bence sert bir tavır koyun ki net bir şekilde anlasın hatasını. Ki umarım bu karakteri değildir. Değilse çok saygısız.

sizde süslenmeyin takmayin sizde gülün madem o dilden anliyor

Tek derdiniz bu olsun bence , bazi insanlar tartismayi bile bilmiyor. Öfke siddeti getirir. Öfkeli bir adam değilmis en azindan. Ne guzel guluyormus iste , tabi anliyorum bazen insani rahatsiz ediyor ama aşılamayacak problemler değil umarım düzelir.

Back
X