Kafayı yemek uzereyım,yardım lutfen

Ajussi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
316
109
48
Iyı geceler bayanlar

Yaklaşık bır yıllık beraberlıgım var.erkek arkadasım hem ısyerı açmak ıcın hem de evlenebılmemız ıcın yurtdışına çalışmaya gıttı,dort aydır orada ve sekız ay daha sabredıcez,aramızda sorun yoktu ancak ogrendım kı kendınden küçük erkek kardesı bır kızla tanışmış ve altı aydır beraberler,kızın aılesıyle bu bayramda tanısılmıs ve kız bayağı takı ,düğün vs ıstıyor,çocuk cok ıyı kazanmıyor ve bunların babası yk,annesıde ev hanımı,dıger abıde yardım etmez,benımkı karadesine çok düşkün,vazgecırememıs ve seneye düğün yapıcaklarmıs,bu da karadesine yardım edecekmıs,napım vazgecmıyo dıyor,baba olmadıgı ıcın kendını sorumlu hıssedıyo,bense sade nıkaha razı olmuştum daha çabuk gelsın dıye,sımdı orda çalışıp gelse bıle bır ıse yaramayacak,napmalıyım kızlar,çok moralım bozuldu,kardeşini ikna edemıyo,yardım etmeden de duramıyo,pekı bız nolucaz?

Sizin için gidip kardeşi için dönecek...
Kız istediyse sevgilisi karşılayacak bi zahmet senin sevgilini pekte bağlamaz o sadece düğünde bi bilezik takar çekilir kenara
( abisi yokken tanışılmaya gidiyorsa abisinden biçimi beklemeye hiç hakkı yok)
Sende kuru nikah isteme düğün iste ha yok öncelik kardeşim derse zaten sana değer vermiodur

O onun sevgilisi o karşılasın ustteki bayan dogru demis bilezik takar cklir kenara sen yokmusun sanki tavrnı koy ortaya alla alla

Çok konuştu ama kardesı takmış kafaya,e kızın aılesıde çok sey ıstıyor,mecbur yardım edıcem dıyor,nasıl tepkı veremeliyim bılemıyorum.bıraz düşünmek ıcın uzun ıstedım ama bılemıyorum nolucak

O onun sevgilisi o karşılasın ustteki bayan dogru demis bilezik takar cklir kenara sen yokmusun sanki tavrnı koy ortaya alla alla

Yok en az bes altı maaş yardım etmelıyım dedı kı bılıyorum onla kalmıcak,e zaten on bır aylığına gıttı,gerıye cebınde ıkı aylık maaşla gelecek gıbı gelıyor,bu yaz düğün yapacaklarmıs,e bız dıyorum,bızde ne zaman ıstersen yaparız dıyor,bıze gelınce kredı alacakbellıkı

Son düzenleme:
İki kardes de evlilik cagindaysa ve baba yoksa herkes kendi yolunu cizecek.
Sahsen ben razi gelmezdim ben durumu yok diye nikaha tamam diyecegim o ise kardesine dugun yapacak.

Kardesi de nikah yapsin ya da bekleyip birikim yapsinlar bi'zahmet.

İki kardes de evlilik cagindaysa ve baba yoksa herkes kendi yolunu cizecek.
Sahsen ben razi gelmezdim ben durumu yok diye nikaha tamam diyecegim o ise kardesine dugun yapacak.

Kardesi de nikah yapsin ya da bekleyip birikim yapsinlar bi'zahmet.

Yarın konuşmayı dusunuyorum,o zaman hala ısrarcı olursa ya da kardesım o benım,olmazsa kredı çeker bızmkını de oderız ya da senle sadece nasılsa nıkah yapıcaz kalanıda kredı cekerız,en olmadı ben hallederım sen merak etme derse nasıl tepkı gostermelıyım

Son düzenleme:
konu sahibi sana şimdiden geçmiş olsun. kardeşi cok kazanan biri değilse ve müsrifse gelin de fenaysa her bası sıkıstıgında abisini arar seninki de yok demezse vay haline. bu düğün bence kilit nokta. hersey onların istediği gbi olursa basınızı alamazsınız. felaket tellallıg yapmıs olabilirim ama bu işler böyle malesef dikkat et bence tavrını koy hemen.

Gelın asgarı ücretle çalışıyor,çocuk da cok kazanmıyor,benımkıde yurtdısında ıyı kazanıyor ama dag basında,beraber karar verdık gıtmesıne,bakalım neler olacak

siz evleneceğiniz zaman size karşılıksız kredi çeken olacakmı da siz ona çekesiniz? madem kız çok şey istiyormuş sıkıntısına da o katlansın bi zahmet. kardeşi çeksin krediyi. hem bu devirde babalarda hiç yardım etmiyor. sevgilin boşuna vicdan yapmasın önce kendini düşünsün. taviz verme.

Gelın asgarı ücretle çalışıyor,çocuk da cok kazanmıyor,benımkıde yurtdısında ıyı kazanıyor ama dag basında,beraber karar verdık gıtmesıne,bakalım neler olacak

sizi cok huzursuz eder bunlar bence sende tepki koy o zaman bana düğün yapacaksın ve onlarınkinden güzel olacak falan de korkut gözünü ya da onlara yaparsan yardım edersen ben evlenmem senle falan de kararlı bi şekilde

Kac aydır bunun ıcın mı beklerdim ben,hem de daha bekleyecegım,bu konuda ısrar ederse sevmıyordur,kardesı küçük degıl kı ıkı yas var aralarında

Çok doğru demiş herkes. Kesinlikle bu devirde babalar zor kalkıyor altından sevgilin nasıl yapsın. Hem de kendi düğünü varken. Katdeşi sırasını beklesin canım çok ayıp ya

Çok doğru demiş herkes. Kesinlikle bu devirde babalar zor kalkıyor altından sevgilin nasıl yapsın. Hem de kendi düğünü varken. Katdeşi sırasını beklesin canım çok ayıp ya

Beklesin tabı ama dha önce erkek arkadasım kardesıne kızarken baktı vazgecıremeyecek sımdı dıyor kı napım,en sevdıgım kardesım benı abı bılıyor,uzaklasmasını ıstemıyormus,yardım etmesı gerekmiyormuş,pekı bız dıyorum,ben hallederım dıyor ama nasıl halledecek

6 ayda hemen evlılık mı olur kusura bakma ama erkek arkadasının yaptıgı yanlıs bişi
sen de ınsansın sonucta... evlılık çağına gelen adam sıkar bir tarafını sabah akşam calısıp düğün, eşya... masraflarını karşılar.
böyle bir şeyi abısınden beklıyorsa evlenmesın o, ileride bela olur basınıza

Nerde o bolluk evlenmeyi bilen calismasini bilsin yoksa yoktur nedir bu ac gozluluk sakin kabul etme iyimser davranma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

acikcasi ben evlilikte anne babanin maddi anlamda herseye yardim etmesine karsiyim paralari vardir amenna ama yoksada milleti kredi borcuna sokup bosuna huzursuzluk vermesi cabasi kaldiki sizin durumnuz gercekten cok sacma anladik iki kardesler tabikide birbirlerine zor zamanlarinda destek olcaklar ama bu kadar emrivakide cok fazla birde kizin ailesi cok uyaniklik yapmaya calisiyo baba olmadigi halde niye bukadar yukleniyolarki karsi tarafa biliyolar cunku buyugun devreye girecegini ya olacaka vardiriyolar isi kardesinde neymis bukadar acelesi calisiyolarmis iste bide kendi paralarina gore hareket etsinler herkes anasinin karnindan prenses olarak dogmuyo kizlarina bu kadar agir seyler isteyenler utansin sen bence baskin ol bilmiyorum nedenir bu durumada simdi arkadasin birisi yazmis zaten bunlar surekli senin nisanlindan bisiyler isteyip seni huzursuz etcekler kati tavrini koy bence haaa buadara ne kadar devrik cumle kullanmisim ben yahu anlayabilene ask olsun aceleden bu kadar oldu

Ayaklarını yorganlarina göre uzatsınlar. Parayı kazanan siz nikah düşünüyorsunuz, onlar daha masraflı şeyler planlıyor. Kardeşe yardım etmek gerekli ama bu şartlar altında ben kabul edemezdim.

Son düzenleme:

Nasilsa biz nikah yapicaz derse "kusura bakma da ben senin durumun yok diye nikaha tamam diyorum yoksa benim de hayalim dugun... Ama yok sen bizi birakip sirf kardesinin sevgilisi dugun istiyo diye onun hayalini gerceklestirmeye kasarsan ben de bu kadar anlayisli olamam" falan de.

Çok güzel bir cevap. Aynen bunları belirtin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…