O onun sevgilisi o karşılasın ustteki bayan dogru demis bilezik takar cklir kenara sen yokmusun sanki tavrnı koy ortaya alla alla
İki kardes de evlilik cagindaysa ve baba yoksa herkes kendi yolunu cizecek.
Sahsen ben razi gelmezdim ben durumu yok diye nikaha tamam diyecegim o ise kardesine dugun yapacak.
Kardesi de nikah yapsin ya da bekleyip birikim yapsinlar bi'zahmet.
konu sahibi sana şimdiden geçmiş olsun. kardeşi cok kazanan biri değilse ve müsrifse gelin de fenaysa her bası sıkıstıgında abisini arar seninki de yok demezse vay haline. bu düğün bence kilit nokta. hersey onların istediği gbi olursa basınızı alamazsınız. felaket tellallıg yapmıs olabilirim ama bu işler böyle malesef dikkat et bence tavrını koy hemen.
Yarın konuşmayı dusunuyorum,o zaman hala ısrarcı olursa ya da kardesım o benım,olmazsa kredı çeker bızmkını de oderız ya da senle sadece nasılsa nıkah yapıcaz kalanıda kredı cekerız,en olmadı ben hallederım sen merak etme derse nasıl tepkı gostermelıyım
Gelın asgarı ücretle çalışıyor,çocuk da cok kazanmıyor,benımkıde yurtdısında ıyı kazanıyor ama dag basında,beraber karar verdık gıtmesıne,bakalım neler olacak
sizi cok huzursuz eder bunlarbence sende tepki koy o zaman bana düğün yapacaksın ve onlarınkinden güzel olacak falan de korkut gözünü ya da onlara yaparsan yardım edersen ben evlenmem senle falan de kararlı bi şekilde
Çok doğru demiş herkes. Kesinlikle bu devirde babalar zor kalkıyor altından sevgilin nasıl yapsın. Hem de kendi düğünü varken. Katdeşi sırasını beklesin canım çok ayıp ya
Yarın konuşmayı dusunuyorum,o zaman hala ısrarcı olursa ya da kardesım o benım,olmazsa kredı çeker bızmkını de oderız ya da senle sadece nasılsa nıkah yapıcaz kalanıda kredı cekerız,en olmadı ben hallederım sen merak etme derse nasıl tepkı gostermelıyım
Nasilsa biz nikah yapicaz derse "kusura bakma da ben senin durumun yok diye nikaha tamam diyorum yoksa benim de hayalim dugun... Ama yok sen bizi birakip sirf kardesinin sevgilisi dugun istiyo diye onun hayalini gerceklestirmeye kasarsan ben de bu kadar anlayisli olamam" falan de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?