Kafayı yemek üzereyim yardımmm.

Nil-nehri

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
241
111
18
32
Öncelikle herkese merhaba...aranıza yeni katıldım.benim bir sorum var.o da şöyle ; 3 aylık evliyim.evlenmeden önce adetlerim düzensizdi.evlenmeden 1 ay önce yani yaklasik 4 aydır düzenli adet oluyorum.bu ayın 13ünde adet olmam gerekirken hala adet olmadım.8 günlük bir gecikmem var.3 gün önce özel hastanede bhcg testi yaptırdım sonuc Negatif.bugünde idrar testi yaptım evde sonuç negatif.kasıklarımda ve belimde hafif batmalar hissediyorum.uyku halim var.sizce gebelik olasılığım varmı ? Doktor eger ki gec döllenme bile olsa haftaya perşembe ye kadar çıkar dedi.perşembe günü tekrar kan testi yapılacak.benim durumumda olup sonradan hamile oldugunu ögrenen varmı ???

Bence hamile değilsiniz. 10 günlük gebelik bile belli oluyor. Stresten kaynaklanıyor olabilir. Aynı durumu bende yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum :( rabbim sanada sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :)

Mesajınız icin teşekkürler :) bazılarının adet gecikmesinden 20 gün sonra hamile olduklarını okumustum.aynı şey benimde başıma gelebilirmi diye düsünmeden edemiyorum ümit iste...

Back
X