Kafayı Yemek Üzereyim.

Bunlar tabikide normal değil sevdiğin için sorgulama ihtiyacı duyarsin inanki ondan kurtulunca sormaya bile gerek yokmuş diyip dogruyu anlayacaksın nacizane tavsiyem kendini ondan koru

Yaptığı yüzsüzlükleri gayet de kaldıracak durumdasınız. Çünkü kaldıracak durumda olmasaydınız "seviyorum" bahanesinin arkasına sığınmaz, koyardınız tekmeyi. Yaptığı şeyler normal mi değil mi, kişiden kişiye göre değişir, onu bir kenara bırakın. Sizi istemediğiniz şeylere zorlaması normal değil, o kısma odaklanın. Bu kadar saygısız davranabilen bir adamı seven insanın kendine saygısı yoktur. Bu muameleye siz izin veriyorsunuz. Kesin biletini, bakın sorun kalıyor mu...
Çok haklısınıx. Kendime eziyet çektiriyorum resmen.

hayır hiç normal değil. zaten seni istemediğin şeylere zorlaması da normal değil. yarın seni tehdit etme ihtimalide çok fazla. sakın öyle foto atayım deme. hayatının hatasını yaparsın. seni olduğun gibi kabul etmeyen birine yol ver gitsin. aşıkken herşey göze toz pembe görünüyoda sonra allahım ben ne yaptım diyo insan. sen seviyo olabilirsin. seven insanda sevdiğini böyle şeylere zorlamaz. bence o kendini cinsel olarak tatmin etmeye çalışıyo senin üstünde. baskı kurarakta egosunu tatmin ediyo. dikkatli ol pişman olacağın şeylerden uzak dur. bence bu adamdanda koşarak uzaklaş.
Asla öyle fotoğraflar atmadım atmam da salaklık bende

daha kaç konu açman gerekiyor gözünün açılması için? eğer fake değil gerçeksen de adam seni aldatıyor bile zaten.daha hala ne diye sevgilim diyebiliyorsun buna?aklı fikri şeyinde

EVET NORMAL OLMAYAN TEK ŞEY HALA ONUNLA SEVGİLİ OLMANIZ

HAKLISIN HEMDE SONUNA KADAR BÖYLE BİR ZİHNİYETTE OLAN EVLENİNCE YAPMADIĞIN SEYLER İÇİN SENİ TEHDİT EDER DER Kİ YAPMAZSAN KARIYA KIZA GİDERİMM

10 YILLIK EŞ OLSA YİNE AYRILMALI NAMUS EDEP OLMADIKTAN SONRA KAC KERE ALDATIR
Ben de öyle düşünüyorum zaten. Demek istediğim şuydu sanki on yıllık eşi de bu kadar dertlenip konu açıp ama seviyorum ayrılamam diyo. Kırk yıllık eşi de olsa yapacağı şey değişmez.

tecavüzcü Coşkun u da gencliğinde seven olmuş demek ki...boyle bir sapiga nasil hala seviyorum diyebiliyorsun be çocuğum, belli ki sütü bozugun teki

Sakın ha sakın foto göndereyim deme. Seni bu kadar zormalamaya hakkı yok. Tavır trip yaparak seni bastırıyo istediğini yapman için zorluyo anladığım kadarıyla. Burdakileri dinle sonra ah vah edersin. Şimdi gönlü olsun diye foto atarsın ama sonra çok pişman olursun.

Çünkü malım. Kuzenim de diyor sende aptallık hala birliktesin diye. Düzelmesini istiyorum bilmiyorum. Offf
Allah Allah
İnsan kendine neden acı çektirmek ister ki
Online terapiler var, yardım al bence. Belli ki sağlıklı düşünemiyorsun, beyninde bizim çözemediğimiz sıkıntılar olabilir.
En azından bir uzman yanlış yaptığını söylerse kafana yatar.

Celladınıza aşık olmayın artık ya. Bu adamda potansiyel sapık. Sen eğer ah seviyorum göndereyim öyle bir fotoğraf dersin. Sonrası tehditler, şantajlar, şiddet devamı gelir. Yazık etme kendinede ailenede...

Söylediklerini asla kabul etmiyorum. Tepkimi koyunca da kötü olan ben oluyorum.
Adam sapık diyorum sapık? Sana teklif eden kimlere neler teklif ediyordur neler izliyordur kimlerle sanal sex yapıyordur farkında mısın umarım fakesindir ciddi ciddi üzüldüm adına böyle bir eziği seviyor olman? Gururlu insan soğur yahu.

Back
X