Kafayı yemek üzereyim

Evian suya çok güldüm allah affetsin, tadı farklı mıydı bari ? :KK70:

Bence çok haklısınız. 500 beklerken 700 olsa belki hoşgörülebilir ama 1500 çok fazla. Üstelik zaruri bir ihtiyaç bile değil. Tek avuntunuz arabayı satsanız bile sizde kalır sökersiniz.:KK70:
Yok tadı aynıydı. Şişesini de sakladım uzun süre. İçine bim suyu doldurup doldurup okula götürdüm

Bu üçüncü. Birine 2008 de 600 TL verdik, ikincisine 2016 da 3500 TL verdik, şimdi de 1500 TL. Nasıl olay Çıkarmayayım. Deli oluyorum.
şimdi şöyle de bir durum var eş olmak her harcamaya müdahale etmek değildir.ben dışarda para harcarken eşim karışmaz ona da ben karışmam çok acayip bir harcama değilse.kendi ihitiyacıma kendim karar veririm .yoksa evlilik hayatı esaret hayatına döner.

şimdi şöyle de bir durum var eş olmak her harcamaya müdahale etmek değildir.ben dışarda para harcarken eşim karışmaz ona da ben karışmam çok acayip bir harcama değilse.kendi ihitiyacıma kendim karar veririm .yoksa evlilik hayatı esaret hayatına döner.
Bizde bütçe bir. Tek cüzdan, tek kredi kartı var. Maaşlar tek hesap toplanır, kredileri faturaları kirayı öderim. Kredi kartını yatırırım. Elbise, sigara, çikolata alırken birbirimize sormayız ama üçüncü bir kişiye para verirken kendi ailelerimiz gibi mutlaka sorarız. Ve yüksek fiyatlı şeylerde mutlaka soararız. Neticede eve giren para belli, öyle herkes her istediğini alırsa batarız

Bir aylık maaşınızı sormadan , hesap yapmadan harcayabiliyorsa demek ki ek derse gitmemeniz gerekiyor , demek ki eldeki para yetiyor.

Gitmeyin.
Yetmiyor, kendisi de öğretmen. Kiramız ve araç kredimiz var. Üstelik bu ara aşırı açıldık. Bebeğimize beşik almamıştımk, beşik aldık. Kendi karyolamız çok kötü olmuştu baza aldık. Bu aralar yüklü harcama yaptık. Hatta söylemesi ayıp canım kuruyemiş istedi, böyle fındıklı, bademli pahalı türden. Sonra leblebi alırız bimden dedim vazgeçtim. Yüzüne söyledim üstelşk. Ayrıca bebeğim mama yiyor. Aylık mama masrafı ve bez masrafı yüksek. Kışlık üç beş bişey aldım üzerine. Kombi bozuldu, ocak bozuldu hep masraf.

Bagdat'i sora sora mi buluyorsunuz? 😅
ha ha yokkk uzak mesefe araba kullanmıyorum ondan hastalığımdan dolayı.eşim şoförlük yapıyor bana hem böylesi rahat oluyor araba da yiyip içiyorum telefonumla oynuyorum film izliyorum onun arabası daha konforlu ayrıca benim ki ortadirek bir arabaaaa :KK53:

Alayı öyle .. sorumsuzluk etmiş iyi ayar verin bir daha ayağını yorganına göre uzatsın

Yetmiyor, kendisi de öğretmen. Kiramız ve araç kredimiz var. Üstelik bu ara aşırı açıldık. Bebeğimize beşik almamıştımk, beşik aldık. Kendi karyolamız çok kötü olmuştu baza aldık. Bu aralar yüklü harcama yaptık. Hatta söylemesi ayıp canım kuruyemiş istedi, böyle fındıklı, bademli pahalı türden. Sonra leblebi alırız bimden dedim vazgeçtim. Yüzüne söyledim üstelşk. Ayrıca bebeğim mama yiyor. Aylık mama masrafı ve bez masrafı yüksek. Kışlık üç beş bişey aldım üzerine. Kombi bozuldu, ocak bozuldu hep masraf.

Kastim demek ki sizin arttirdiklarinizi o hesap etmiyor, öyleyse gitmeyin , o hesaplamaya başlasın.

Param varken bebegımın mamasını hesap ettıgım su dunyada, sıfır arabaya amfi taktıran adamın parasına zerre acımam.
Param oluğunu nereden çıkardınız onu çok merak ettim şu anda. Kredi kartı açılmasın daha fazla diye uğraşıyorum. Zaten son aydaki bozulan kombi, ocak, aldığımız beşik ve bazadan kartın maşallahı var.

Param oluğunu nereden çıkardınız onu çok merak ettim şu anda. Kredi kartı açılmasın daha fazla diye uğraşıyorum. Zaten son aydaki bozulan kombi, ocak, aldığımız beşik ve bazadan kartın maşallahı var.
Maddi sınırımız ne sorusuna 500 600 demenizden cıkardım. Bu, bu ay bes yuz altıyuz verebiliriz ancak demek degıl mı?

Son düzenleme:
Kastim demek ki sizin arttirdiklarinizi o hesap etmiyor, öyleyse gitmeyin , o hesaplamaya başlasın.
Ben de hesap etmesem ne olur sonu, gerçekten bazen çok merak ediyorum. O hesaplamaz. Bazen içimde deli gibi alışveriş istediği oluyor. Sanırım inatlaşma duygusu. Sonra Frenliyorum kendimş. Ben de frenlemezsem icra gelir sanırım

Yarın gidip bir karışık kuruyemiş pakedi yaptırın. Kajusu , antep fıstığı bol olsun :işsiz:

Valla kendiniz için yapın eşinize nispet olsun diye değil. Bu tür hesaplar için hayat çok kısa :KK66:

Maddi sınırımı ne sorusuna 500 600 demenizden cıkardım. Bu, bu ay bes yuz altıyuz verebiliriz ancak demek degıl mı?
Yok canım. Çok istiyor diye. Gönlü kırılmasın diye. Nakit yok. Çünkü kaç defa sordu taktırayım mı dşye. Ben de her seferinde bir sene beklesek mi dedim. En son dün yarın gitsem mi ki dedi. Git sor dedim ben de. İçinde kalmasın diye. 500 TL yi de karta yükelenecektim. Kartı da en son 15 tane çeyrek altın var. Onları bozdurup kapatacaktım. Kimisini önceden aldım, birkaçı bebek için.

Back
X