kafayı yemek üzereyim!!

sudenil00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
67
0
36
Karabük
benim konumu bilirsiniz arkadaşlar..aradı 3 gün önce beni eşim olacak insan kadını gönderdiğini söyledi 1 2 dakka konuştuk..sonra kızkardeşine gitti.sanki ben suçluymuş o adiliği ben yapmışım gibi işte o çirkef ikiyüzlü falan demiş..çıldırdım duyunca kayınvalidelere gittim ağzıma geleni söyledim benim ne kötülüğümü gördünüz diye.herşeye rağmen affedecektim sil baştan yapmaya hazırdım mahkemeye 5 gün kala.beni istemediğini söylese sevmediğini söylese bu kadar koymaz.üstelik sevilmeyecek istenmeyecek bir kadın asla değilim..o kadını kocası kabul etti barıştılar.işte olan bnm yuvama oldu.şimdi beyefendi teleffonlarımı açmıyo yemin ettim artık bende aramıcam davaya girecem çarşamba günü.

Günaydın Konuyu tam bilmiyorum, arada fırsat buldukça girebiliyorum.Anlaşıldığı üzere çok zor bir durum yaşamışsın .Ama sanırım kurtulmak üzeresin. Sakin ve kararlı olmasın.Geçmiş olsun şimdiden

Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

Büyük konuşmak gibi olmasın ama..
Neden hala aradınız ki? Onun sizi aramasıgerekirken sizin telefonlarınızı açmamanız gerekirken..
Umarım bir an önce o adamdan kurtulursunuz ve sizi ve temizliğinizi hakeden kişilerle devam edersiniz yolunuza..
O adama da şaştım. Nasıl kabul etti yaaa..ıykkk..ne insanlar var..

Büyük konuşmak gibi olmasın ama..
Neden hala aradınız ki? Onun sizi aramasıgerekirken sizin telefonlarınızı açmamanız gerekirken..
Umarım bir an önce o adamdan kurtulursunuz ve sizi ve temizliğinizi hakeden kişilerle devam edersiniz yolunuza..
O adama da şaştım. Nasıl kabul etti yaaa..ıykkk..ne insanlar var..

Herkesin etik anlayışı farklı maalesef.Aslında o adama hayret ederken, bence şimdide siz onu affetmeyinki onla aynı duruma düşmeyin.Çok zor ama hiçbir acı bitmez değil.

tam anlıyamadım konuyu ama anladıgım kadarı ile eşiniz sizi aldattı birbaşka kadınla .kadın eşine döndüü veeşiniz sizden ayrılmak istiyor doğrumudur eger öyleyse sakın geri dönmeyin lütfen ortada çocuk varmı bilmiyorum ama tekrar düzen almazzz ......biz kadınlrherşeyin üstesinden geliriz yeterki rabbim saglık ğüç versinnn

benim konumu bilirsiniz arkadaşlar..aradı 3 gün önce beni eşim olacak insan kadını gönderdiğini söyledi 1 2 dakka konuştuk..sonra kızkardeşine gitti.sanki ben suçluymuş o adiliği ben yapmışım gibi işte o çirkef ikiyüzlü falan demiş..çıldırdım duyunca kayınvalidelere gittim ağzıma geleni söyledim benim ne kötülüğümü gördünüz diye.herşeye rağmen affedecektim sil baştan yapmaya hazırdım mahkemeye 5 gün kala.beni istemediğini söylese sevmediğini söylese bu kadar koymaz.üstelik sevilmeyecek istenmeyecek bir kadın asla değilim..o kadını kocası kabul etti barıştılar.işte olan bnm yuvama oldu.şimdi beyefendi teleffonlarımı açmıyo yemin ettim artık bende aramıcam davaya girecem çarşamba günü.

Eşin bir başkasının karısıyla seni terk edip gitti;

Sonra o kadını kocası kabul etti;

ama eşin sana dönmüyor..

anladığım kadarıyla...

ya bu sil baştan yapılacak bir konu değil ki.!!!! arkadaşım....

daha eşin sana ne yapabilir vazgeçmen için...telini bile açmıyor..

hayretler içinde kaldım okurken hala bekleyişini..ve anlamlandıramadım..

Ne istiyorsun bacım sen?
Ne bekliyorsun?
Çıkar artık şu rezil adamı hayatından.
Bu günler geçince kendine yaptığın eziyete üzüleceksin.
Daha ne desinler kadınlar sana?
Aslında bu konuda fikir bile sorman yersiz.
Yapılacak şey o kadar belli ki.
Ya da cayma sakın. Aramaya devam et.Nasılsa açacak.
Gel de. Unuttum affettim, seviyorum de.
Böyle devam et...

ah kadınlar ah...
bakın bnm babamında yapmadıgı şey kalmadı.. kapının önüne bile koydu bizi..
annem hep ayrılmak istemedi.
şimdi 23 yaşındayım ve evde yüzünü görmemek için uğraşıorum..

hata yapılmışsa bedelini ödesin.
bırakında biraz degerli olun..
bak ben "ayrılık kelimesini" kullanmaktan hoşlanmak..

adamın size yapmadıgı şey kalmamış..
insan kendi degerini kendi belirlermiş..
bu yaptıkalrının ne aşkın ne sevginin ne saygının göstergesi..

bırakın daha fazla hayatınızı karartmasın..
yni gidip onla bukdar şeyden sonra aynı yataga girince iğrenmicekmisiniz ya.:S

canım yazacaklarımı sakın yanlış anlama ama hiçbir erkek kendisine yapışan vazgecemeyen kadını sevmez...belkide adam imkansızı yaşamak istiyrodur..ohalde sende imkansız ol.neden bukadar bağımlısın ona...neden gururunu bukadar çiğnemesine izin veriyorsun bi kusurun varsa bilemem.ama bırak ipini gitsin..belkiki seni sevemiyor adam..boşan tazminatını kaybetme bariii

Kocanız başka bir kadınla kaçıyor onunda kocası karısını affediyor..

Siz hala telefonlarımı açmıyor diyorsunuz...

Böyle bir durumda değil konuşmak yüzüne bile bakmayın nerede kaldı sizin kadınlık gururunuz..

Bir an önce boşanma davanıza bakın hayatınıza yenibir yön vermeye çalışın bence...

tam anlıyamadım konuyu ama anladıgım kadarı ile eşiniz sizi aldattı birbaşka kadınla .kadın eşine döndüü veeşiniz sizden ayrılmak istiyor doğrumudur eger öyleyse sakın geri dönmeyin lütfen ortada çocuk varmı bilmiyorum ama tekrar düzen almazzz ......biz kadınlrherşeyin üstesinden geliriz yeterki rabbim saglık ğüç versinnn

evet vcanım dediğin gibi 9 aylık evliyken bunu yaptı bana.5 ay oldu daha 2 3 gün oldu kadın gitti kocasına.beni aradı o dedim pişman ama yok başta iyi konuştu sonra ne olduysa sen şöyle böylesin diye söylemeye başladı ben onu affetmişken o bunu yaptı yani.biliyorum yaptğm iyi bşy değil ama gerçekten çok sevdim çok mücadele verdim ben onun için.

ah kadınlar ah...
bakın bnm babamında yapmadıgı şey kalmadı.. kapının önüne bile koydu bizi..
annem hep ayrılmak istemedi.
şimdi 23 yaşındayım ve evde yüzünü görmemek için uğraşıorum..

hata yapılmışsa bedelini ödesin.
bırakında biraz degerli olun..
bak ben "ayrılık kelimesini" kullanmaktan hoşlanmak..

adamın size yapmadıgı şey kalmamış..
insan kendi degerini kendi belirlermiş..
bu yaptıkalrının ne aşkın ne sevginin ne saygının göstergesi..

bırakın daha fazla hayatınızı karartmasın..
yni gidip onla bukdar şeyden sonra aynı yataga girince iğrenmicekmisiniz ya.:S

evet iğrenicem bunu hiç düşünemiyorum bile kendime çok kızıyorum işte ietenmeme duygusu mu hırsı mı bu bilmiyorum o yüzden yazışıyorum sizlerle çok sıkıntıdayım birazda boşanmak ayrılmak bilmiyorum

şu an psikolojin hiç iyi değil belli sağlıklı düşünemiyorsun imkanın varsa pskiyatra git destek al.çünkü aklı başında hiçbir kadın böyle bir erkekle barışmaz canım.senin şimdi bu adamdan iğrenmen gerekirdi ama sen telde konuşmuşsun hala umut besliyorsun.yazık etme kendine canım bu adamı çıkar hayatından inan hiçbirşey kaybetmezsin aksine gururunu kazanmış olursun

Back
X