Kafayı yemek üzereyim !!

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Selam arkadaşlar,
Bir roman yazmicam buraya çünkü çoğunlukla okunmuyor uzun hikayeler :)
Yaklaşık 1 buçuk senelik bir ilişkim var. Ben yurtdışında yaşıyorum, Sevgilim Türkiye de. Uzakta olmama rağmen sık sık görüştük. Son görüşmemizde artık ayrı kalmaktan sıkıldığını ve beni bu yaz ailesiyle tanıştırmak istediğini söyledi, iş resmiyete binsin artık diye. Ben hayatımı onunla geçirmek istediğimden eminim çok seviyorum onu. Ama kaç hafta içinde bambaşka bir insan oldu sanki. Okadar planladık hayaller kurduk ama artık lafını bile etmiyor ben konuyu açınca da bi acayip oluyo sanki çok üzerine gidiyormuşum gibi hissediyorum

Benimle açık açık konuşabileceğini defalarca söyledim. Eğer benimle evlenmek istediğinden emin değilsen söyle dedim, kızıyor bana saçmalama fln diyor bir sıkıntısı var ve benle paylaşmıyor başka birşey gelmiyor aklıma ve çıldırmak üzereyim vallah

Lütfen aklınızdan içinizden ne geçiyorsa söyleyin Arkadaşlar bütün gün aklım bu konuda (

Son düzenleme:
Geceleri uyuyamıyorum düşünmekten başım çatlamak üzere. Kızlar, ablalar, desteğinize ihtiyacım var
Ciddi olduğunu nasıl anlarım? Konuşunca tartışıyoruz hep başka bir yolu varmı bunun?

bu meseleyi sevgilinle cozmelısın ne desek bosuna zaman gosterır bazı seylerı bunu da zamana bırak bıraz ustune gıtme bence

geldim dertleşmeye
canım stresten kaynaklanır.eğerki sana artık resmiyete binsin dediyse tamam senin onun evlenmek istediği bayansın
bizde evlenicez bu sene inşallah ama bu stres bendede oluyo.bazen konuşmak istemiyorum evlilik hazırlığı hakkında stres oluyorum çünkü.bazen sevdiceğim aynı şekilde davranıyo.ama onuda belirtiyo.çalışıyorum çok yoğun oluyorum yanlış anlama sakın beni diyo.anlamıyorum çünkü bende çalışırken öleydim
amaaaa daha yeni evimiz için mağzalara baktık dönem dönem olur yani sen kendini strese sokma

Biz daha yolun taaa başındayız canım. Uzak olduğum içinde ilişkimizi doya doya yaşayadık ama hayatımızın geri kalan günlerini berabet geçirmek istiyoruz, dayanamıyoruz daha fazla ayrı kalmaya. Ama işte bu aralar okadar soğuk ve ilgisiz ki, doğal olarak her türlü şey geliyor aklıma, iyice paranoyak oldum veni sevmiyor sıkıldı benden veya bi başkası var kesin diye yaz a kadar görmucez birbirimizi bu sürenin onu çok etkilemesinden korkuyorum, benden yana sorun değil ben onu beklerim 4 gözle, ama o ne düşünüyor gerçekten bilemiyorum......

canım bizde sevdiceğimle birlikte olmaya başladık 3 ay sonra 110 gün hiç görüşmedik.ünvde tanışmıştık farklı illerdeyiz bide
o zman aynı şeyleri bende düşünmüştüm.tam karakteri ne bilmiyorum çünkü ve 3 ay tatile çıkmıştı ailesiyle.ama bu süre sonunda aşkımıza kaldığımız yerden devam ettik.ve 5 yılı bitirdik canım
senin güvenmen lazım sadece.ben güveniyorum ve içim çok rahat

bu meseleyi sevgilinle cozmelısın ne desek bosuna zaman gosterır bazı seylerı bunu da zamana bırak bıraz ustune gıtme bence

Konuşuncabirbirimizi üzüyoruz o yüzden ben bişey demiyorum artık ona, isterse kendi açar o konuyu diyorum kendi kendime ama bi yandan da hiç hevesli değil diyerek kafam allak bullak oluyo

Zamanında o güvenimi çok kötü sarsmıştı o yüzden böyle tedirginim ama o günden beri de bi yanlışını da görmedim boşuna panikliyorum. Elimde değil napiim :))

hayirlisi olsun cnm
bi derdi var yazmissin olabilir ailesine nasil acikliyacagini bilemez belki yada nasil tepki vericeklerini onlari düsünüyordur. zamani gelince sana aciklar sorunun ne oldugunu sen üstüne gitme derim

güzelim ilgi alaka olmayabilir her iliskide bi süreligine. hemen "beni artik sevmiyor" deyipte ayrilik olmaz bence ask mücadele ister biraz mücadele et göreceksin hersey iyi olucak.

Ama madem böyle bir karar aldı arkasında durması gerek değil mi??
Tek başıma hayal kurar oldum kendi kendime gelin güvey oluyorum resmen çok yoruldum bundan
Çocuk gibi heveslendirdi şimdi yarı yolda bırakıyor beni, ailem biliyor onu ama o daha kimseye söylememiş birlikte olduğumuzu, NEDEN SİZCE ??

Bekle bakalım yakında cıkar kokusuu ayrıca bu kadar dusunmee kuruntu yapma bu sadece sana zarar verır...Kotu seyler dusunme sadece bır de sevgılıne sende acma bu konuyu soylememıs gıbı davran rahat ol normal bır sekılde ılıskınıze devam et konus ''Bır sıkıntın mı var paylas benımle yardımcı olabılırım belkı'' dıyebılırsın ama sakın ''Hanı evlılıkten bahsedıyordun vaz mı gectın?'' vs... gıbı konusmalar yapmaa onu sıkmaktan baska bır ıse yaramaz bu...

öyle yapiyorum zaten bende artik lafini bile etmiyorum bakalim ne zaman acacak konuyu diye bekliyorum..yaz a daha cok var ama zaman su gibi akip gidiyor ve böyle seyler önceden konusulmali en azindan diye düsünüyorum..eger yaz a kadar ses soluk cikmazsa bu konu üzerine ozaman zaten ciddi olmadigi anlasilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…