• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yemek uzereyim !

bahane bulabılırsın mesela; ev genelde dagınık oluyor öyle gorsun ıstemıyorum dersin
ya da açıkça söylersın
istemıyorsan bu senı kötü biri yapmaz :KK66: ama bahanelerın de işe yaramazsa gercegı söylersın olur bıter.
Tesekkur ederim :)

Kayınvalideye anahtar vermek neden bu derece anormal karşılandı?
Biz bir süre beraber yaşayacağız ama öyle olmasaydı da anahtarı vermek isterdim.
İstediği zaman gelsin diye değil, dünyanın bin bir türlü hali var göz-kulak olsun diye.

Bence bu durumu eşinize söylemelisiniz. Kızarsa kızsın, köpürürse köpürsün, yalan-dolan yok olan bir şey anlatılıyor sonuçta.

Selam kizlar.
Nerden başlayacağimi bilemiyorum. Okadar uzgun ve sinirliyim ki gecmiyo sinirim bi turlu.
gecen hafta kv nin evi boyandi bende temizliğine yardım ettim. Etmez olaydim.5 odali evin butun temizligi bana kaldi tek basima sildim supurdum yerlestim buraya kadar tek sikintim yakinda oturan gorumcemin yardima gelmemesiydi ( hamileyim agir kaldiramam diye gel dedik ama gelmedi) neyse kaba isler bitti dolabin icini yerlestirirken benim basortulerimden gordum 5 tane. Gecen ay Mevlüt okuttum mevlutte dagitmak icin almistim. Her renginden birer tane c-almis! Benim evimin anahtari vardi onda bende calisiyodum demekki evime girip rahat rahat karistirmis ki ben o basortuleri kiyafet dolaboma koymustm ortada degildi yan. Gorunce basimdan asag kaynar sular dokuldu. Bnde dedim ki ' neden hep ayni model aldin basortuleri' hani ne dicek bakalim diye. Oda panikledi once sonra onlar bana hediye geldi ordan burdan dedi sastim kaldm dahada bisey soylemedim. Ama kizlar felaket sogudum ondan resmen evimden benden habersiz biseyler alms. Esime soylemedim uzulur diye ama simdi nasil davranmaliyim bilmiyorum yuzunu gordugumde tuylerim diken diken oluyo. daha oncede buzdolabimdan kis icin hazirladigim seylerden almisti ama onu onemsemedm. Dunde gorumcemle benim arkamdan konusurken duydum onlari :KK11: telefondan yazdigim icin hatalr olabilir k. Bakmayin

not. Anahtarimi aldim ordan

oooo
hamilesin
temizliğe girişiyorsun
evinin anahtarlarını veriyoprsun

kusura bakma ama
sende de hata var
bu kadar ipleri vermemelisin

oooo
hamilesin
temizliğe girişiyorsun
evinin anahtarlarını veriyoprsun

kusura bakma ama
sende de hata var
bu kadar ipleri vermemelisin
Evet bendede hata var guvendim.
Kayınvalideye anahtar vermek neden bu derece anormal karşılandı?
Biz bir süre beraber yaşayacağız ama öyle olmasaydı da anahtarı vermek isterdim.
İstediği zaman gelsin diye değil, dünyanın bin bir türlü hali var göz-kulak olsun diye.

Bence bu durumu eşinize söylemelisiniz. Kızarsa kızsın, köpürürse köpürsün, yalan-dolan yok olan bir şey anlatılıyor sonuçta.
Bende bi sakinca gormuyodum ama vermemem gerektigini anladm. Esime anlatma kojusunda hala tereddutteym

Back
X