Birazdan sinava giricem
Esim calisabileyim diye yenek hazirladi.
Kendimi tutamadim teşekkür edecegime burnundan getirdim tartistik biraz siddet iceriyor kavgalar artik.biraz benim yuzumden

( ben baslatiyorum Ofkeme hakim olamiyorum o da. Sanki gucum yetecek gibi.ama sinirden vucudum zangirdiyordu
Kp cikti geldi noliyor diye gordu vaziyeti. O cikti. Kp sordu ne var sorun dedi. Yalan soyluyor dedim. Aldatti mi maddi mi ne dedi anlatmicam dedim. O biliyor sucunu telafi de onda dedim zorladi soyliyim dedi kv cagirdi bana anlatamiyorsan ona anlat diye. Yok dedim o da geldi sakinleseyim diye ugrastilar sorun neyse soyle ben konusurum orta yol bulurz dediler yarin sinavin var bak kotusun sakinles git sonava cikinca yemege gelin dediler.
Ama gitmek istemiom sorun ne biz miyiz fln da dediler herkes e anlatmak istemiyorum tum aileye evli gorumcem var o aklo basinda zorda kalirsam onla konuscaktim ama simdi herkes duydu.
Esim eve gec dondu ama annesinin evine ben ders calisiodum duydum konusulanlari vurduğumu soyledi tutsam heryeri mirariyor nefes almama karisiyor dedi. Daha fazla dinlemedim derdimi anlatan mektup yazdim sorunun para degil guven old isterse milyon borcun olsun bu yuzden terk etmem ama guven onemli diye sayfalarca dislanmis hissettigimi vs.
Kapiya not yazdim bana daha fZla zarar verme lutfen diye. Salonda yattim .
Msj atmis usursun battaniye biraktim kapiya diye ama uyumustum sabah gordum. Gece de zor nefes aliyorum sinuslerim tikali uyandim cok gurultu yapinca iyi misin diye geldi
Git dedim
Sabah tekrsr not yazdim bugun beni arama mdj atma sinavim var diye
Napicam bilmiom. Onlara da gitmek istemiyorum esimle de konusmak hala sinirliyim.
Sinavim icin dua ya ihtiyacım var. Aksam: Ilki kotu gecti kalacaksin diye benimle kavga cikardin sucu bana mi yikcan diodu sacma sapan yine annen gelsin bitcek evlilik dedi ailesi oyle olmaz bize emanetsin bi orta yol bulucaz dedi seviyoruz dediniz yalanmiydi dediler

(( annene soyleme diyorlar .
mutsuzum odaklanmaya calisiyorm ve simdi yazdim ben cikana kadsr birileri Yrdim eden bi akil verir belki diye