kafayi yemek uzereyim

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Kizlar benmi abartiyorum.
Ben avrupada yasiyorum akrabalarim geldi almanyadan.
bize oturmaya geldiler kucuk bebegim var. Evimiz cok sicak oluyor. bebegim 2 haftadir hasta asilari hep ertelendi. 4 gundur yagmur yagiyor diye disari cikmiyorum korkumdan dun geldiler butun camlari actilar ev cok sicak diye ceyran cektirdiler sinirlerimi bozdular.

Sabahta annem aramis amannnn hastalanirsa hastalansin diyor kardeslerim hasta olacak diye bize cam actirmayan annem.torununa hastalanirsa hastalansin diyor sinir oldum yemin ederim. hastalandigi gunden beri kimse kapimi calmadi aramadilar bile bunu soyleyince iyi tamam kizim hadi kapatiyorum telefonu diye telefonu suratima kapatti.

Kucuk oldugu icinde duzelmesi cok uzun suruyor geceleri uyumuyor. Cildircam sizle paylasmak istedim.

Simdide bana küstü...

bize oturmaya geldiler kucuk bebegim var. Evimiz cok sicak oluyor. bebegim 2 haftadir hasta asilari hep ertelendi. 4 gundur yagmur yagiyor diye disari cikmiyorum korkumdan dun geldiler butun camlari actilar ev cok sicak diye ceyran cektirdiler sinirlerimi bozdular.

Sabahta annem aramis amannnn hastalanirsa hastalansin diyor kardeslerim hasta olacak diye bize cam actirmayan annem.torununa hastalanirsa hastalansin diyor sinir oldum yemin ederim. hastalandigi gunden beri kimse kapimi calmadi aramadilar bile bunu soyleyince iyi tamam kizim hadi kapatiyorum telefonu diye telefonu suratima kapatti.

Kucuk oldugu icinde duzelmesi cok uzun suruyor geceleri uyumuyor. Cildircam sizle paylasmak istedim.

Simdide bana küstü...

anlamadım gelen akrabalarınız kardeşleriniz mi, bu arada yani önemli olan çocuğun sağlığı tabiki

İyide çok sıcakta bebek için iyi değil. Yanlış hatırlamıyorsan bebek için odanın sıcaklığı 23-24 dereceyi geçmemeli. Hatta 6 aylıktan buyukse daha da dusurulmeli. Eviniz kaç derece ki? Sıcak tutucam diye yanlışta yapıyor olabilirsiniz.

valla isterse kralı gelsin önce evladim ,sıcaksa çok oturmadan gitsin.
evde küçük bebek varken böyle yapılmaz.hele hele aşıları tam bitmemis bebeğin var.
bunu siz kontrol edeceksiniz,hasta olduğunda siz ilgileniyorsunuz çünkü.ya onu da geçtim o sebeple neden benim çocuğum onların keyfi için rahatsız olsun.sen bebekli bir kadınsin organize edeceksin artık bebeğin olduğu yerde açtırmayacaksin.
çocuğumu 2.plan a atan annem de olsaazalır gözümde

odaları havalandırmamak da çocukları hasta eder bunu unutmayın.eve temiz hava girmesi lazım.tüm camları kapatıp çocuğu sıcak ve havasız bir eve bırakmışsınız 4 gün,elbette düzelmez.ayrıca yağmur yağsın ne olacak yaz mevsimindeyiz,kışın hiç mi doktora götürmüyorsunuz?

bebeğinizin sağlığını elbette düşünmelisiniz lakin çok fazla sıcak bebeğe iyi gelmiyor diye biliyorum..

Simdide bana küstü...
Konu evladınız olduğu icin acılan camı cocuk hasta olur diye kapatacaksınız, dert yanmak sızlanmak delirmek yerine müdahale edin.

Sıze yatıyamı geldıler geldılersede cok ayıp etmışler daha siz kendınıze bıle gelemimışken ayrıca ben olsam o durumda kendı odamdan cıkartmazdım bebegimi onlar gıdene kadar

hepinize tesekkür ederim genel bi cevap vereyim. evimi her 2 saate bir havalandiriyorum evim 18 derece themperatur öyle gösteriyor. Ama bebegimin ceyranda kalmamasi lazim. Dünde söyledim cocuk hastaydi yeni yeni düzeldi camin bari birini acin ordan hava dagilsin. Ayyy rahatsiz ettik tüh mühh deyip duruyorlar hemen yanlis anliyorlar. Kirmak istemiyorum ama icim icimi yedi dün bütün gece uyumadim. Sonucta hastalaninca ben cekiyorum daha 3 aylik burnu tikaniyor hastalandigi zaman nefes alamiyo uyuyamiyor kiyamiyorum ....

Belki annenizin canını sıkan bir durum vardır ondan dolayı sizin durumunuzla empati yapamamıştır. Belki menopoz dönemi falan, bilemedim.
bir de siz annenizi idare edin bence çünkü annelerin alttan alma huyları olmuyor pek.

Belki annenizin canını sıkan bir durum vardır ondan dolayı sizin durumunuzla empati yapamamıştır. Belki menopoz dönemi falan, bilemedim.
bir de siz annenizi idare edin bence çünkü annelerin alttan alma huyları olmuyor pek.

Aynen öyle alttan ala ala ala sistimm zaten. ama öyle konusmasi beni cok kirdi. Amannn hastalanirsa hastalansin sende cok kafana takiyorsun diyor. Yemin ederim kardeslerim ceyranda kalcakta hasta olcak diye geceleri uyku uyumazdi üstleri acilirda örteyim diye. Bu ANNEM simdi bana böyle diyor sinirlerim bozuldu. Sabir tasi catladi artik.

Simdide bana küstü...
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki,bu ay hep hastalıkla geçirdim,tam iyileştim derken eşimin hatrı için beni pek adam yerine koymayanların sözüne gittim,bütün odalarda klima çalışıyordu.şimdi tekrar hasta oldum:KK43:olan bize oluyor kimsenin umurunda değil valla,o yüzden kim darılırsa darılsın kızarsa kızsın sen bildiğini yap,kapat kapı pencereleri,senin bebeğin daha önemli,hastalanınca yine sen üzülecek sen koşturacaksın ama kimsenin umurunda olmayacak,hem sağlık bu.:KK12:

Simdide bana küstü...
4 gündür camları açmıyormuydun.Evde bir hava sirkülasyonu da olmalı.Bu da hastalık sebebi.Sürekli cam kapalı olur mu

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki,bu ay hep hastalıkla geçirdim,tam iyileştim derken eşimin hatrı için beni pek adam yerine koymayanların sözüne gittim,bütün odalarda klima çalışıyordu.şimdi tekrar hasta oldum:KK43:olan bize oluyor kimsenin umurunda değil valla,o yüzden kim darılırsa darılsın kızarsa kızsın sen bildiğini yap,kapat kapı pencereleri,senin bebeğin daha önemli,hastalanınca yine sen üzülecek sen koşturacaksın ama kimsenin umurunda olmayacak,hem sağlık bu.:KK12:

Herkes cok bilmis yapiyor hele BÜYÜKLER herseyi iyi biliyorlar. Ama bende bebegimin huyunu biliyorum nezaman hastalanir nezaman üsür. Hastaligi baslamadan nasil davranir biliyorum ama anlatamiyorum. benim bebegim daha 3 aylik bu ceyranda kalma yüzünden bu seferde hastalanirsa 5 kere hastalanmis olacak 3 ay icinde.kiyamiyorum hemen zayifliyor huysuzlasiyor öyle degince AY BIZ SIZI NASIL BÜYÜTTÜK. eskiden bukadar pislik yoktu eskiden bukadar hastalik yoktu cocuklar köyde büyüyordu tertemiz hava. ama ANLAMIYORLAR

A AlmanyaTreni yukarıda da yazmışsınız, annelerimiz bizi gerçekten de anlamıyor bazen. Onları saygı ve sevgimizi yıkmayacak bi mesafede tutmak en iyisi. Hem siz de hassasa bir durumdasınız, yeni anne oldunuz. Anneliğin tadını çıkarın.

X