Kafayı yemek üzereyim..

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

Yeni nişanlandım..Allah'a şükür mutluyum fakat beni gelecek korkusu sarmaya başladı..Daha önceden de vardı ama nişanlanınca iyice korkmaya başladım..İkimizde çalışıyoruz maaşlarımız ortalama durumda..Fakat ben herşeyi kafama takmaya başladım.Düğünümüze 9 ay var.. Eşyalar için taksite girip yavaştan başlamak istiyorum gelinliği almak istiyorum acaba kirada yaşayabilecek miyiz nasıl olur diye sürekli gece gündüz bunları düşünüyorum.
Tabi ki kiraya çıkan ölmüyor ama bilemiyorum içimde korku var hep!!Nişanlımda daha erken en son kredi çekip hepsi alacağım diyor ben acele ediyorum o yavaş arada kaldım sürekli bu konudan tartışır olduk.
Ben bu garip halimi nasıl durdurabilirim? Yada normal mi bilmiyorum kafam çok karışık

Tum esyalari birden almak yerine, once elzem olanlari alip, yavas yavas diger esyalari aldik. Borcsuz olmak paha bicilmez bir duygu.

Şimdialın evlenene kadar borcu kapatmaya çalışın. Evliliğin en güzelzamanlarını borç ödeyerek geçirmek çok kötü bence. Gezin,tozun keyfinize bakın,borç harç düşünmeyin.. biz sıfır borçla evlendik,keyfimiz yerindeydi.

Maaşlarınız toplam kaç bin?

En pahalısını almak zorunda değilsiniz her şeyin. 600 liralık bulaşık makinesi ile 1600 liralık bulaşık makinesi aynı. 3+1 de oturmayın 1+1 de oturun. Nişanlın en son kredi çekip herşeyi alacağına şimdi alın ödeyin yoksa 9 ayda para falan biriktirmezsiniz.

Ben mesela yeni evlenecek ve kiraya gireceklere bir yatak odaniz bir oturma odaniz bir de mutfaginiz olsa yeter diyorum hakikaten diger iki odayi hic kullanmiyorum fuzuli masraf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…