kafayı yememem mümkün mü :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi arwy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aldatti affettin tamam da baskasina asigim dediginde neden birakmadin be ablacm :/ hadi evlendiniz butun dertlerden kurtulacagini mi saniyosun? Suan dusundugun dertlerin 10 katini dusunuceksin. Illa yuzukte yuzuk. Evlenmek icin neden diretiyosun ki. Bence biraz kendini sorguya cek.

7,5 yılda her sorun mevcutsa neden kasıyorsun?

Hem çok uyumlusunuz hem sizi aldatmış başkasına aşıkmış. Nasıl bir uyum ki bu?

Normal bir insan degilki , tabiki kafayi yersin ..
Korkarim gelirse ikna olup evlenirsinde bu adamla.
Bu adamlarida bu hale koyan sizsiniz , aldati affediyosunz , kufur ediyorlar altan aliyosunuz .eee adam neydim ne oldum oluyor ..

Biraz geç oldu ama kendimi ikna ettim sonunda bana uzak olsun kafi başka birşey istemiyorum, teşekkür ediyorum yorumlarınız için :KK16:
sen bu adamı bırakamazsın.hala sırıl sıklam asıksın. saplantı yapmıs sende. o da bunu biliyor,beni bırakamaz diyor ve en son yine sana dönüyor. sende hep inanıyor. bu boyle gider.

Ya düşünüyorum da adam normal değil ve benimde psikolojimi bozdu ve ne alakaysa çok korkuyordum ama yeter kendime hayatı zindan ettiğim 3 gündür yok oldum telefonumu yürüdüğüm yolu bile değiştirdim. Kararlıyım dönüşü olmayacak...:KK12:

Ve biliyorum hata bende diyorum ya kocaman bir salaklık benimkisi; ben izin vermesem bu kadar yaralayamazdı beni...

Back
X