• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yicem bu ayrımcılıktan dolayı !!!

peki bu doğumgününü filan sen organize etsen.
mesela onun annesinin doğumgününde yemeğe çağır pasta al.
süpriz olsun annesine hoşuna gider.
sonra aynı şeyi kendi anne içinde yap.
eşine dersin ki ay ne güzel annemiz çok mutlu oldu.
onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum iyi ki varlar
allah başımızdan eksik etmesin filan desen.

evinin huzuru demek senin huzurun demek bunu nasıl algıladığın çok önemli..senin huzurun yoksa o evın keyfı olmaz...sen o evın hanımısın...unutma ki erkeklere ne kadar verırsen o kadar istiyorlar ay benım karımda ne anlayışlı demiyorlar...

onun için az verki hakettigin değeri gör...

kendını paralama ne evın ıçın ne eşin için...küserse küssün bak bakalım 1 kere sen gidip gönlünü almaya çalışmayınca ne yapacak?

hiç denedin mi?

sonuçta meseleleri tatlılıkla bağlarsın illa kavga edeceksin diye bırşey yok.
ama herşeydede sen ayağına gitme yaa
kadın bi ağır olsun nedir ki bu ay yuvam ay ağzımızın tadı bozulmasın edaları...

hep sizden gider bi bakarsınız ruhunuz eskiyip gitmiş...

küsünce ben gitmezsem ööle kalıoruz işte kaç gün sürerse
walla 26 yaşıındayım 45 gibi hissediorum desem yalan olmaz
ama dediğin gibi suç bende ama yapamıorum ya susuyorum aptal gibi
sinir oluorum buna

peki bu doğumgününü filan sen organize etsen.
mesela onun annesinin doğumgününde yemeğe çağır pasta al.
süpriz olsun annesine hoşuna gider.
sonra aynı şeyi kendi anne içinde yap.
eşine dersin ki ay ne güzel annemiz çok mutlu oldu.
onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum iyi ki varlar
allah başımızdan eksik etmesin filan desen.

çok güzel fikir ama ondan habersiz bişe yapınca sinirlenio annesi için olsa bile

Canım ya el oğlunu senin anneni öz annesi gibi benimsemesini bekleyemezsin ki.Sen kendi anneni değerli kılacaksın .Hadi hayatım annemin bugün doğum günü pasta alıp gidelim .Ondan bekleme erkekler bayanlar gibi değildir ki.He bir de bu yorumu sizin için yazmıyorum genel yazıyorum .Annesini çok seven erkeklere neden kızar hanımlar ben hiç anlamıyorum benim de bir oğlum var.
Yarın öbür gün bir hanım kız gelip oğlumun beni sevmesini hazmedemese bunu hissetsem çok bozulurum açıkçası.Ben yıllarca büyütücem, besliycem,hastalığını çekicem ve oğlum beni çok seviyor diye gelinim kıskanacak lütfen yapmayın bunu .
Açıkçası büyük konuşmak istemiyorum ama eşim annesini benden daha çok sevse bile bozulmam anne o anne.
Kendimden düşünüyorum gelinim oğlumu bana karşı git annenin gönlünü al git sevindir anneni gibilerinden olumlu yönlendirse sevgim artar, kızımdan ayrı görmem evladıma derim ki oğlum git eşinle ilgilen ailesinin gönlünü al.

Canım ya el oğlunu senin anneni öz annesi gibi benimsemesini bekleyemezsin ki.Sen kendi anneni değerli kılacaksın .Hadi hayatım annemin bugün doğum günü pasta alıp gidelim .Ondan bekleme erkekler bayanlar gibi değildir ki.He bir de bu yorumu sizin için yazmıyorum genel yazıyorum .Annesini çok seven erkeklere neden kızar hanımlar ben hiç anlamıyorum benim de bir oğlum var.
Yarın öbür gün bir hanım kız gelip oğlumun beni sevmesini hazmedemese bunu hissetsem çok bozulurum açıkçası.Ben yıllarca büyütücem, besliycem,hastalığını çekicem ve oğlum beni çok seviyor diye gelinim kıskanacak lütfen yapmayın bunu .
Açıkçası büyük konuşmak istemiyorum ama eşim annesini benden daha çok sevse bile bozulmam anne o anne.
Kendimden düşünüyorum gelinim oğlumu bana karşı git annenin gönlünü al git sevindir anneni gibilerinden olumlu yönlendirse sevgim artar, kızımdan ayrı görmem evladıma derim ki oğlum git eşinle ilgilen ailesinin gönlünü al.

canım ben annesini sewio die kızmıorum ki sewsin tabi benim de ewladım var sewmezse üzülürm
benim derdim ben bişeler yapmaya çalışıorum ama o sanki benim annem babam ölmüş gibi davranıo
varsa yoksa kendi ailesi anlatabildim mi
hep hep hep :(

bu erkekleri anlamak ne kadar güç yahu arkadaşın biri yorum yapmıştı çok çok önceleri üni okurlar anne yok askere giderler anne yok evlenirler anneleri kıymete biner cidden öyle hele senin benim annem mevzularını hiç sevmem ama malesef oluyor her evlilikte de oluyordur gibime geliyor

Anlamadım kendi annene kendin hediye alsaydın yani annene hediye almak için kocandan izin mi bekliyorsun?

Canim bak sizinde kiziniz varmis, allah bagislasin öncelikle. Yarin öbür gün oda evlense ve esi, yani damatiniz sizi aile olarak silse, hic takmasa ayni bu sekil, güzelmi yani?
Bunu esine sor bakalim ne diyor?

hayatım keşke senin gibi bi kayınvalidem olsaydı,konu sahibi değilim ama genel yazdığın için cevap veriyorum ,eğer bi anne oğlunun yuvasını bozmaya çalışıyosa,oğlu evli ve çocuklu olduğu halde keşke şu kızı alsaydım sana deyip gelininin huzurunu bozuyosa, oğlunu evine çağırıp gelini ve ailesi hakkında olur olmadık yalanlar söylüyosa (şahit oldum),gelin sırf ailesiyle telde konuşuyo diye ev ahalisini doldurup evden kovduruyosa vs.. o anne anne değildir,,, ve erkek de bütün bu olanlara rağmen karısını incitiyosa o erkek de erkek değildir..(bana göre) :50:

burada öyle bir durum yok ki adam, konu sahibinin annesine hiç saygı hürmet göstermiyo..sizin oğlunuz böyle yapsa ne düşünürsünüz?

size her şekilde saygı sevgi hürmet varken gelininiz oğlunuzdan habersiz annesine bir çorap bile alamasa ne dersiniz?

size saygıda kusur yokken gelininzin ailesini yok saymasına siz müsade eder misiniz? oğlum bu nedemek oluyor demez misiniz...bakıp beslemenın yanında iyi huy kazandırmakda önemli bence

ya da şöyle düşünün gelininizin ailesini oğlunuza çekiştirip kötüleseniz gelininiz size karşı nasıl davranır?

burada öyle bir durum yok ki adam, konu sahibinin annesine hiç saygı hürmet göstermiyo..sizin oğlunuz böyle yapsa ne düşünürsünüz?

size her şekilde saygı sevgi hürmet varken gelininiz oğlunuzdan habersiz annesine bir çorap bile alamasa ne dersiniz?

size saygıda kusur yokken gelininzin ailesini yok saymasına siz müsade eder misiniz? oğlum bu nedemek oluyor demez misiniz...bakıp beslemenın yanında iyi huy kazandırmakda önemli bence

ya da şöyle düşünün gelininizin ailesini oğlunuza çekiştirip kötüleseniz gelininiz size karşı nasıl davranır?

kesinlikle katılıyorum!..:46:

canım bazı erkekler böyle oluyo malesef. bence annenin doğum gününü onun düşünmesini bekleme sen al hediyeni pastanı. anneme gidiyoruz doğum günü bugün de. herkesin annesi değerli birtek onunki değil bunu anlasın.

Peki sen yönlendirsen biraz bugün annemlere gidelim mi
Yada tatlım doğum günüm yaklaşıyo bişeyler yapsak mı diye
Hammaddelerinde odunluk olabilir :))))
Düşünemiyo olabilir..

kayınvalidenle sıkıntı yoksa o zaman ben onun üzerinden eşime ulaşmaya çalışırdım...

bir gün her iki tarafıda yemeğe çağırabilirsin bunun içinde kayınvalıdenden yardım iste mesela ara bir gün de ki annecim ben böyle bir yemek düşündüm sen nedersin yapalım mı?(kayınvalıdeye akıl danıştığın için mutlu olur ) annecim ne pişireyim? ondan sonra da gelsin herkes akşamda eşin gelir (eşin işten gelmeye 1 saat kala ara söyle misafir geleceğini)bir güzel yemeğinizi yersiniz senin ailen eşinin ailesi..neyse zaten eşin herkesin içinde hırtlık yapamaz

sonra da senı üzmeye kalkarsa ama ben kötülük olsun diye değil canım herkes mutlu olsun diye yaptım hem annene sordum annende böyle olsun istedi dersin...(bu saatten sonra bu lafı duyup ta hala tavır yapıyorsa gerçekten acayip bi kocan olduğunu düşünürüm:1: )

ha hala tavır mı yapıyor bu sefer de kayınvalıdene dersın ki annecim ;

biz geçen gün seninle bir yemek düzenledik diye aramızda sorun oldu benımle konuşmuyor, sanki ben ne yaptım kötü birşey mi yaptım?diyede sor onun onay vermesini sağla.

ama şikayet gibi değil aslaaa çünkü oğlunu ona kötülersen sana direkt oğlum haklı iyi yapmış bile diyebilir...sanki ana kız dertleşiyormuş gibi bir havada söyle

oğlun senin sözünü dinler onunla bir konuş lütfen çok üzülüyorum ben seni de onu da çok seviyorum niye böyle oluyor dersin olmaz mı?

bundan sonra da işe kayınvalıdenı de katarak eşinin sana kızmasını engelleyebilirsin diye düşündüm

bu yazdığım bir örnek...artık ne istiyorsan yavaş yavaş alıştırmayı denersin eşini...

Back
X