• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yicem haksız miyim?

Ozur dileyin birbirinizden once siz soyleyin sonra da ondan bekleyin ve bir daha bu sekilde sacma bir sey yapmayalim deyin sarilin opusun bu kadar basit.

Iyi geceler herkese kafayi yicem delirmek üzereyim.
Esimle youtubeden bi video izledik sonra onerilenlerde mis turkey guzelleri cikti tikladi kendisi izledik yorum yaptı su guzel yok bu guzel değil diye.

neyse video bitti bende erkeklere bakcam dedim aldi elimden kumandayi neyse aldim actim bende yorum yaptim aa su iyi bu iyi sunun yuzu bebek gibiymis falan diye sinirlendi.

O zaman o kadınların da kalcasi güzeldi dedi..oylemi dedim ama kan beynime sıçradı,o zaman o adamlarinda pipisi guzeldi dedim.vay onu diyen benmiyim cok sinirlendi öfkelendi.kalca dan bahsetmek normal mis ama pipiden bahsetmek olmazmis..suan cok sogudum eşimden..bikez de instgraminda kalca li kadinlarin fotosuna bakmıştı o geldi aklima cok sinirlendim.
Çok seviyesiz çok basit bi konusmalardi inanamiyorum kendime suan..

Konuşma çok bayağılaşmış ancak kaç kadın kocası başka bir kadının kalçası güzelmiş diye yorum yapınca, Hmm güzelmiş diye cevap veriri ki? Siz aksine birçok kadının içinden geçip söyleyemediğini söylemişsiniz. Madem kadının kalçası güzel adamında pipisi..... derken gülerdim ben sanırım :) :) :) empati yaptırmışsınız işte eşinize.

Back
X