Benim esimde seviyor fakat kiskanincada sinir oluyo..yeter artik diyo..anlamadim gittiBenim esimde bazen yapar ben fazla umursamam.Bazi erkeklerin kiskanilmak hosuna gidiyor.Çocukça seyler aslinda onemsemediginizi gordukce yapmayacaktir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim esimde seviyor fakat kiskanincada sinir oluyo..yeter artik diyo..anlamadim gittiBenim esimde bazen yapar ben fazla umursamam.Bazi erkeklerin kiskanilmak hosuna gidiyor.Çocukça seyler aslinda onemsemediginizi gordukce yapmayacaktir.
Siz esinizi cok kiskanip sıkıyorsaniz inadiniza da yapar.Benim esimde seviyor fakat kiskanincada sinir oluyo..yeter artik diyo..anlamadim gitti
Onun seviyesine düştüğüm icin kendime kızıyorum yaziklar olsun daha 2 aylik evliyiz.
Boşanmak kolaymi..siz evli misiniz?Boşan daha seviyelisini bul. Bu adam seni aldatır valla.
Çok tatlı bi yorum olmuş çok teşekkür ederim.Ozur dileyin birbirinizden once siz soyleyin sonra da ondan bekleyin ve bir daha bu sekilde sacma bir sey yapmayalim deyin sarilin opusun bu kadar basit.
Terbiyenizi takinin lütfen..Geri zekalı mısınız.
Iyi geceler herkese kafayi yicem delirmek üzereyim.
Esimle youtubeden bi video izledik sonra onerilenlerde mis turkey guzelleri cikti tikladi kendisi izledik yorum yaptı su guzel yok bu guzel değil diye.
neyse video bitti bende erkeklere bakcam dedim aldi elimden kumandayi neyse aldim actim bende yorum yaptim aa su iyi bu iyi sunun yuzu bebek gibiymis falan diye sinirlendi.
O zaman o kadınların da kalcasi güzeldi dedi..oylemi dedim ama kan beynime sıçradı,o zaman o adamlarinda pipisi guzeldi dedim.vay onu diyen benmiyim cok sinirlendi öfkelendi.kalca dan bahsetmek normal mis ama pipiden bahsetmek olmazmis..suan cok sogudum eşimden..bikez de instgraminda kalca li kadinlarin fotosuna bakmıştı o geldi aklima cok sinirlendim.
Çok seviyesiz çok basit bi konusmalardi inanamiyorum kendime suan..