- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
- Konu Sahibi Pirasa7675
Arkadaşlar iğrenç birinden ayrıldıktan sonra, kendime bir iş buldum komşumuz aracılığıyla..
Komşumuz 12 senedir özel hastanede çalışıyor beni de oraya almak istedi.
Hayatımda hiç çalışmadım ilk defa çalışacaktım.
Neyse lise mezunu değilim henüz açıktan okuyorum, müdürle konuştum aldılar beni işe hostes olarak girdim.
Doktorların yanında vs. bi ton iş yapıyorsun neyse
1 haftayı bitirdim 2. haftadan gün alıyorum kızlar hiç bişey öğrenemedm.
Aslında öğrendm ama hastalarla iletişimim sıfır!
Ve önemli olan hastalarla iletişimmiş heycan yapıyorum hiçbişey yapamamıyorum konuşamıyorum hastaneye girdiğimde.
delircem ne olur yardım edin hastanede adım beceriksize çıktı hergün uyarı fırça yiyorum bişey öğrenemedm diye.
Halbuki öğrendm ama gösteremiyorum
Deliricem eve geliyorum ağlıyorum sabır sabır diyorum napmalıyım yardım edin bana insanlarla konuşamıyorum atik değilim soğuk bi yapım var odun gibi duruyorum koşturuyorum ama yanlış yapıyorum offff
evde şakır şakır ezberliyorum hastaneye girince takılıp kalıyorum
hastalar geliyor doktor nerede diyor ben takılıyorum kekeliyorum bilmiyorum diyorum of .. bildiğimide unutuyorum kaç kere tuvalete girip ağladım çıldırmak üzereyim hastanede herkes üstüme geliyor benm gibi kızlar falan neden öğrenemedin hala sıfırsın diyolar tersliyolar ister istemez güvenimi kaybediyorum ve suratım düşüyor yapmak istesemde yapamıyorum..
Bölümümüde değiştiremiyorum KADIN DOĞUM bölümündeym
Ne olur yardım edin benm bu iletişim problemimi çözmem lazım işi öğrenmem lazım çünkü işe ihtiyacım var. böle iş herkese nasip olmuyor altın tepsiyle önüme iş sunuldu gelin görün sorunumu
Komşumuz 12 senedir özel hastanede çalışıyor beni de oraya almak istedi.
Hayatımda hiç çalışmadım ilk defa çalışacaktım.
Neyse lise mezunu değilim henüz açıktan okuyorum, müdürle konuştum aldılar beni işe hostes olarak girdim.
Doktorların yanında vs. bi ton iş yapıyorsun neyse
1 haftayı bitirdim 2. haftadan gün alıyorum kızlar hiç bişey öğrenemedm.
Aslında öğrendm ama hastalarla iletişimim sıfır!
Ve önemli olan hastalarla iletişimmiş heycan yapıyorum hiçbişey yapamamıyorum konuşamıyorum hastaneye girdiğimde.
delircem ne olur yardım edin hastanede adım beceriksize çıktı hergün uyarı fırça yiyorum bişey öğrenemedm diye.
Halbuki öğrendm ama gösteremiyorum

Deliricem eve geliyorum ağlıyorum sabır sabır diyorum napmalıyım yardım edin bana insanlarla konuşamıyorum atik değilim soğuk bi yapım var odun gibi duruyorum koşturuyorum ama yanlış yapıyorum offff
evde şakır şakır ezberliyorum hastaneye girince takılıp kalıyorum

Bölümümüde değiştiremiyorum KADIN DOĞUM bölümündeym
Ne olur yardım edin benm bu iletişim problemimi çözmem lazım işi öğrenmem lazım çünkü işe ihtiyacım var. böle iş herkese nasip olmuyor altın tepsiyle önüme iş sunuldu gelin görün sorunumu