• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yicem hastanede işe girdim şimdide konuşamıyorum!

canim bence de pes etme anliyorum seni demek ki etrafindaki insanlarin negatif elektriği var onlara inat daha iyi yapmam gerek diye düşün zaten sen hastalara cevap verdiğinde işini yapabildiğinde seslerini keserler ve seninle uğraşmaktan vazgeçerler kendine güven biraz canım yaa yaparsın sen :))

Bugün daha iyi enerji sağladm herkes şaşırdı hatta tebrik etti inşallah böle devam edersin dediler ama hala eksiklerim var ALLAHım bana yardım etti inşallah böle devam eder AMİNNN :18:

Bugün daha iyi enerji sağladm herkes şaşırdı hatta tebrik etti inşallah böle devam edersin dediler ama hala eksiklerim var ALLAHım bana yardım etti inşallah böle devam eder AMİNNN :18:

Canım bugün özgüvenin yavaş yavaş yerine gelmeye başlamış. Özgüvenin tavanda git işe, sadece yapabileceğine inanarak git. Ama yürekten inanarak. Çok çok çok büyük faydasını göreceksin eminim.

ya bişey söyleyin ne olur yine cesaretsizlendm ve bi kızla atıştım bana gıcık oldğnu söyledi. nefret ettiğni falan söyledi ben de sana hayran değilm dedim o gün bugundur bana zıt gidiyor ve o kızın sözlerini herkes dinliyor bütün bölüm bana sinir olmuş durumda,, zaten konuşamıyorumya iyce tamamlandı yani
ne olur akıl verin çıkışımı vericem dayanamıyorum komşuma söledm başka bölüme veremeyiz diyor. benmde bi huyum var yanmdakilerle zıtsam bişi öğrenemiyorum ve girişimci olamıyorum atılgan atik olamıyorum yüzüm düşüyor.
bi çare bulun bana :43: ısınmaya çalış çareler çözümsüz

ya bişey söyleyin ne olur yine cesaretsizlendm ve bi kızla atıştım bana gıcık oldğnu söyledi. nefret ettiğni falan söyledi ben de sana hayran değilm dedim o gün bugundur bana zıt gidiyor ve o kızın sözlerini herkes dinliyor bütün bölüm bana sinir olmuş durumda,, zaten konuşamıyorumya iyce tamamlandı yani
ne olur akıl verin çıkışımı vericem dayanamıyorum komşuma söledm başka bölüme veremeyiz diyor. benmde bi huyum var yanmdakilerle zıtsam bişi öğrenemiyorum ve girişimci olamıyorum atılgan atik olamıyorum yüzüm düşüyor.

Canım bende özel hastanedeyim İstatistik Uzmanıyım
Sana yardımcı olabilirim tam olarak bilemedeğin şey ne o konu hakkında bilgilendireyim:42:

Ayrıca emek vermeden bir yerlere gelemezsin senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var buna emin olabilirsin
Çok stresli bir ortam hastane ama sabretmek zorundasın eğer kariyer yapmak istiyorsan
Zamanla birşeyler öğrendikten sonra senden iyisi olmaz bazen 3 maymunu oynamak gerekiyor hele birde özel kurumda çalışıyorsan
Sen kendini düşüneceksin inan senden baskası sana yardım edemez...
Teknik konularda sana yardım ederim ama öğrenemiyorum dememelisin öğrenmek için çaba gösterdiğini herkes bilsin
Baktın ki sana göstermiyorlarmı ozaman idarecinle konuş kendimi geliştirmek birşeyler öğrenmek istiyorum fakat bu konuda engelleniyorum vs. gibisinden
Sabır en büyük erdemdir

Ayrıca emek vermeden bir yerlere gelemezsin senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var buna emin olabilirsin
Çok stresli bir ortam hastane ama sabretmek zorundasın eğer kariyer yapmak istiyorsan
Zamanla birşeyler öğrendikten sonra senden iyisi olmaz bazen 3 maymunu oynamak gerekiyor hele birde özel kurumda çalışıyorsan
Sen kendini düşüneceksin inan senden baskası sana yardım edemez...
Teknik konularda sana yardım ederim ama öğrenemiyorum dememelisin öğrenmek için çaba gösterdiğini herkes bilsin
Baktın ki sana göstermiyorlarmı ozaman idarecinle konuş kendimi geliştirmek birşeyler öğrenmek istiyorum fakat bu konuda engelleniyorum vs. gibisinden
Sabır en büyük erdemdir

yanımdaki insanlar sürekli 2 hafta oldu bişey yapamıyosun diyolar ofluyolar ben haliyle geri kalıyorum suratım düşüyor,
moralim bozuluyor.. hastalar gelince robot gibi duruyorum haliyle..
buna çözüm bulamıyorum işte :50:
yani birileri bana laf söylese vursa bile atılgan olmalıyım halsiz düşkün sessiz sakin olmamalıyım yine enerjik olmalıyım.
odun gibiyim ya inanamazsınız ne bişey cevaplayabiliyorum ne de konusabiliyorum.
böyle oturuyorum sürekli yani üstüme bi ağırlık çöküyor.. anlatamıyorum galiba offff biri sanki arkadan elllerimi bağlamş başımda da zebani var bişi yapamıyorum gibi oluyorum .
çok büyük bi sorun bu benm için şuanda ağlıyorum moralm çok bozuk bugunde aynı böle oldu delircem anneme işten çıkcam diyorum böle güzel iş nerden bulcan pişman olcan diyo ya ben napıyım şimdi :14::14::14:

yanımdaki insanlar sürekli 2 hafta oldu bişey yapamıyosun diyolar ofluyolar ben haliyle geri kalıyorum suratım düşüyor,
moralim bozuluyor.. hastalar gelince robot gibi duruyorum haliyle..
buna çözüm bulamıyorum işte :50:
yani birileri bana laf söylese vursa bile atılgan olmalıyım halsiz düşkün sessiz sakin olmamalıyım yine enerjik olmalıyım.
odun gibiyim ya inanamazsınız ne bişey cevaplayabiliyorum ne de konusabiliyorum.
böyle oturuyorum sürekli yani üstüme bi ağırlık çöküyor.. anlatamıyorum galiba offff biri sanki arkadan elllerimi bağlamş başımda da zebani var bişi yapamıyorum gibi oluyorum .
çok büyük bi sorun bu benm için şuanda ağlıyorum moralm çok bozuk bugunde aynı böle oldu delircem anneme işten çıkcam diyorum böle güzel iş nerden bulcan pişman olcan diyo ya ben napıyım şimdi :14::14::14:

Verebileceğin en güzel cevap bu benim ilk iş deneyimim ve daha önce hastane ortamında çalışmadım böyle olması normal değilmi diyeceksin zaten insanları bir türlü anlıyamıyorum egolarını tatmin etmek için neler yapıyorlar sanki öğrenipte geldiler
Elinde küçük bir not kağıdı yada ajanda gibi birşey al
Sor sakın sormaktan çekinme sana bir hasta birşey mi sordu yada bi tahlil ücreti vs.
Bu nerdeydi bu şöylemiydi diye sor cevaplamak zorundalar boşver desinler zamanla onlarda seni kabullenecektir ve zamanla bunları sormana gerek bile kalmayacak eğer o an yanında kimse yoksa
Hemen bulunduğun yerdeki telefondan hasta destek hizmetlerini ara yada medikal muhasebenizi onlar seni gerekli konularda bilgilendirir.
iletişim çok önemli bunun için sana bol bol kitap okumanı tavsiye ediyorum
Eğer sen sormaktan çekinirsen hiç bir ilerleme kaydedemezsin
Kullandığınız medikal programla ilgili neler yaptıklarını dikkatle izle hatta arada bende yapabilirmiyim felan de
Orada tam olarak görevin ne bilmiyorum ama önce detaylarını öğrenmen gerekli
Ayrıca çoğu zaman yanındaki arkadaşlar sana destek olmuyorsa sorularını bi kağıda yaz
Senin bi üstün kimse yada hasta hizmetleri uzmanına git bunların cevaplarını öğren hem muhatap olmak zorunda kalmazsın
Hemde birşeyler için çabaladığını göstermiş olursun bunların hepsi geçecek bu arada
Eğer sakıncası yoksa hangi semtte özel hastane bende ekim ayında İstanbuldayım atamam olasıya kadar özel hastanede çalışırım yine
Ücretler tatminkarmı

Son düzenleme:
Verebileceğin en güzel cevap bu benim ilk iş deneyimim ve daha önce hastane ortamında çalışmadım böyle olması normal değilmi diyeceksin zaten insanları bir türlü anlıyamıyorum egolarını tatmin etmek için neler yapıyorlar sanki öğrenipte geldiler
Elinde küçük bir not kağıdı yada ajanda gibi birşey al
Sor sakın sormaktan çekinme sana bir hasta birşey mi sordu yada bi tahlil ücreti vs.
Bu nerdeydi bu şöylemiydi diye sor cevaplamak zorundalar boşver desinler zamanla onlarda seni kabullenecektir ve zamanla bunları sormana gerek bile kalmayacak eğer o an yanında kimse yoksa
Hemen bulunduğun yerdeki telefondan hasta destek hizmetlerini ara yada medikal muhasebenizi onlar seni gerekli konularda bilgilendirir.
iletişim çok önemli bunun için sana bol bol kitap okumanı tavsiye ediyorum
Eğer sen sormaktan çekinirsen hiç bir ilerleme kaydedemezsin
Kullandığınız medikal programla ilgili neler yaptıklarını dikkatle izle hatta arada bende yapabilirmiyim felan de
Orada tam olarak görevin ne bilmiyorum ama önce detaylarını öğrenmen gerekli
Ayrıca çoğu zaman yanındaki arkadaşlar sana destek olmuyorsa sorularını bi kağıda yaz
Senin bi üstün kimse yada hasta hizmetleri uzmanına git bunların cevaplarını öğren hem muhatap olmak zorunda kalmazsın
Hemde birşeyler için çabaladığını göstermiş olursun bunların hepsi geçecek bu arada
Eğer sakıncası yoksa hangi semtte özel hastane bende ekim ayında İstanbuldayım atamam olasıya kadar özel hastanede çalışırım yine
Ücretler tatminkarmı
Çok teşekkürler bilgileriniz nasihatlarınız için :)
ücret asgari. ama benm geçekten çalışmaya ihtiyacm var. zorundayım böle bi iş kaçmaz, dediğim gibi sağolun bu sölediklerinizi aklımda tutucam :16:

canım sakin ol sen panik yaptığın için saşırıp unutuyorsun bildiklerini bnce iletişimlerle ilgili çok güzel kitaplar var seminerler var takip edip onlara gitmelisin ne güzel çalışıyorsun insanın kendi parasın kazanması kadar güzel birsey yok sadece belirli bir düzeye gelmelisin üstüne geliyorlar ve sen panik yapıyorsun kendi kendini sakinleştirmeye çalış düsünerek cevap ver birazda kitap oku sesli faydası olur canım

Arkadaşlar iğrenç birinden ayrıldıktan sonra, kendime bir iş buldum komşumuz aracılığıyla..
Komşumuz 12 senedir özel hastanede çalışıyor beni de oraya almak istedi.
Hayatımda hiç çalışmadım ilk defa çalışacaktım.
Neyse lise mezunu değilim henüz açıktan okuyorum, müdürle konuştum aldılar beni işe hostes olarak girdim.
Doktorların yanında vs. bi ton iş yapıyorsun neyse
1 haftayı bitirdim 2. haftadan gün alıyorum kızlar hiç bişey öğrenemedm.
Aslında öğrendm ama hastalarla iletişimim sıfır!
Ve önemli olan hastalarla iletişimmiş heycan yapıyorum hiçbişey yapamamıyorum konuşamıyorum hastaneye girdiğimde.
delircem ne olur yardım edin hastanede adım beceriksize çıktı hergün uyarı fırça yiyorum bişey öğrenemedm diye.
Halbuki öğrendm ama gösteremiyorum :43:
Deliricem eve geliyorum ağlıyorum sabır sabır diyorum napmalıyım yardım edin bana insanlarla konuşamıyorum atik değilim soğuk bi yapım var odun gibi duruyorum koşturuyorum ama yanlış yapıyorum offff
evde şakır şakır ezberliyorum hastaneye girince takılıp kalıyorum :53: hastalar geliyor doktor nerede diyor ben takılıyorum kekeliyorum bilmiyorum diyorum of .. bildiğimide unutuyorum kaç kere tuvalete girip ağladım çıldırmak üzereyim hastanede herkes üstüme geliyor benm gibi kızlar falan neden öğrenemedin hala sıfırsın diyolar tersliyolar ister istemez güvenimi kaybediyorum ve suratım düşüyor yapmak istesemde yapamıyorum..
Bölümümüde değiştiremiyorum KADIN DOĞUM bölümündeym
Ne olur yardım edin benm bu iletişim problemimi çözmem lazım işi öğrenmem lazım çünkü işe ihtiyacım var. böle iş herkese nasip olmuyor altın tepsiyle önüme iş sunuldu gelin görün sorunumu :43:

Normalde ilk haftada bir sey anlamamaniz cok normal.
ikinci haftaniz daha. yavas.. yavas ogreneceksiniz..
herkez bu isi annesinin karninda iken ogrenmiyor ya.
hastahane havasi zaten cok gergindir.
doktoru hemsiresi,su,bu,o surekli birisine catar cunku cok sitreli bir sileri var.

asil sen bunlari yutamadigin icin biraz kendini gozteremiyor olabilirsin, yani bunlara takildigin icin.
once bunlara alismaya calis istersen. Cok gergin oldugun icin.. hastalara ilgini veremiyor olabilirsin.

Suan daha iyi gittigini okudum. Buda bir basari! Ve tabiki basarilarinin devamini dilerim. Caninida sikma! herzaman sikayet edenler oluyor etrafimizda!

bende suan calisdigim yerden hic hosnut degilim. Cunku sikayet edenler asil hic bir sey yapmiyor, ozelikle turk oldugum icinde cok on yargililar. Gecen ikinci teva.. dolapda duran cep telefonumu yere atmislar. saskinlik icerisindeydim.. daha sonra kirize girdim.. maniak cok..

sende onlar doktor diye hic dusunme, asil deliler doktorlarin tam kendileri:27:

sen isini ogrenmeye calis canim sakin sakin!

ohh..bu ne ya canim? gelir gelmez herkez bir zit gitmeye baslamis sana...
sen en iyisi simdilik disini sik.. ama bu sure icersinde hemen kendine baska biris bul..
yoksa oz guvenin iyice sarsacak...

yada su ayni hastanede calisan komsunla konusamazmisin bu durumunu? belki bir yardimi olur?

Merak ediyorum şuan ne durumdasınız? Nasıl gidiyoo işten ayrıldınızmı devammı ediyorsunuz?

canım bence bu durumu tersine çevirmek senin elinde..kendine güven azıcık..en azıdan güvenli dur sürekli gülümse..etrafındakiler senin bu durumunu anlarsa daha çok üzerine gelirler..bizim millet bayılır insan ezmeye :S kusurlarını yüzüne vurmaya.. o yüzden göstermeyeceksin yüzün öyle herşeye düşmeyecek..bak bir gün dene neşeli olmayı gülümsemeyi.arkası gelecek..kendine güvenin yoksa bile çaktırma :) sana gıcık gidene sende gıcık gitme bence yapılan en büyük yanlış bu..o sana gıcık gidiyorsa sen ona gülümse günaydın de..bir kere iki kere daha uğraşır baktı senden bi hareket yok bırakır uğraşmayı..ayrıca sen iş yerinde kimseyi sevmek sorunda değilsin ama anlaşmak zorundasın..sadece bir kaç saatliğine katlanacaksın onlara..yanlız mı kalıyorsun olsun kal sen oraya para kazanmaya girdin arkadaş edinemeye değil ki..umursama bence çok fazla kafana takma..birazda konuşkan ol..geri durma..bak bunuda gördüğün herkese selam vererek günaydın diyerek yavaş yavaş aşabilirsin..kolay gelsin

Arkadaşlar iğrenç birinden ayrıldıktan sonra, kendime bir iş buldum komşumuz aracılığıyla..
Komşumuz 12 senedir özel hastanede çalışıyor beni de oraya almak istedi.
Hayatımda hiç çalışmadım ilk defa çalışacaktım.
Neyse lise mezunu değilim henüz açıktan okuyorum, müdürle konuştum aldılar beni işe hostes olarak girdim.
Doktorların yanında vs. bi ton iş yapıyorsun neyse
1 haftayı bitirdim 2. haftadan gün alıyorum kızlar hiç bişey öğrenemedm.
Aslında öğrendm ama hastalarla iletişimim sıfır!
Ve önemli olan hastalarla iletişimmiş heycan yapıyorum hiçbişey yapamamıyorum konuşamıyorum hastaneye girdiğimde.
delircem ne olur yardım edin hastanede adım beceriksize çıktı hergün uyarı fırça yiyorum bişey öğrenemedm diye.
Halbuki öğrendm ama gösteremiyorum :43:
Deliricem eve geliyorum ağlıyorum sabır sabır diyorum napmalıyım yardım edin bana insanlarla konuşamıyorum atik değilim soğuk bi yapım var odun gibi duruyorum koşturuyorum ama yanlış yapıyorum offff
evde şakır şakır ezberliyorum hastaneye girince takılıp kalıyorum :53: hastalar geliyor doktor nerede diyor ben takılıyorum kekeliyorum bilmiyorum diyorum of .. bildiğimide unutuyorum kaç kere tuvalete girip ağladım çıldırmak üzereyim hastanede herkes üstüme geliyor benm gibi kızlar falan neden öğrenemedin hala sıfırsın diyolar tersliyolar ister istemez güvenimi kaybediyorum ve suratım düşüyor yapmak istesemde yapamıyorum..
Bölümümüde değiştiremiyorum KADIN DOĞUM bölümündeym
Ne olur yardım edin benm bu iletişim problemimi çözmem lazım işi öğrenmem lazım çünkü işe ihtiyacım var. böle iş herkese nasip olmuyor altın tepsiyle önüme iş sunuldu gelin görün sorunumu :43:

:) ben de hamileyim ben ce kendini sıkma rahatla ve hata yapıcam die düşün me

Back
X