- Konu Sahibi papatya822
-
babam şube müdürü olduğu için bikaç yıllığına doğuda çalışck.1 buçuk senedir orda.annem öğrtmn.bakımlı hoştur ama tam hanımefendi nazik yapıdaki öğretmenlermz olur du ya aynen öylre.yani tam anne olck tip.eğimli evinin hanımı.çok sıkıntı çekti anlıyorum.öyle böyle değil.tipik erkek tiplerini de bilirsnz eski annesine eşini ezdiren.annem çok çektiçok güzel de yetştrdi.ama son 2 aydr kart extresnde fln dikkat çektm sonra çekmeceler fln 7,8 takım seksi iç gym fln beynm durdu bunları nsl giyer diye.günlk hayatt giyilcek tipten değil.anladınız.beynm durdu.kesin var bşy.günümzde herkesn birbrini aldattığı bi dönmde bu kadar gün görmemiş kadın için ne bileym affedilirmi diyorum.sonuçta annem.ama aileden olmasam bu tür erkekler hakediyo derim ama bu yaşta böylemi olcaz anlamadm.kızlar ne diyosunuz
Söylenecek bişey yok, biz ne diyebiliriz ki?
Annenin ayıbı o zaman, kocaman kadına öğüt verecek halin yok zaten..
babam şube müdürü olduğu için bikaç yıllığına doğuda çalışck.1 buçuk senedir orda.annem öğrtmn.bakımlı hoştur ama tam hanımefendi nazik yapıdaki öğretmenlermz olur du ya aynen öylre.yani tam anne olck tip.eğimli evinin hanımı.çok sıkıntı çekti anlıyorum.öyle böyle değil.tipik erkek tiplerini de bilirsnz eski annesine eşini ezdiren.annem çok çektiçok güzel de yetştrdi.ama son 2 aydr kart extresnde fln dikkat çektm sonra çekmeceler fln 7,8 takım seksi iç gym fln beynm durdu bunları nsl giyer diye.günlk hayatt giyilcek tipten değil.anladınız.beynm durdu.kesin var bşy.günümzde herkesn birbrini aldattığı bi dönmde bu kadar gün görmemiş kadın için ne bileym affedilirmi diyorum.sonuçta annem.ama aileden olmasam bu tür erkekler hakediyo derim ama bu yaşta böylemi olcaz anlamadm.kızlar ne diyosunuz
ya çocuk değilm.bişeyler anlaşılır heralde.çamaşırlar giyilmş çamaşır.öyle elbise içine giyilcek cinsten dğl..babam desenez 6 ayda bi anca.sonuçta 20-30 gün izin oluyo yıllık.ya konuşsammı diyorum.haddime mi diyorum bazen.ama beni şok eden hani düzgn hoş öğrtmn profili olurya 40 yaş üstü.ne biliym onları giydiğini düşnmk fln.son zamnlarda giyim brz değişmşti .var bişyler.anlıyurm.babama gelince evini ihml etti evet çok.hatta bikaç kez aldatmştı.hani diyorumya başka erkek olsa ii olmuş o zaman deriz.ama ne biliym.şeytan diyo karışma.ne biliym
Anlatamiyrm galiba.zaten suphelendgm icin kurcaladm cekmece fln.disardn gelip uzunca odada fln olmasi.giyim fln.bi de bi inglizce ogrtmni bayanla takilmya basladi.ondan sonra boyle oldu.onun yarattigi bi ortam.kendi icin bi kadin babaydoll tanga vs alirmi ya:) kadın kendi için iç çamaşırı alamaz mı? İlla bir erkek icin mi giyinmek gerekir, pek de güzel yetiştirmemiş evladını
Anlatamiyrm galiba.zaten suphelendgm icin kurcaladm cekmece fln.disardn gelip uzunca odada fln olmasi.giyim fln.bi de bi inglizce ogrtmni bayanla takilmya basladi.ondan sonra boyle oldu.onun yarattigi bi ortam.kendi icin bi kadin babaydoll tanga vs alirmi ya
Gecelik ve seksi iç çamaşırı var diye hemen aldatıyor olmaz ki, belki babanızla görüştüğünde giymek için almıştır. Dikkatinizi çeken başka durumlar oldu mu?
Karışmayacaksan hiç anneni karşına alma kayıtsız kal. Ama ille de öğrenmek bişeyler yapacaksan ise bahsini açma konunun.
Daha dikkat eder yaptıklarına hiç öğrenemezsin. Telefonuna dikkat et gerekirse takip et.
Böyle konularda kişilerden doğru cevap beklemek saçma olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?