kafayı yicem kızlar annem aldatıyor..

papatya822

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
19
0
16
İstanbul
babam şube müdürü olduğu için bikaç yıllığına doğuda çalışck.1 buçuk senedir orda.annem öğrtmn.bakımlı hoştur ama tam hanımefendi nazik yapıdaki öğretmenlermz olur du ya aynen öylre.yani tam anne olck tip.eğimli evinin hanımı.çok sıkıntı çekti anlıyorum.öyle böyle değil.tipik erkek tiplerini de bilirsnz eski annesine eşini ezdiren.annem çok çektiçok güzel de yetştrdi.ama son 2 aydr kart extresnde fln dikkat çektm sonra çekmeceler fln 7,8 takım seksi iç gym fln beynm durdu bunları nsl giyer diye.günlk hayatt giyilcek tipten değil.anladınız.beynm durdu.kesin var bşy.günümzde herkesn birbrini aldattığı bi dönmde bu kadar gün görmemiş kadın için ne bileym affedilirmi diyorum.sonuçta annem.ama aileden olmasam bu tür erkekler hakediyo derim ama bu yaşta böylemi olcaz anlamadm.kızlar ne diyosunuz

Söylenecek bişey yok, biz ne diyebiliriz ki?
Annenin ayıbı o zaman, kocaman kadına öğüt verecek halin yok zaten..

bence tam emin olmadan böyle konuşma.. oke o çamaşırlar kafa karıştırıyor belki ama özenmiş olamaz mı ..
emin olduktan sonra harekete geçersn.. en azından boşansın babandan.. çünkü ona da haksızlık
Senin için çok üzücü olur umarım sadece özenmiştir..

annem aldatıyor demişsin nerden biliyorsun baban için giyinmediğini özelini bilecek halin yok heralde yada bi kız arkadaşına almıştır taksidini arkadaşı ödiyecektir önce bu ihtimaller gelsin aklına sonra düşünürsün aldatıp aldatmayacağını buda benim fikrim

Gecelik ve seksi iç çamaşırı var diye hemen aldatıyor olmaz ki, belki babanızla görüştüğünde giymek için almıştır. Dikkatinizi çeken başka durumlar oldu mu?

emin değilsin sonuçta buyüzden yorum yapmak hoş olmaz. Otur konuş sor bakalım neyin nesi bunlar diye

ya çocuk değilm.bişeyler anlaşılır heralde.çamaşırlar giyilmş çamaşır.öyle elbise içine giyilcek cinsten dğl..babam desenez 6 ayda bi anca.sonuçta 20-30 gün izin oluyo yıllık.ya konuşsammı diyorum.haddime mi diyorum bazen.ama beni şok eden hani düzgn hoş öğrtmn profili olurya 40 yaş üstü.ne biliym onları giydiğini düşnmk fln.son zamnlarda giyim brz değişmşti .var bişyler.anlıyurm.babama gelince evini ihml etti evet çok.hatta bikaç kez aldatmştı.hani diyorumya başka erkek olsa ii olmuş o zaman deriz.ama ne biliym.şeytan diyo karışma.ne biliym

Çekmecesinde gördüğün çamaşırlar için,iilla aldatıyor olması gerekmiyor,,

Bu annenin özel çamaşırlarıdır,belki baban eve geldiği zaman giyiyordur,yada yeni almış baban geleceği zaman giymeyi düşünüyordur..

Çok çelişki içinde kalıyorsan anneni kırmadan üzmeden ondaki değişikliğin nedenini sorabilirsin..

cesaretin varsa al karşına konuş.. haddime değil deme.. senin annen sonucta.. eger böyle birşey varsa gerçekten hazmedilir değil.. bnm annem yapsa dagıtırım ortalıgı..
sessizce oturmam.
gerci konuşsan da inkar edecek.. önce emin ol tam olarak. sen yüzde 80 şüpheleniyorsun.. ama 100% emin olman lazm..
takip mi edersin ne yaparsn biemem ama tam olarak emin ol önce!! :26:

:) kadın kendi için iç çamaşırı alamaz mı? İlla bir erkek icin mi giyinmek gerekir, pek de güzel yetiştirmemiş evladını

:) kadın kendi için iç çamaşırı alamaz mı? İlla bir erkek icin mi giyinmek gerekir, pek de güzel yetiştirmemiş evladını
Anlatamiyrm galiba.zaten suphelendgm icin kurcaladm cekmece fln.disardn gelip uzunca odada fln olmasi.giyim fln.bi de bi inglizce ogrtmni bayanla takilmya basladi.ondan sonra boyle oldu.onun yarattigi bi ortam.kendi icin bi kadin babaydoll tanga vs alirmi ya

Biri bana yazilanlari tercüme edebilirmi ya? Sasi oldum resmen

Gecelik ve seksi iç çamaşırı var diye hemen aldatıyor olmaz ki, belki babanızla görüştüğünde giymek için almıştır. Dikkatinizi çeken başka durumlar oldu mu?

Babam 6 ayda bi geliyo.tanga babydoll fln anorml yani.en son birine de yazdm.suphelendgm icin ztn cekmeceyi karstrdm.kokoş bi inglzce ogrtmni var.onunla takildktn sonra oldu.ortami fln anladnmi yani.kadinin ortami.

bu çağda bilgisayarda yazabildiğinize göre Türkçe'yi kendini ifade ediş biçimini düzeltmeni öneririm.

Ne noktalama ne kelime yazımından birşey anlayabildim.

Karışmayacaksan hiç anneni karşına alma kayıtsız kal. Ama ille de öğrenmek bişeyler yapacaksan ise bahsini açma konunun.
Daha dikkat eder yaptıklarına hiç öğrenemezsin. Telefonuna dikkat et gerekirse takip et.
Böyle konularda kişilerden doğru cevap beklemek saçma olur..

Sen fake konu açıp bizi aldatıyor olabilir misin acaba? ama sana bişi diyim mi ne fake konular okuduk sen daha çok acemisin. olmamış iyi kurgulayamamışsın

Eğer sen,annem aldatıyor yerine annemle ilgili şüpelerim var diye konu açsaydın kimse seni böyle eleştirmezdi,emin olmadığın bir şeyi emin gibi söylemen doğru değil..diyelim ki annen öyle bir şey için almadı onları sen gerçeği öğrendiğinde bununla yüzleşebilecek misin,anneni bu şekilde şuçladığın için vicdanın ne diyecek merak ediyorum..

teyzemle konuşabilirim belki.ounla çok samimiler.takip olayı düşünüyorum.ama olay şu.gidip babama anlatmam yani öyle bi durum yok.çünkü o da 2-3 defa yaptı bunu ve zaten çok sıcak samimi bi ortam yok aralarnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…