kafayı yicem kızlar annem aldatıyor..

Babam 6 ayda bi geliyo.tanga babydoll fln anorml yani.en son birine de yazdm.suphelendgm icin ztn cekmeceyi karstrdm.kokoş bi inglzce ogrtmni var.onunla takildktn sonra oldu.ortami fln anladnmi yani.kadinin ortami.

babydoll ne yaaa ben mı cok cahıl kaldım acep

babydoll tanga felan bunlara mı takıldın

Bende yanlız yaşıyorum sevgılım türkıyede
ve ben evın ıçınde bıle seksı ıç çamaşırları ıle dolaşırım
her gece farklı gecelık gıyerım
dolabımda en çok cıcılı bıcılı ıç çamaşırları vardır
Şımdı bende sevgılımı aldatıyor mu oluyorum?

Bazı şüphelerın olabılır, ama böyle hıç bır yere varamazsın
Annenı al karşına konuş, sende bı değışıklık var uzun zamandır dıkkatımı çekıyor hayırdır felan dersın
ama öyle damdan düşer gıbı anne dolabında ıç çamaşırları buldum babamı mı aldatıyorsun denmez

çekmecemde benimde bir sürü o tarz geceliklerim çamaşırlarım var bir kere bile giymedim bir heves aldım ...

şimdi kocam bunları görüp bu hanım bunları kime giyiyor beni aldatıyor mu diye düşünsün
:26:
sadece sexy çamaşırlara bakarak annenizin günahını almayın başka şüpheleriniz varsa onun üzerine gidin

aldatıyor olabilir, ama bu kanıya sırf gecelik ve iç çamaşırları üzerinden varamazsın.. eğer başka delil varsa onları araştırmalısın bence:26:

allah allaaah
heves etmiştir kadıncağız.Belki de menapoz psikolojisine girmiş,artık kendini çekici hissetmemeye başlamıştır.Böyle doyuruyodur içindeki yetersizlik duygusunu..
"6 ayda bir geliyo babam ona almamıştır" cümlen de bi tuhaf.Adam altı ayda bi geliyo diye paçalı donla mı çıksın karşısına??
Belki de yeni bi çamaşırcı bulmuştur,ya da indirimden almıştır.Geçen pentiye %70 indirim geldiğinde bende bissürü ihtiyacım olmayan şey aldım :)
Yaşın belki küçük,o yüzden anlamlandıramamış olabilirsin ama kadınlar kendilerini mutlu etmek için de minik çamaşırlar alırlar,dünya erkeklerin etrafında dönmez...
Benim de var öyle bikaç parça çamaşırım,ama memlekete giderken götürmüyorum bile,annem görse kesin yanlış anlar,yazar da yazar kafasında diye

Ha dediğin ihtimal doğruysa da (ki günahını almayalım kadıncağızın,bana zayıf bi ihtimal gibi geldi) annenin aldatılan,kadınlık gururu kırılmış bir kadın olduğunu düşünerek hareket et.
Aldatılmak bi kadının başına gelecilecek belki de en kötü şey,ve sen bile bunun bikaç kere tekrarlandığını biliyosun..Hal böyleyken annenin babana sadık kalmaması çok şaşırtıcı değil. "Yanımdayken bile gözü uzaklara kayan adam,benden yüzlerce kilometre ötede kimbilir ne cevizler kırıyodur" diye düşünmüş ve bu düşüncesinde haklı olabilir.Başka bir erkekten gelen sıcak yaklaşım,iltifatlara bu düşüncesi sayesinde azıcık müsamma göstermiş de olabilir.
Tabiiki aldatmışsa eğer bu gurur duyulacak bi mesele değil,ama aldatılmayı hak eden bir adam var ortada...
Annene bi tepki vermeden önce babana verdiğin tepkiyi hatırla,ona göre davran...

Son olarak dediğim gibi,senin kuruntun diye düşünüyorum.Kafanı takacak başka uğraşlar bul bence ^^

Son düzenleme:
Bi fake konu daha Fake değilse de annen öyle giyince illa aldatması mı gerek? Bende çok severim iç çamaşırları gel aç çekmecemi 40 50 tane felan vardır, çeşit çeşit ne yani giyinemez mi kadıncağız? Fazla özele girmek istemem ama baban 6 ayda 1 geliyor belki de baban istiyodur böyle giyinmesini, sonuçta evli çiftler uzak olunca başka yollara başvurulabilir Rahat ol yani

Ne var iç çamaşırı almışsa, illa aldatması gerekmez ki, ayrıca kredi kartı ekstresinden iç çamaşırlarının nerde giyilen türde olduğunu anlaman ayrı bir olay ama gidip çekmecesini karıştırmış olsan bile canı istemiş heves etmiş almış olabilir gayet. Bir de kokoş ingilizce öğretmeninden etkilenip kocasını aldattığı kanısına varman ayrı bir olay, olsa olsa etkilenip alışverişe başlamıştır kadın.

Son düzenleme:

İki üç parça çamaşırdan nasıl çıkardınız böyle bir şey ? :44: Valla ben çeyiz alışverişine başlayınca anneciğime de alacağım hediye olarak. İnsanın anne-babasının birbirini sevdiğini,öptüğünü bilmesi ne güzel bir şey. Bence günahını alıyorsunuz.He ayrıca ben de bekarım,dantel çamaşırım,renk renk çamaşırlarım var. İlla babanıza da almış olması gerekmez. Kadın dışı olduğu kadar içi de güzel olsun ister.

Belki baban için almıştır?

Hemen aldatıyor demen hoş olmamış bence

durumun ne olduğunu yeni konu ile açtım.aldatıyo

çok enteresan bi konu ama hemen aldatıyor damgasını vurma zararlı çıkma derim sana babam bi kac kez aldattı evini ihmal etti yazmışsın ona bişey denmez kendi tercihleri evet sen küçük değilsin ama iyice araştırmadan sakın ağzını açma derim insanın annesi sonuşta evet haklısın zoruna gider son zamnlardaki değişimleri falan diyosun ama dedğim gibi böyle bişey varsa bi eğitimciye yakışmaz ve araştırmadan bişey yaparsan anneni kaybedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…