- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- 28
- Konu Sahibi Kelebek8989
Slm arkadaşlar geçen hafta cumartesi türkiyeden geldik 3 hafta izin yaptık 10 aylık bi bebeğim var orada kalabalık çoluk çocuk iyice alıştı şimdi yanlızız çok zorluyo beni hep kucak istiyo işimi gücümü yapamıyorum lavaboya bile gitsem ağlıyo arkamdan kafayı yicem eşimde hiç yardımcı değil az yardımcı ol çocukla oyna bari yemek yapayım diyorum millet iki üç çocukla nasıl yapıyo sen annesin yapacaksın diyo böyle düşüncesizlik bencillik olurmu işten geliyo yatıyo mutfaktayım ellerim batık çocuk yırtınıyo gidip almıyo alsada direk bana getiriyo az bakayım işini bitirsin demiyo neymiş millet bi elinde çocuk bi elinde yemek yapıyomuş benim çocuğumu ben böyle yapmadımki kalabalıkta elden ele alıştı geceleride uyumayan bi çocuk yarım saatte bi ağlıyo uyanıyo bu çocuğu ben kendimmi yaptım tek şimdi bide oruç sahura da kalkmak zorundayım zaten uyumuyorum çocuktan sonrada sahur bi iki saat sonra işe kaldırıyom tam yatıyom gene çocuk 24 saatte belki 1 saat uyuyorum bide evi temiz ister derli toplu ister bitmek üzereyim gücüm kalmıyo bazen allah yardım etsin inş